- 1 Mart 2009
- 53
- 0
- 44
Merhaba arkadaşlar bende 9+4 haftalık hamıleyım:CüvCüv:... 5 haftalıkken görüdm kesesini...
7 + 2 HAFTALIKKENDE KALP ATIŞLARINI DUYDUMM opuyorumnanaktanöyle hızlı atıyordu ki :ecrin_bebek:
mide bulantım 5. haftada başladı ve hala dewam edıyor 2 kılo verdim..
2 gündür istifra etmıyorum sadece bulantım var acaba yavaş yavaş geçiyor mudur??
birde , baş dönmelerim çok oluyor..
Allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:..
Canım saĞol verdİĞİn bİlgİler İÇİn bende tekİm sanıyodum İnan.tÜkmÜĞÜmÜ yutunca daha Çok mİdem bulanıyor benİmde.
Mİdem bulanıyor.İstİfrada edİyorum.baŞ dÖnmelerİm olmadın ŞÜkÜr.senİn sadece mİde bulantılarınmı var.Çıkarıyormusun yoksa.
evet canım bir gün var aramızda :)benimde 3 nisan gösteriyor doğum tarihimi.1 gün var aramızda sadece.bende adet günümde kan testi yaptırmıştım ama değerim 78 çıkmıştı.sende mide bulantısı başladı mı?bende hiç yok.
26 haziran nilsu cumsenin sat ne zaman ki tatlım
Merhaba kızlar,
Bende tüp bebek tedavisi ile hamile olma şerefine erişmiş mutlu bir anne adayıyım. Son adet tarihime göre (28 Haziran) 5+1 haftalık hamileyim. Bende gözlerimi açamayacak derece uykuya eğilim başladı. Çalışmakta zorlanıyorum. Ama olsun bebişim benimle olsun da ben herşeye razıyım...
5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim
5 haftalıkken yine kesesini gördük
7 haftalık olduğunda kalp atışlarını gördük
6 haftadan beri bulantı kusma ve halsizlik devam ediyor.
kilo kaybım yok çok şükür.
Allah izin verirse 2 hafta sonra gidip 2 li testini yapacak doktur
belki cinsiyetinide söyler 3 ay bitmiş olacak inş.
Allahım bütün annelerin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasip eder inş.
canım tebrik ederim.allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah.ben 5 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu.nasıl bir uyku anlatamam.olduğum yerde kapanıyordu gözlerim.çok normal yani.şimdi allahın izniyle 9 haftalık oldu bebişim.ilk zamanki kadar olmasada uyku hali devam ediyor.