- Konu Sahibi Nisanisa70
Embriyolariniz var o güzel. Belki bu degerde artabilir .Benimde 1 tane kaldı.O da olmazsa bklmKonya novafertil tüp Bebek merkezinde tedavi oldum 3. Gün çift embriyo transfer edildi evet 4 tane daha var embriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Embriyolariniz var o güzel. Belki bu degerde artabilir .Benimde 1 tane kaldı.O da olmazsa bklmKonya novafertil tüp Bebek merkezinde tedavi oldum 3. Gün çift embriyo transfer edildi evet 4 tane daha var embriyo
Hayırlısı olsun hakkımızdaEmbriyolariniz var o güzel. Belki bu degerde artabilir .Benimde 1 tane kaldı.O da olmazsa bklm
Nasıl gidiyor değerleriniz.Hayırlısı olsun hakkımızda
Maalesef değerim düştü galiba benim ki de kimyasal sıfırlanmasini bekliyoruz pazartesi tekrar test yaptiracagim.Na
Nasıl gidiyor değerleriniz.
Çok doğru demis tabikide öyle teşekkür ederimBenim sıfırlandı .Dr um dediki sağlıksız bir gebelik ilerde daha üzücü bir olay olacağına şimdi düşmesi daha iyi dedi. Sizde öyle düşünün
Ne zamana düşünüyorsunuz bir sonraki transferiÇok doğru demis tabikide öyle teşekkür ederim
Doktorum ay dönemimden sonra gel dedi haftaya cuma günü tekrar gidicem doktorun yanınaNe zamana düşünüyorsunuz bir sonraki transferi
Merhaba nasılsınız. Başladınız mı yeni bir tedaviyeDoktorum ay dönemimden sonra gel dedi haftaya cuma günü tekrar gidicem doktorun yanına