- Konu Sahibi ecaydin555
-
Canım senden önce soran bir kişi oldu,o net cvabını versin ona göre konuşalım olur mu?Elimdeki erkek ürünlerden 3-4 yaş olacak var mı bakayım,ona göre de dönüş yaparım.1.LCW Elbise 5-6 yaş,7 de olabilir 1-2 kez giyildi 10 tl
4.LCW eşofman altı 5-6-7 yaş sayılı giyildi 9 tl..
5.Güzel bir mağazadan alınmış eşofman altı,kız resminde kulaklarda metalden küpe detayları var,kızım bunlara bayılıyordu.5-6 yaş,7 yaşa da olabilir.Fiyatı 9 tl...
6.LCW body,kolları düğmeli olduğundan kısa kollu da kullanılabiliyor.Fiyatı 8 tl...
canım tekrar merhaba... bunlara talibim ama benim kızım 6 yaşında 19 kg. zayıf uzun boylu. olur mu acaba? Olur dersen hepsine 30 da anlaşsak mı :) Birde erkek 3-4 yaş ne kaldı elinde acaba.
Arkadaşlar çok makul fiyatlara güzel temizürünler listeledim.Yok mu hiç ilgilenen?Hayret ettim..
yok canım ne demek sen bilirsin...canım ya kusura bakma ama tam aradıgım tarz deiller özür dilerim
Dediğim kişi dönüş yaptı başka iki ürüne karar verdi.Seni kırmayayım 30 tl olur...Benim kızım 7 yaşında ve yaşıtlarına göre uzun,ona bile boydan oluyor sayılır,seninkine de olur.Fikir olsun kızım 127 cm şu an ona 1-2 cm kısa gibi...1.LCW Elbise 5-6 yaş,7 de olabilir 1-2 kez giyildi 10 tl
4.LCW eşofman altı 5-6-7 yaş sayılı giyildi 9 tl..
5.Güzel bir mağazadan alınmış eşofman altı,kız resminde kulaklarda metalden küpe detayları var,kızım bunlara bayılıyordu.5-6 yaş,7 yaşa da olabilir.Fiyatı 9 tl...
6.LCW body,kolları düğmeli olduğundan kısa kollu da kullanılabiliyor.Fiyatı 8 tl...
canım tekrar merhaba... bunlara talibim ama benim kızım 6 yaşında 19 kg. zayıf uzun boylu. olur mu acaba? Olur dersen hepsine 30 da anlaşsak mı :) Birde erkek 3-4 yaş ne kaldı elinde acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?