Bebek İkinci El 4-5-6 yaş kız çocukları için markalı çok güzel uygun fiyatlı ürünler

Ok canim yarin tekrar konusalim o halde
3-4 yaşa olabilecek bu ikisi var.Her ikisi de sıfır ve etiketlidir.Hırka nunu kids marka.Pantolon da tıfıl marka...
Pantolonun uzunluğu 55 cm..Hırka da sanırım 38 cm idi...5 yaş etiketli....
Düşünürsen bu ikisi de 15 tl olur.
Hırkanın yanındaki body biraz küçük gibi ama istersen onu da yollarım.

Eklentiler

• $13.SL370727.jpg
    $13.SL370727.jpg
    169,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $SL370726.jpg
    $SL370726.jpg
    211 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
3-4 yaşa olabilecek bu ikisi var.Her ikisi de sıfır ve etiketlidir.Hırka nunu kids marka.Pantolon da tıfıl marka...
Hırkanın yanındaki body biraz küçük gibi ama istersen onu da yollarım.[/QUOTE]

ANLADIM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM ERKEK KIYAFETLERİ DURSUN ŞİMDİLİK DİĞER KONUŞTUĞUMUZ KIZ KIYAFETLERİNE DÖNELİM. BODY NİN BEDENİ YOK O AKLIMA TAKILDI KAÇ YAŞ ACABA. 6.LCW body,kolları düğmeli olduğundan kısa kollu da kullanılabiliyor.Fiyatı 8 tl...

Hırkanın yanındaki body biraz küçük gibi ama istersen onu da yollarım.

ANLADIM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM ERKEK KIYAFETLERİ DURSUN ŞİMDİLİK DİĞER KONUŞTUĞUMUZ KIZ KIYAFETLERİNE DÖNELİM. BODY NİN BEDENİ YOK O AKLIMA TAKILDI KAÇ YAŞ ACABA. 6.LCW body,kolları düğmeli olduğundan kısa kollu da kullanılabiliyor.Fiyatı 8 tl...[/QUOTE]
Bodynin de etiketi 7-8 yaş,yani senin kıza rahatça olur.Bizimkini göbekten sıkıyo.32 kilo olunca....:50:
Naçizane fikrim kısa pantolon var ya morlu,onu da kaçırma derim..Bu bodyle de çok güzel olur...Yine de sen bilirsin.O da çok az giyilenlerden...5.sayfadan fotoyu büyüterek bakabilirsin...

Son düzenleme:
Bodynin de etiketi 7-8 yaş,yani senin kıza rahatça olur.Bizimkini göbekten sıkıyo.32 kilo olunca....:50:
Naçizane fikrim kısa pantolon var ya morlu,onu da kaçırma derim..Bu bodyle de çok güzel olur...Yine de sen bilirsin.O da çok az giyilenlerden...5.sayfadan fotoyu büyüterek bakabilirsin...[/QUOTE]

KISA PANTOLON HOŞ AMA 4-5-6 YAŞA OLUR DEDİĞİN İÇİN TEREDDÜTTEYİM.

Naçizane fikrim kısa pantolon var ya morlu,onu da kaçırma derim..Bu bodyle de çok güzel olur...Yine de sen bilirsin.O da çok az giyilenlerden...5.sayfadan fotoyu büyüterek bakabilirsin...

KISA PANTOLON HOŞ AMA 4-5-6 YAŞA OLUR DEDİĞİN İÇİN TEREDDÜTTEYİM.[/QUOTE]
O yönden tereddütün olmasın,ben hep büyük olsun da küçük olmasın mantığında olduğum için öyle yazdım.Etiketi 7-8 yaş...Bunun noy problemi zaten yok.Bel olunca tamam...

Canım cevap alamadım senden,vaz mı geçtin?

Canım cevap alamadım senden,vaz mı geçtin?

KISA PANTOLON HOŞ AMA 4-5-6 YAŞA OLUR DEDİĞİN İÇİN TEREDDÜTTEYİM.

Canım cevap alamadım senden,vaz mı geçtin?[/QUOTE]

YOK CNM VAZGEÇMEDİM HAFTASONU PEK GİREMİYORUM VAKTİM OLMUYO ÇOK FAZLA O YÜZDEN BAKAMADIM BU ARADA YİNE SATIŞINA MANİ OLMAYAYIM. NEVRESİMDE Kİ GİBİ KARARLI BİR TUTUM SERGİLEYEMEDİM KUSURA BAKMA :) 127 CM KISA GELİYORSA BENİMKİNE DE KISA GELİR ŞUAN BİLMİYORUM AMA KIZIMDA ENSON 122 İDİ. SANIRIM OLMAYACAK. AKŞAM BOYUNU OLÇECEĞİM AMA DEDİĞİM GİBİ ALICISI ÇIKARSA DA SATABİLİRSİN KISMET ARTIK.

Son düzenleme:
canım cevap alamadım senden,vaz mı geçtin?

yok cnm vazgeçmedim haftasonu pek giremiyorum vaktim olmuyo çok fazla o yüzden bakamadım bu arada yine satışına mani olmayayım. Nevresimde ki gibi kararlı bir tutum sergileyemedim kusura bakma :) 127 cm kısa geliyorsa benimkine de kısa gelir şuan bilmiyorum ama kızımda enson 122 idi. Sanırım olmayacak. Akşam boyunu olçeceğim ama dediğim gibi alıcısı çıkarsa da satabilirsin kısmet artık.[/quote]
sorun değil canım.beklerim..sen ölç.. Istersen ben de ölçerim ürünleri söylerim...

yok cnm vazgeçmedim haftasonu pek giremiyorum vaktim olmuyo çok fazla o yüzden bakamadım bu arada yine satışına mani olmayayım. Nevresimde ki gibi kararlı bir tutum sergileyemedim kusura bakma :) 127 cm kısa geliyorsa benimkine de kısa gelir şuan bilmiyorum ama kızımda enson 122 idi. Sanırım olmayacak. Akşam boyunu olçeceğim ama dediğim gibi alıcısı çıkarsa da satabilirsin kısmet artık.
sorun değil canım.beklerim..sen ölç.. Istersen ben de ölçerim ürünleri söylerim...[/QUOTE]

sorun değil canım.beklerim..sen ölç.. Istersen ben de ölçerim ürünleri söylerim...

Merhaba canım kızım 124 cm. Kısa bir süre giyeceği şeyi almak istemiyorum açıkçası. Küpeli pijamayı çok ama çok beğenmiştim aslında ama başka ürünlerde görüşürüz tekrar inşallah. Hayırlı satışlar.

Back