Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YA kızlaR ben 24 YAŞINDAYIM VE 2 cOCuk anneSIYIM EMZIRMEDEN SONRA COK DEFORME OLDU ĞÖĞUSLERIM BENDE SILIKON TAKTIRMAK ISTITORUM AMA AMELIYATTAN KORKUYORUM,BURDA BI COK KİŞİNIN AMELIYAT OLDUĞUNU OKUDUM BANA TAVSIYE EDERMISINZ... AYRICA AMELIYAT SONRASI NASIL ĞEÇİO... AĞRI SIZI....2 COCUĞUM VAR RISKLI BI AMELIYATSA VARSIN KÜÇÜK OLSUN MEMELER...
YA kızlaR ben 24 YAŞINDAYIM VE 2 cOCuk anneSIYIM EMZIRMEDEN SONRA COK DEFORME OLDU ĞÖĞUSLERIM BENDE SILIKON TAKTIRMAK ISTITORUM AMA AMELIYATTAN KORKUYORUM,BURDA BI COK KİŞİNIN AMELIYAT OLDUĞUNU OKUDUM BANA TAVSIYE EDERMISINZ... AYRICA AMELIYAT SONRASI NASIL ĞEÇİO... AĞRI SIZI....2 COCUĞUM VAR RISKLI BI AMELIYATSA VARSIN KÜÇÜK OLSUN MEMELER...
Arkadaşlar, yeni ameliyat olmayı düşünüp, araştırma içerisinde olanlar, hepinizi davet ediyorum.
Yarın dikişlerim alınıyor.. Saat 16:30 da Dr. Tuğrul Turan'ın kliniğinde.
İsteyen gelebilir. Canlı örnek görebilir. Hatta dokunabilir;-)
merhaba canım benımde senin gibi emzirmeden deforme problemım vardı ve küçüktü baya 4 ay önce ameliyat oldum hiç sorun yaşamadım 2. haftadan itibaren normal yasantına dönebiliyosun korkmana hiç gerek yok inan bende çok korkuyodum sonradan gözümde büyüttügüm kadar bişey olmadıgını gördüm tabi bundan doktorumunda çok büyük etkisi oldu 370cc takıldı bana çok memnumum..araştırmakistersen doktorum naci çelik soruların olursa cvplarım herzaman sevgiler..a.s.
merhaba sizin 4 ay olmuş daha iyi bilirsiniz benim 30 unda 2 ay doluyor. ben yatınca yani sırt üstü yatınca göğüslerim yukarı doğru çıkıyor sizce bu normalmidir?
kızlar fıyatları hakkındada bılgı verırmısınız
3000 tl ye oldum sutyende dahildi buna