Gebeliğe Hazırlık 3LU MUCIZEYLE HAMILE KALAN VAR MI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elif ece 007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
865
260
33
Arkadaşlar duydunuz mu bilmiyorum.3lu mucizeyle hamile kalanlar varmis.tabi esinde sıkıntı olanlar kullanmis.sperm hareketine hızına iyi geliyormuş.bunlar
1 pharmaton
2 zinco
3 sıvı l carnitine
Alan kullanan hamile kalan varsa lutfen yardim etsin

Alakasi var mi bilmiyorum ama pharmaton kulladgmz ay hamile kaldim. Boyle bir amac icin kullanmadm aslinda cok yorgun ve yogun geciyordu gunlerim ben o sebeple kullandm esimde grip oldugu icin aliyordu.

Gerci o ay bir cok sey kullanmistm ben ama. Neden olmasn belkide onlar vesile olmustur.

Maşallah canım hamileysen hala Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin.insallah işe yarar.okudum bikac şey ama nekadr dogru bilmiyorum.l carnitine nin fiyatida var biraz oyuzden sormak istedim

Maşallah canım hamileysen hala Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin.insallah işe yarar.okudum bikac şey ama nekadr dogru bilmiyorum.l carnitine nin fiyatida var biraz oyuzden sormak istedim

Amiin canm. Cok tesekkur ederim :) rabbim sanada nasip eder tez vakitte insallah :)) preseed jel kullanmistim ben onuda bi arastr derim.

Amiin canm. Cok tesekkur ederim :) rabbim sanada nasip eder tez vakitte insallah :)) preseed jel kullanmistim ben onuda bi arastr derim.
Çok şükür benim 1tane kuzucugum var5yaşında..tup bebekle ikizlerim olmustu 2ay once kaybettim karnimda 4.5aylik.kısmet değilmiş..tup bebk denemeden once bunlari kullanmak istiyorum hayirlisi olsun.ins tedaviye gerek kalmadan olur birtane daha

Canım erkek de ve bayan da sıkıntı yokken çözğn biliyor musun

Nekadar sure kullandiniz peki.bu 3lu guya bazen 1ay olmadan hamile kaliniyormus
O nasip isi Allah ol demedikten sonra on yil kullan yine yetmez.Her sey herkeste ayni etkiyi yapmaz .Biri 2 ay kullanir yeter biri 10 ay canim .Ben 1 yilin sonunda hamile kaldim 1 kimyasalım vardi .

Rabbim olmayanlarada versin canm. Sukur ki evlat sevgisini yasatmis sana :)
Bir dene bence kaybedecegn birsey yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…