Bebek İkinci El 4-5-6 yaş kız çocukları için markalı çok güzel uygun fiyatlı ürünler

Merhabalar,herkesin yeni yılı güzel günler getirsin inşallah...
Mesajla nerede oturduğumu soranlar olmuş.Özel mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum Samsunda oturuyorum.Ama PTT kargo ile çok uyguna gönderi yapılıyor.Ayrıca 60-70 tl üzerinde olursa alışınız kargo karşılayabilirim.

Serra hanım bir önceki sayfada ikisini 15 tlye bırakırım demiştim.Daha da düşüyorum 12 tlye bırakırım.Normal eşofman altı olsa daha da inerim ama bu süslü püslü....

Canım başka ekleyeceklerin varmı elbiselere biraz da uygun bir sey yaparsan kein alıcının kizim110 cm civari giyiyor 4-5 veya 5-6 yas uygun olur

Merhba elbse olarak baska ekleyecegm yok.bunlardan hanglerini istyorsunuz.
Merhaba canım sahibinden de gezerken senin ilaninla karşılaştım gri elbiseye az giyildi diye belirtilmisin onu 1 yas icin olanı bende var ama cok zor giydirildigi icin ben de kullanamıyoruz bu elbisede de aynı sorun var mı eğer anlaşırsak kirmizi elbise mor triko elbise gri elbiseyi ve kolları katlamam gömleği dusunuyorum kızım su an tam 104 cm ama ben sıkıyı sevmediği icin110 giydiriyorum olur mü sence çünkü cogunun bedeni 7 yas yazıyormuş galiba

Merhaba canım sahibinden de gezerken senin ilaninla karşılaştım gri elbiseye az giyildi diye belirtilmisin onu 1 yas icin olanı bende var ama cok zor giydirildigi icin ben de kullanamıyoruz bu elbisede de aynı sorun var mı eğer anlaşırsak kirmizi elbise mor triko elbise gri elbiseyi ve kolları katlamam gömleği dusunuyorum kızım su an tam 104 cm ama ben sıkıyı sevmediği icin110 giydiriyorum olur mü sence çünkü cogunun bedeni 7 yas yazıyormuş galiba
Merhaba evet hepsi de az giyildi.4 ürün senin için 30 tl olsun.çok güzel bir fiyet verdiğimi düşünüyorum.Elbisede öyle bir problem yok önden 3 düğmesi var çünkü.Ama ben sana başka ürünler de almanı öneririm.Özellikle o gömleğin kombini olan bu pantolonu al bence.http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=914278&stc=1&thumb=1&d=1388414465
Cioe marka,bilisin belki,araştırabilirsin.Fotoda göründüğü gibi değil kesinlikle pişman olmazsın.Etekleri de kaçırma..Etekleri ve pantolonu da alırsan onlar da 15 tl olur.Toplam hepsi 50 tl olur.
Bu arada seçtiğin ürünlerin etiketleri 6 ve 7 yaş.Seneye de giydirirsin kesin Yıpranma olmadığından ve küçük gelmeyeceğinden.

Bornoz 8-10 yaş etiketli olup 4 yaştan 7 yaşa kadar giyilebilir.Fiyatı 5 tl.Ben 30 küsüre almıştım.Yenisi doğum gününde hediye geldiğinden bunu satıyorum.

Eklentiler

• $BORNOZ.jpg
    $BORNOZ.jpg
    218,4 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba evet hepsi de az giyildi.4 ürün senin için 30 tl olsun.çok güzel bir fiyet verdiğimi düşünüyorum.Elbisede öyle bir problem yok önden 3 düğmesi var çünkü.Ama ben sana başka ürünler de almanı öneririm.Özellikle o gömleğin kombini olan bu pantolonu al bence.http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=914278&stc=1&thumb=1&d=1388414465
Cioe marka,bilisin belki,araştırabilirsin.Fotoda göründüğü gibi değil kesinlikle pişman olmazsın.Etekleri de kaçırma..Etekleri ve pantolonu da alırsan onlar da 15 tl olur.Toplam hepsi 50 tl olur.
Bu arada seçtiğin ürünlerin etiketleri 6 ve 7 yaş.Seneye de giydirirsin kesin Yıpranma olmadığından ve küçük gelmeyeceğinden.

Merhaba canım yine alışverişe yenik düştüm morkirmizi gri elbise etekler pantolon ve bornozu alıyorum özelden my adresimi yollarım

Kırmızı ve gri elbise,mor tunik,mor etek,gri etek,kareli gömlek,haki yeşili pantolon ve bornoz satılmıştır.Bilginize...

benim bu hafta misafirlerim var bende kalıyorlar ara ara zaman buldukça sayfamı arayıp öne alacağım sende müsait olduğunda sende bakabilirmisin konu başlığı 5 6 yaş kız lotu hepsi 35 tl diye yazıyor

Back