• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3aylık bebeğim hemen acıkıyor

Bizimde artık böyle değil 4.ay uyku gerilemesi . Geceler yarım saatte bir kalkıyor
İlk oğlum 5 yaşına geldiğinde bir sabah uyanmıştım ve AAA 6 SAAT UYUDUM diye sevinmiştim. Ama nasıl sevinmiştim...gazdi , geriledi, ilerledi derken neyse çok değil 5 yıl kaldı uyumaya 🫠 benim oglus çok gelirdi yanıma illa uyandırırdi geceleri...bebekken zaten uyksuzdu, kardeşi de ona benzedi. Allahim güç kuvvet versin hepimize inşallah

Allahim güç kuvvet versin.
İnşallah geçer tez vakitte. Yardımcı olacak biri yoksa zor...
Var şükür eşim ve annem ama geceleri bende . Annem sadece ev işlerine bakıyor yemek temizlik vs . O yetiyor zaten bi de onunla uğraşmak durumunda kalmıyorum . Torununu sadece sever , gece baktık uyanığız bakar gider yatmaya .. bakma konusunda tek yardımcım eşim . O da işe gidiyor çok yardımcı sağolsun.
Geçecek inşallah 🙏 tek duam şu uyku sürelerinin uzaması .. çok Garip akşam 8 de yatıyor uyanıyor gidiyorum sadece acıkınca emziriyorum. Gece 12 den sonra ne oluyor ise bebeğime uyumuyor ..

Kızlar selam
3;5 aylık bebeğim var . Geceleri 2saatte bir uyanıyor . Emziriyorum aktif emiyor sonra uykuya dalıyor bırakıyor bende yatağına yatırıyorum. Ah diyorum uyur 3-4 saat ama yok 2saat sonra yine kalkıyor . Mama versem uyuyor ama doymuyor herhlde anlamadım ki. 10-15!dk emiyor beni .. hadi alıştığı için diyelim her kalktığında aktif emiyor. Ben neyi yanlış yapıyorum emzirme konusunda . Sizinkiler nasıl?
14 aylık bebeğim var ilk uykusu 3 saat sonra 2 saatte bir uyanıyor birşeyi yanlış yapmıyorsun bebeğin sana doyamiyor. Güvendiği kucağa sığınmak istiyor o sıcaklığı istiyor . Zamanla uzar sonra gene ataklar kısalır böyle geçiyor o günler.

14 aylık bebeğim var ilk uykusu 3 saat sonra 2 saatte bir uyanıyor birşeyi yanlış yapmıyorsun bebeğin sana doyamiyor. Güvendiği kucağa sığınmak istiyor o sıcaklığı istiyor . Zamanla uzar sonra gene ataklar kısalır böyle geçiyor o günler.
Bazen kendimi suçluyorum bmyle düşündüğüm için . Uykusuzluk bitiriyor yıpratıyor fena ..

Var şükür eşim ve annem ama geceleri bende . Annem sadece ev işlerine bakıyor yemek temizlik vs . O yetiyor zaten bi de onunla uğraşmak durumunda kalmıyorum . Torununu sadece sever , gece baktık uyanığız bakar gider yatmaya .. bakma konusunda tek yardımcım eşim . O da işe gidiyor çok yardımcı sağolsun.
Geçecek inşallah 🙏 tek duam şu uyku sürelerinin uzaması .. çok Garip akşam 8 de yatıyor uyanıyor gidiyorum sadece acıkınca emziriyorum. Gece 12 den sonra ne oluyor ise bebeğime uyumuyor ..
Maşallah ne kadar şanslısınız ben tek başımayım bebek doğdu doğalı eşim salonu evi belledi. Yanımızda hiç uyuyamiyormus. K.valide yazlıktan gelmiyordu yeni döndü, annem zaten yaşlı bana gelince sadece gözlüğünü, telefonunu, biraz önce çıkardığı yeleğini arayıp gidiyor. Bi bayan buldum bebek bakması için gunduz ama eşim gelmesin kovarım diyor. Ben memurum dogum iznindeyim para sorunum yok günlük 5bin istese vericem o kadar ihtiyacım var sadece uyumaya. Ama eşim musade etmiyor. Annesini çağıracakmis. Böyle durumlarda rica ile iş sevmiyorum çok arada kaldım ve aşırı uykusuz henüz 1 aylık. Bi de dün gece eşim kız çocuğumuz olsa bi de, dedi. Bu bebege çok bakıyor ya kıza da bakar hazır bulmuş bakan kadın, akşamları arkadaşları ile çıkar dışarı ben evde bebekle ve 6 yaşında oğlumla, ben gaz sancısı ile debelenirken o sıradaki şarkıya kadeh kaldırıyor, nerde bulcak böyle aptal yap tabi kız çocuk da yap😝

Maşallah ne kadar şanslısınız ben tek başımayım bebek doğdu doğalı eşim salonu evi belledi. Yanımızda hiç uyuyamiyormus. K.valide yazlıktan gelmiyordu yeni döndü, annem zaten yaşlı bana gelince sadece gözlüğünü, telefonunu, biraz önce çıkardığı yeleğini arayıp gidiyor. Bi bayan buldum bebek bakması için gunduz ama eşim gelmesin kovarım diyor. Ben memurum dogum iznindeyim para sorunum yok günlük 5bin istese vericem o kadar ihtiyacım var sadece uyumaya. Ama eşim musade etmiyor. Annesini çağıracakmis. Böyle durumlarda rica ile iş sevmiyorum çok arada kaldım ve aşırı uykusuz henüz 1 aylık. Bi de dün gece eşim kız çocuğumuz olsa bi de, dedi. Bu bebege çok bakıyor ya kıza da bakar hazır bulmuş bakan kadın, akşamları arkadaşları ile çıkar dışarı ben evde bebekle ve 6 yaşında oğlumla, ben gaz sancısı ile debelenirken o sıradaki şarkıya kadeh kaldırıyor, nerde bulcak böyle aptal yap tabi kız çocuk da yap😝
Sizde baya sessizsiniz . Başkasının çocuğu değil sonuçta . Sizde bi zahmet çıkarın sesinizi. Madem para sorununuz yok gelsin biri siz emzirip ona verirsiniz takılırsınız biraz uyursunuz. Ben söylenirdim çoktan kavga çıkacaksa da çıksın gidecekse de gitsin

Sizde baya sessizsiniz . Başkasının çocuğu değil sonuçta . Sizde bi zahmet çıkarın sesinizi. Madem para sorununuz yok gelsin biri siz emzirip ona verirsiniz takılırsınız biraz uyursunuz. Ben söylenirdim çoktan kavga çıkacaksa da çıksın gidecekse de gitsin
Canım ben dedim ki ' bana müsade et senden para da istemiyorum kadın 9da gelecek 4 te 5te gidecek sadece uyumak istiyorum başka da bisi istemiyorum' dedim. Ama katiyen eve yabancı sokamazmisim. Yabanci eve giremezmis kovarim diyor baska bisi demiyor. K.validemi cagiracakmis. 'Annemiz dedim evin bi yeri toplu değil diye mana bulursa bozuşuruz , ben evi toplayıp da birini çağırmak istemiyorum yardım için gelen hafiften toplar zaten bebege bakarken' dedim. Tabi bunlar düzgün söylediklerim. Bi de 'sen beni cocuk bakıcısı mi sandın, ne güzel hayatım vardı bu kızın rahatı çok iyi biraz bozayım diye mi hayatıma girdin' falan de dedim😃 Tabi böyle de kavga çıkıyor zaten akşamları arkadaşları ile her buluştuğumuz dönüşte kavga ettik. eve gelme de dedim. Hatta gitmedi diye bi gece otellere baktım cocuklari alıp otele gidecektim. Simdi işe gidiyorum, diyor gelmiyor yanimiza. Saat su an 02:04 bebis yari uyanik ayagimda. Adama kizsan ne kizmasan ne, kendim ettim kendim buldum.k.valide gelecekmiş bakalım gelsin de sonra kimseye sormadan çağıracağım kadini

Back