ben dün doktora gittim.keseyi gördük.içindede kurtçuğum vardı.bir hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah.4-5 haftalık falanmış.aslında hesaplamalarıma göre 7 haftalık olması lazım.bilmiyorum umarım bebeğim iyidir
Merhbalar..bn 21 haftalık hamileyim ilk doktora gittiğimde 6 haftlıktı kalp atşlarını henüz duymamıştım 2 hafta sonra tekrar gittiğimde duydum yni 8 haftlıkken..ilk 3ay mide bulntılarm çok oldu eridim bittm ama allah'a şükr geçti..şimdi oğluşumun takmelerini hissediorm çokk güzll harika bi duygu allah herkese nasip etsin..
18. haftama gırdım.ilk gıttıgımde 3-4 haftalık dedı.10 gun sonra gıttıgımde kalp atısını duyduk ve 6+4 olmusuz...mıde bulantım vs hıc olmadı...
saglıklı hamılelıkler...
slm nil yeni açtın konuyu yeni gördüm bende internetten gbelikte beslenme konularına bakıyordum neler yemeliyim diye tatlı ve kahveyi çok seviyorum ama ikiside yararlı değilmiş bebeğe bir faydası yokmuş
bende 5+1 hamileyim arkadaşlar ilk öğrendiğimde reglime 2 gün vardı evde test yaptım ertesi günde doktora gittim ve kan tahlili yaptık 311 di değerim doktor çok küçük olduğunu söyledi ve 10 gün sonra kontrole çağırdı. dün gittik ve kesemizi gördük kısmetse 2 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışlarını duymak için
merhaba bende bugün doktora gittim ve bebişim 6+4 günlük.kalp atımınıda hafif duyduk.2 hafta sonra daha iyi duymak için kontrole çağırdı.inş herşey yolunda gider.
Allah kucağına almayaı da nasip etsin güzel bi hamilelik olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
peki keseyi ve bebeği ne zaman gördün
tesekkurler..
keseyı ilk gıttıgımde gordum..kalp atısını duyduktan sonra hersey normal dıye 1 ay sonraya gun vermıstı o zaman gordum..11+4de.cınsıyetı de bellı oldu.
tesekkurler..
Keseyı ilk gıttıgımde gordum..kalp atısını duyduktan sonra hersey normal dıye 1 ay sonraya gun vermıstı o zaman gordum..11+4de.cınsıyetı de bellı oldu.