- 14 Eylül 2015
- 865
- 260
- 33
- Konu Sahibi elif ece 007
-
Maşallah canım hamileysen hala Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin.insallah işe yarar.okudum bikac şey ama nekadr dogru bilmiyorum.l carnitine nin fiyatida var biraz oyuzden sormak istedimAlakasi var mi bilmiyorum ama pharmaton kulladgmz ay hamile kaldim. Boyle bir amac icin kullanmadm aslinda cok yorgun ve yogun geciyordu gunlerim ben o sebeple kullandm esimde grip oldugu icin aliyordu.
Gerci o ay bir cok sey kullanmistm ben ama. Neden olmasn belkide onlar vesile olmustur.
Biz pharmaton almistik kutuyu acmadan hamile kaldigimi ogrendim .Emodex le duzeldi degerlerimiz .Ayrica caksir suyu incir kürü havuc suyu ve keçiboynuzu kuru kullandik.Var mı arkadaşlar baska
Sende duyup mu aldin.senin bebegin de hayırlı olsun canm.emodex ne ise yariyorBiz pharmaton almistik kutuyu acmadan hamile kaldigimi ogrendim .Emodex le duzeldi degerlerimiz .Ayrica caksir suyu incir kürü havuc suyu ve keçiboynuzu kuru kullandik.
Tesekkur ederim .Erkek infertilitesinde kullaniliyor .hiz sayi hssar vs hepsine iyi geliyor .ben arastirmistim pharmatonu .Sende duyup mu aldin.senin bebegin de hayırlı olsun canm.emodex ne ise yariyor
Maşallah canım hamileysen hala Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin.insallah işe yarar.okudum bikac şey ama nekadr dogru bilmiyorum.l carnitine nin fiyatida var biraz oyuzden sormak istedim
Nekadar sure kullandiniz peki.bu 3lu guya bazen 1ay olmadan hamile kaliniyormusTesekkur ederim .Erkek infertilitesinde kullaniliyor .hiz sayi hssar vs hepsine iyi geliyor .ben arastirmistim pharmatonu .
Çok şükür benim 1tane kuzucugum varAmiin canm. Cok tesekkur ederim :) rabbim sanada nasip eder tez vakitte insallah :)) preseed jel kullanmistim ben onuda bi arastr derim.
Canım erkek de ve bayan da sıkıntı yokken çözğn biliyor musunArkadaşlar duydunuz mu bilmiyorum.3lu mucizeyle hamile kalanlar varmis.tabi esinde sıkıntı olanlar kullanmis.sperm hareketine hızına iyi geliyormuş.bunlar
1 pharmaton
2 zinco
3 sıvı l carnitine
Alan kullanan hamile kalan varsa lutfen yardim etsin
O nasip isi Allah ol demedikten sonra on yil kullan yine yetmez.Her sey herkeste ayni etkiyi yapmaz .Biri 2 ay kullanir yeter biri 10 ay canim .Ben 1 yilin sonunda hamile kaldim 1 kimyasalım vardi .Nekadar sure kullandiniz peki.bu 3lu guya bazen 1ay olmadan hamile kaliniyormus
Çok şükür benim 1tane kuzucugum var5yaşında..tup bebekle ikizlerim olmustu 2ay once kaybettim karnimda 4.5aylik.kısmet değilmiş..tup bebk denemeden once bunlari kullanmak istiyorum hayirlisi olsun.ins tedaviye gerek kalmadan olur birtane daha
Evet canim haklisin bakalim deneyelimRabbim olmayanlarada versin canm. Sukur ki evlat sevgisini yasatmis sana :)
Bir dene bence kaybedecegn birsey yok :))
Evet canim haklisin bakalim deneyelim
preseed jel i kullandığınız ay mı kaldınız? Ben de araştırıyorum da.Amiin canm. Cok tesekkur ederim :) rabbim sanada nasip eder tez vakitte insallah :)) preseed jel kullanmistim ben onuda bi arastr derim.
preseed jel i kullandığınız ay mı kaldınız? Ben de araştırıyorum da.
Ne güzel , maşallah. Bu ay olmazsa ben de denemeyi düşünüyorumEvet ilk denedgm ay da kaldim ben.
Bazilari 2 3 ay kullanms oyle kalmis yani ilk ay kullandm ise yaramadi diye dusunmektense 2 3 ay kullanilablr.
Ne güzel , maşallah. Bu ay olmazsa ben de denemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?