3700 tl ödedim ben. benim memeler sırt üstü yatınca yukarı değil yanlara doğru kayıyor.
lalaracım acaba seninki mi benimki mi sağlıklı oluyor bu durumda? yukarı mı çıkması gerekiyor, yana mı kayması gerekiyor acep
bence seninki normal canım zaten sağ göğsüm daha hızlı iyişeltiği için sağ taraf yana kaymaya başladı
Selam arkadaşlar,
salı ameliyat olacağım,çok sabırsızve heyecanlıyım. 375-390 arası düşündük drla ben 90 beden istiyorum o da bunların arasında deneriz dedi. acaba390 cc taktıran var mı? ve eğer varsa bir yumuşak ve genişleri bir de daha sert ve toparlak olanları var hangisinden takdırdılar acaba?
merhaba gecen hafta cuma gunu 390 cc takıldı ama cok agrı cektım boyum 1,73 ve suan sol tarafta asırı bı sısme mevcut acıkcası estetık olduguma suan pısmanım
merhaba gecen hafta cuma gunu 390 cc takıldı ama cok agrı cektım boyum 1,73 ve suan sol tarafta asırı bı sısme mevcut acıkcası estetık olduguma suan pısmanım
benim göğüslerim eşit olmadıkları için 330 ve 295 cc konuldu dikleştirmede yapıldı ki bana küçücük geliyor şimdi tamam çok doğallar ama ameliyattan çıktığımdaki şiş halleri bana daha çok mutluluk vermişti ve hiçte çirkin durmuyordu ne yalan söyleyeyim.dahada küçülürse (20 gün oldu olalı)o zaman vay halime diyorum.o Yüzdende kızlar gerçekten büyüklükleri konusunda ısrarcı olun bence yani 275 diyorsa 300 ısrar edin:)gerçi ben doğal istiyorum demiştim büyüklükleri hakkında konuşmadık hiç.
bana 420 cc anatomik takıldı ve 85 beden oldu. ama muayenede 295 veya 330 olabilir demişti doktorum. 420 bayağı sürpriz oldu yani. bence ameliyat öncesi protez büyüklüğüne fazla takılmamak gerek. ameliyat sırasında deneyerek istediğin bedeni yakalıyor doktorlar. şimdiden geçmiş olsun.
merhaba ameliyat oldunuzmu nasıl geçti memnunmusunuzsağol ilgin için canım, hayırlısıyla salı günü bir gelsin de huzura ereyim ben de :)
zaten 2 gün izin aldım uzun uzuzn yazarım tecrübelerimi :)