4-5-6-7 haftalık olup neyi ne zaman öğrendik,paylaşalım,aydınlanalım şekerler

hamilelikte keseyi görmek önemli.kese demek bebek var demek.ama şu saatten sonra bebeğinin gelişimi önemli.kalp atışlarını duyunca için rahatlıycak merak etme.

inşalla cnm ya,ama beni düşündüren şeylerden biri ben de hiç bulantı yok zerre kadar,bu yüzden takılıyorum bu sorulara bakıyorum kers ben de başladı diyo ben de tık yok,benim sat 22 hazirandı,ama halsizlik,gece idrara çıkma,inanılmaz bir gaz,uyku isteği,göğüslerde de hafif değişiklikler de var offf ne bilim ya

inşalla cnm ya,ama beni düşündüren şeylerden biri ben de hiç bulantı yok zerre kadar,bu yüzden takılıyorum bu sorulara bakıyorum kers ben de başladı diyo ben de tık yok,benim sat 22 hazirandı,ama halsizlik,gece idrara çıkma,inanılmaz bir gaz,uyku isteği,göğüslerde de hafif değişiklikler de var offf ne bilim ya

nilsu ben doktora sordum bu bulantı konusunu. Hiç hissedilmeyeceğinide söyledi. Herkesin bünyesi farklı tepki verirmiş. Benim sat 23 hazirandı. Bulantımda 3 gün önce birden başladı mesela. Stres yapma lütfen.

uğrarım mutlaka. da bişey sorucam diğer topiklerden birine bir gün çok bulandığını ve çıkardığını yazmışın. 1 kez olup kesildimi. kitaptan sonra yaz mutlaka. bende öpüyorum ikinizi.

slm 5+3 gebelik var bende kesem kan tahlillerim herseyim normal ama hani regli olacalağım günden beri az az kahverengi lekenmelerim var ama agrım yok ve dr bıktı benden progestan kulanıorumve istirat verdi ... devamlı uyku hali var hiç bulantım olmadı ama kokulara karşı hassaslaştım . biraz tedirginim ultrasonda kese ii evet ama kalp atışı duyulmadı daha küçük diyemi acaba bilen biri varsa yorumlarını bekliorum.

slm 5+3 gebelik var bende kesem kan tahlillerim herseyim normal ama hani regli olacalağım günden beri az az kahverengi lekenmelerim var ama agrım yok ve dr bıktı benden progestan kulanıorumve istirat verdi ... devamlı uyku hali var hiç bulantım olmadı ama kokulara karşı hassaslaştım . biraz tedirginim ultrasonda kese ii evet ama kalp atışı duyulmadı daha küçük diyemi acaba bilen biri varsa yorumlarını bekliorum.

canım kalp atışı için daha çok erken 1-2 hafta daha beklemen lazım. bebeği görmel bile çok zor şu anda sadece kesenin görünmesi normal.

uğrarım mutlaka. da bişey sorucam diğer topiklerden birine bir gün çok bulandığını ve çıkardığını yazmışın. 1 kez olup kesildimi. kitaptan sonra yaz mutlaka. bende öpüyorum ikinizi.

evet cnm,bu gebeliğ öğrendiğimin iki hafta öncesinden gündüz uykusu halsizlik,sürekli gözlerim kapanır bi hale girdim,yine geçenlerde gündüz uyuyordum mide bulantısıyla kalktım ve aşırı derece de çıkardım,bi de ben çok kısa zaman içinde acıkıyorum ve de acıkınca midemde bulanma mı desem yanma mı desem kazınıyo resmen böle bişi var cnm

tebrik ederim tatllım,Raabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayıda nasip eder inşallah,peki sen de mi sat a göre 6+4 günlüksün yoksa seninkini de mi dr hesapladı
teşekkür ederim doktorun hesaplaması.doktora göre 23 mart doğum.hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.sat 16 haziran ona göre hesapladı doktor.ama kalp atımını duydum bebeğin.

Son düzenleme:
teşekkür ederim doktorun hesaplaması.doktora göre 23 mart doğum.hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.sat 16 haziran ona göre hesapladı doktor.ama kalp atımını duydum bebeğin.

tatlım peki senin en son adet tarihin ne zamandı

pardon cnm 16 haziran diye yazmışsın cnm

ben 2 aylik olana kdr öğrenemedim hamile olup olmadığımı kabus gibi günlerde burda doktor hastane şartları cok kötü ultrasono gririodum görünmüo diolardı test yapıoduk pozitif cıkıodu dış gebelikmi kalp atışımı yok kesemş yok her gittiğim doktor başka bişy diodu artık sinir krizleri gecirmeye başlamıştım kan testi idrar testi pozitif çkmştı ama ultrasonda yoktu sonra 9 haftalıkken kalp atşları görüldü bnde hemen türkiyeye gittim tabi orda yaptırdım gerekli kontrolleri 2 ay sonra doğuma nasipse yne türkiyeye gdicem burdan korkuyorum cünküfisfisfis
ayrıca 9 haftalık denilen bebişim türkiyede 12 haftalık olduğu ortayua cıkmıştı böle kötü anılar işte :KK43:

ben 2 aylik olana kdr öğrenemedim hamile olup olmadığımı kabus gibi günlerde burda doktor hastane şartları cok kötü ultrasono gririodum görünmüo diolardı test yapıoduk pozitif cıkıodu dış gebelikmi kalp atışımı yok kesemş yok her gittiğim doktor başka bişy diodu artık sinir krizleri gecirmeye başlamıştım kan testi idrar testi pozitif çkmştı ama ultrasonda yoktu sonra 9 haftalıkken kalp atşları görüldü bnde hemen türkiyeye gittim tabi orda yaptırdım gerekli kontrolleri 2 ay sonra doğuma nasipse yne türkiyeye gdicem burdan korkuyorum cünküfisfisfis
ayrıca 9 haftalık denilen bebişim türkiyede 12 haftalık olduğu ortayua cıkmıştı böle kötü anılar işte :KK43:

öncelikle tebrik ederim cnm,Allah sağsalim kucağınıza almayı,hayırlı doğum nasip eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada kıyamam ya ne kadar çok üzmüş drlar seni,gereksiz yere stres yaşatmışlar cahiller sana

evet burda böyle malesef o yüzden 2 ay daha durup 30. haftamda türkiyeye gdicem nasipse doktor cok önmli çünkü burda ultrasona girdiğimde bebeğimig östermiolar bile bana :KK43: ama türkiyede canlı canlı izliom hareketlerini allahm hepimizin cocuklarına sağlık sıhhat versin inş

:Saruboceq:
evet burda böyle malesef o yüzden 2 ay daha durup 30. haftamda türkiyeye gdicem nasipse doktor cok önmli çünkü burda ultrasona girdiğimde bebeğimig östermiolar bile bana :KK43: ama türkiyede canlı canlı izliom hareketlerini allahm hepimizin cocuklarına sağlık sıhhat versin inş

inşalla tatlım,rabbim yanımızda olur hepimizin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tebrik ederim cnm Allah sağsalim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah cnm,tatlım peki en son adet tarihine göre mi yoksa dr mu dedi 5+1 günlük diye

sağol canım hepimiz hayırlısıyla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza
doktor da sat tarihimi sordu ve kısmetse 2 nisan doğum tarihi dedi ve netteki hesaplayıcılarla aynı sonucu verdi söylerkende kesin tarih vermedi
nette bu şekilde geçtiği için 5 haftalık dedim bende yerimseniben

bende 5+1 hamileyim arkadaşlar ilk öğrendiğimde reglime 2 gün vardı evde test yaptım ertesi günde doktora gittim ve kan tahlili yaptık 311 di değerim doktor çok küçük olduğunu söyledi ve 10 gün sonra kontrole çağırdı. dün gittik ve kesemizi gördük kısmetse 2 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışlarını duymak için

benimde 3 nisan gösteriyor doğum tarihimi.1 gün var aramızda sadece.bende adet günümde kan testi yaptırmıştım ama değerim 78 çıkmıştı.sende mide bulantısı başladı mı?bende hiç yok.

sağol canım hepimiz hayırlısıyla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza
doktor da sat tarihimi sordu ve kısmetse 2 nisan doğum tarihi dedi ve netteki hesaplayıcılarla aynı sonucu verdi söylerkende kesin tarih vermedi
nette bu şekilde geçtiği için 5 haftalık dedim bende yerimseniben

senin sat ne zaman ki tatlım

X