4-5-6-7 haftalık olup neyi ne zaman öğrendik,paylaşalım,aydınlanalım şekerler

kızlar hepinize tebrikler .. Benim sat 30 haziran, gecen aksam idrar testinde hamile oldugumu ogrendim dun de kan testi yaptırdım. Hcg 423.77 cıktı yarin doktora gidecegiz, bakalım ne gorecegiz bilmiyorum :) ama cok heyecanlıyım simdilik bulantı ve basdonmesi yok ama cok uyuyorum.. Sizin kacıncı gun hcg leriniz kac cıkmıstı hatırlıyor musunuz ?

canım benimki adet olmam gereken gün yani 23 temmuzda 111 çıkmıştı. Seninkide gayet normal. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin, tebrik ederim.

slm kızlar daha önce 2 düşük yapmış vee şuanda 7+3 günlük :CüvCüv:hamiş bi arkadaşınızım allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin:Saruboceq: beklenen doğum tarihimiz 20 mart hayırlısı işallah

canım benim Rabbim sanada güç kuvvet versin. moralini hiç bozma. sıkıntısız kucağına alırsın inşallah. diğer düşüklerin neden olmuştu bu arada?

merhaba arkadaşlar
benim son adetimin ilk günü 1 Haziran
3 Temmuzda B-HCG testi 82,61 çıktı 6 Temmuzda gittiğimde dr keseyi göremedi yeniden test istedi bu sefer sonuç 185,83 çıkmıştı, bir hafta sonra gel dedi dr.
13 Temmuzda yani 4+5 iken kese göründü ama bebek filizlenmemiş dedi dr.
sonra 31 Temmuzda gittim en son 7+2 de kese büyümüştü ama kalp atışı görünmedi.

Doktorum kanamamı sordu yok dedim, 2 aylık olmuş kalp atışını almamız lazımdı, önümüzdeki hafta içinde kanama ile düşük yapabilirsin dedi boş gebelik olma ihtimali varmış. eğer düşürmezsende hafta bitiminde bakarız bi ilerleme varsa sorun yok ama hala görünmezse kalp atışı keseyi almak zorundayız dedi. Anlamadığım dr 2 aylık derken ultrason çıktısında 7+2 yazması, ayrıca adet tarihine göre hesap yapıyor doktorlar iyi hoş güzelde, arada tam tamına 2 hafta oynamasıda muhtemel. ben alın desem hemen alıcaklardı keseyi, o kdr ümitsiz konuştuki dr, ben sormasam bir hafta içinde gelişirse sorun olurmu diye öyle bir ihtimalden bile bahsetmiycekti. en basiti ikiz gebeliklerde bebekler daha geç gelişirmiş, böyle bi ihtimaldemi olamaz yani. direk kestirip atıyolar.

Burada okuduğum bazı yazılar ve etrafımda aynı şeyi yaşayıp sonradan bebeklerini kucağına alan örnekler bana umut oldu. yarın tam 8 haftalık olucam ve ertesi gün yeniden doktora gidicem, eğer bebeğimi göremezse doktor başka bi doktora gidicem ve bir hafta daha bekliycem. Lütfen sizde tek doktorun lafıyla hareket etmeyin arkadaşlar. Herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum... Allah herkese herşeyin hayırlısını versin... Sağlıcakla kalın...

merhaba arkadaşlar
benim son adetimin ilk günü 1 Haziran
3 Temmuzda B-HCG testi 82,61 çıktı 6 Temmuzda gittiğimde dr keseyi göremedi yeniden test istedi bu sefer sonuç 185,83 çıkmıştı, bir hafta sonra gel dedi dr.
13 Temmuzda yani 4+5 iken kese göründü ama bebek filizlenmemiş dedi dr.
sonra 31 Temmuzda gittim en son 7+2 de kese büyümüştü ama kalp atışı görünmedi.

Doktorum kanamamı sordu yok dedim, 2 aylık olmuş kalp atışını almamız lazımdı, önümüzdeki hafta içinde kanama ile düşük yapabilirsin dedi boş gebelik olma ihtimali varmış. eğer düşürmezsende hafta bitiminde bakarız bi ilerleme varsa sorun yok ama hala görünmezse kalp atışı keseyi almak zorundayız dedi. Anlamadığım dr 2 aylık derken ultrason çıktısında 7+2 yazması, ayrıca adet tarihine göre hesap yapıyor doktorlar iyi hoş güzelde, arada tam tamına 2 hafta oynamasıda muhtemel. ben alın desem hemen alıcaklardı keseyi, o kdr ümitsiz konuştuki dr, ben sormasam bir hafta içinde gelişirse sorun olurmu diye öyle bir ihtimalden bile bahsetmiycekti. en basiti ikiz gebeliklerde bebekler daha geç gelişirmiş, böyle bi ihtimaldemi olamaz yani. direk kestirip atıyolar.

Burada okuduğum bazı yazılar ve etrafımda aynı şeyi yaşayıp sonradan bebeklerini kucağına alan örnekler bana umut oldu. yarın tam 8 haftalık olucam ve ertesi gün yeniden doktora gidicem, eğer bebeğimi göremezse doktor başka bi doktora gidicem ve bir hafta daha bekliycem. Lütfen sizde tek doktorun lafıyla hareket etmeyin arkadaşlar. Herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum... Allah herkese herşeyin hayırlısını versin... Sağlıcakla kalın...

sonuna kadar ümidini kaybetme tabii... inş bir aksilik olmaz da Allah hayırlısıyla tamamına erdirir..

Yaaa bu doktorlar ne fena direkt tak tak herşeyi söylüyolar.Önce bi alıştır bakalım.Allah tüm hamişlere ve bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah.Benimde sat la hamilelik haftam tutmuyo.sata göre 8 haftayı geçmem lazım keseye göre yarın 6 haftalık olmam lazım.Hakkımda hayırlısı olur inşallah.Moraller yüksek olucak hep en kötüsünü değil hep en iyisini düşünücez.Kulaklarımızı herşeye tıkıycaz yolumuza bakıcaz.Böyle dönemlerde zaten her ağızdan bi ses çıkar

6+1 haftalık hamileyim önce reglime 3 gün kala idrarda öğrendim .regl tarihimde kanda yapılan testte 44 çıktı.3 gün sonra 164 oldu.ben mi çok korkuyorum arkadaşlar.4 aşılama 8. tüp bebek denemsinde hamile kaldım.daha önce 3 defa düşük yaptım bir dış gebelik geçirdim.28 haziranda keseyi gördük 7 temmuzda kalp sesini duymak için kontrole gidicez.daha önce yine böyle doğal yolla hamile kaldım keseyi gördük ama kalp sesini duyamadık.diğerinde kalp sesini duyduk sonra birden bire kalbi durdu.ben mi ben şimdi aynı şeyleri yaşamaktan ölesiye korkuyorum arkadaşlar..rabbim yardım etsin..

6+1 haftalık hamileyim önce reglime 3 gün kala idrarda öğrendim .regl tarihimde kanda yapılan testte 44 çıktı.3 gün sonra 164 oldu.ben mi çok korkuyorum arkadaşlar.4 aşılama 8. tüp bebek denemsinde hamile kaldım.daha önce 3 defa düşük yaptım bir dış gebelik geçirdim.28 haziranda keseyi gördük 7 temmuzda kalp sesini duymak için kontrole gidicez.daha önce yine böyle doğal yolla hamile kaldım keseyi gördük ama kalp sesini duyamadık.diğerinde kalp sesini duyduk sonra birden bire kalbi durdu.ben mi ben şimdi aynı şeyleri yaşamaktan ölesiye korkuyorum arkadaşlar..rabbim yardım etsin..

Canım hiç kendini sıkıntıya sokma rahat ol bebeğinide etkiler senin üzüntün stresin, bak ben boş begelik dediğinde doktor ne folic asidimi içtim ne sütümü ne yoğurdumu yedim, benim için hamilelik bitmişti, sonra rüyamda bebeğimi gördüm sözde doğum yapmışım 2-3 gün emzirmeyi altını almayı unutmuşum, bebeği emzirmeye başladım nasıl saldırdı göğsüme :ecrin_bebek: o anda nasıl hakroldum bilemezsin, :çok üzgünüm: bebeğin sağlıklıysa bile senin bu endişelerin onuda etkiliyo onlara ayan oluyo bunlar. Bak bugün kandil bol bol dua et.
herkese hayırlı, sağlıkklı gebelikler ve hayırlı kandiller :emir_bebek:

arkadaslar hepinize merhaba, bu benim ilk mesajım.. bende 6+6 haftalık hamileyim.. doktorum beni bu hafta bası kalp atıslarını duymak icin kontrole cagırmıstı ama burda okudugum yazılardan sonra gec gitmek biraz daha beklemek istedim.. 8 haftalıkken kalp atıslarını kesinlesir diyor herkes bakalım bekliyoruz.. bende 4 haftalıkken bulantılar basladı..yine aynı zamanlarda da halsizlik.. gectigimiz hafta cok kotuydum sureklı uyuyordum. mide bulantılarımdan dolayı yiyemedigim icinde olabilir bu aşırı halsizlik. ama nette bir yazı okudum bu halsizlik bitkinikle ilgili ve her seyi ozsetliyor.. gebelikte ilk aylarda vucudumuz bebegin plesantasını yapmak ıcın ugrastıgından.. biz uyurken bile vucudumuz daga tırmanan bir insanın ki kadar enerji harcıyormus.. yanı yorgunluk normal :) umarım hepimizin gebeligi yolunda gecer..herkese sevgiler

5 haftalıkken benimle olduğunu öğrendim kan testi yaptırdım sonuç 10,481 çıktığı için

ikiz mi diye şüphelenmiştik çünkü değer çok yüksekti ama tekil bi gebelikmiş :emir_bebek:

Öyle hemen doktora gitmedim biraz büyüsün diye doktora gittiğimde 7 haftalıktı

keseyi de bebişimizi de gördük fındık kurdu gibi uzanıyordu kesesinin içinde

kalp atışlarını gördük ultrasonda ama dinleyelim demeyi unutmuşum doktorda unuttu galiba

bilmiyorum.Öyle işte ayın 18. de randevum var mm geçip cm lere ulaşmış olması lazım inşallah

bugün 8 hafta +3 günlüğüz bulantımız sabahları çok az var belimde hafif ağrılar var ama

pek rahatsız etmiyor tek derdimiz yemek çok sık acıkıyor bebişim bende onu doyurmak için

devamlı bişeyler yiyorum cokacimcoook.Ve bebişim büyümek için vücüdumun enerjisini kullandığı için

akşamalrı baya yorgun oluyoruz.He Birde çok sık tuvalete çıkıyorum.İşte böyle :CüvCüv:

Son düzenleme:
merhaba sat'a göre 6+5 günlük hamileyim. lk olarak 5+3 günlükken gitmiştim doktor 4 haftalık demişti.şimdi yarın gidicem bu sefer başka bir doktora. yarın kalp atışlarını görürse bir daha ne zaman çağırır? yani bir daha ki kontorole medipol'e gitmek istiyorum ama hemen randevu vermiyorlar. tahminen ne zaman çağırır bir daha bilgisi olan var mı?

merhaba arkadaslar ben 6+5 gunluk hamileyim.. dun gittik doktora kalp atıslarını gorduk cok rahatladım.. bu arada arsivist beni kalp atıslarından 5 hafta sonra yine cagırdı. ocivarda cagırır senide bence.. bu arada benim gectigimiz hafta mide bulantılarım basladı ve cok zor gunler geciriyorum.. doktıor bunların olması cok guzel demekki her sey yolunda kafana takma ilac yok dedi.. işte boyle arkadaslar..

bende 6+6 haftalık hamileyim 6+2 günlükken kalp sesini duyduk
doktor bir ay sonra gel dedi
bulantım yok ama ağzımın tadı yok ağzım sürekli kuru
yemek yemek istemiyorum zorla yiyyorum
zaten 4 haftalıkkenden bu güne 3 kilo vermişim
şimdi tek isteğim sağlıklı sıhhatli doğsun bir an önce
Allahım yardımcımız olsun
olmayanlarada versin inşallah.

merhaba kızlar ben sat göre 5+5 im ama benim tahminime göre daha 3+3 falanım ve benim 4.gebeliğim önce çok sorunlar yasadım malesef...şimdi iğne kullanıyorum..deneyimlerimiz paylaşalım..

Merhaba arkadaşlar... 6+2 haftalığım ben de... Geçen hafta gittik doktora keseyi gördük. 3 gün sonra da kalp atışlarını duymak için gidicez doktora inşallah... ınşallah sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz bebişlerimizi... Bende zerre bulantı yok... Hiç hamile gibi değilim.. Aslında midesi bulanan hamilelere özeniyorum bazen... Kızım var bir de 3 yaşında... Ondaki hamileliğimde bir kere istifra etmedim. Sadece yemek kokularından ve çaydan tiksinmiştim... Oysa tam bir çaykoliğim... Bakalım belki gelir bulantılar... Biraz hamile olduğumu hissederek yaşamak istiyorum hamileliğimi... Herkese güzel hamilelikler diliyorum...

merhaba kıslar ben sata göre 5 hafta 3 gunluk ama tup bebek ıle hamıle kaldım
5hafta 1 gunlukken doktora gıttım çok mınık nır kese gordu sadece 5 haftadan daha kucuk dedi tup bebek ıle oldugu ıcın ayın 25 ınde kontrolum var ıhsallah kalp atısınıda duyarım

doktora perşembe günü gittim geç döllenme benim de tahmin ettiğim gibi ve 6+1 günlük dedi dolayısıyla bugün tam 6+5 günlük. haftaya gel dedi hem kan tahlillerini yaptırırz dedi ben de eşim de görsün diye ctesiye randevu aldım ama öğlene verdi şimdi ne yapıyım bilmiyorum doktora da gidip danışmadım. sahurda yesem sonra bir daha yemesem öğlene kadar açlık kabul görür mü? 8-9 saatlik bir açlık yeterli sanırım? bilgisi olan var mı arkadaşlar?

bir de herkes 6 haftalıkken kalp atışlarını duymuş. jinekolojik muayene ile mi duydunuz merak ettim? doktor bana da teklif etti ama şimdilik kalsın dedim :)

doktor bana oruç tutma dedi. zaten açlığa dayanamıyorum sabahları çok kötü oluyorum

X