390cc lik silikon taktıran var mı?

ben geçen hafta salşı ameliyat olacaktım ama göğsümde kitle çıktığı için cerrahpaşaya gittim. orada prof dr osman akın yücel i tavsiye etti meme cerrahisi drum. sol göğsümden kitle alınacak o yüzden ikisine farklı konulacak. ameliyatım 2 hafta sonra yapılacak..benim kız arkadaşımda 85 beden olmuş ama küçük onunkiler ameliyatını yapan dr küçülmeyecek zamanla demiş ama sadece o dr küçülmeyeceğini iddia ediyor. Diğer hastalara ve drların görüşlerine baktım hepsi zamanla küçülüyor diyor.

Benim göğüslerim dümdüz olduğu için 375-390 ikisinden biri takılacak demişti o dr. ben de iki tane küçücük portakal görüntüsü istemediğimden 90 beden istiyorum. büyük ihtimalle yine aynı ccler olacak.
ameliyatımı cerrahpaşa da olacağım. gelişmeleri anlatırım

85 beden 90 bedenden neyi kastediyorsunuz arkadaslar?gögüs cevresi ölcünüz mü? ben ameliyattan önce 75 cm ölcüyordum 310 takildi simdi 86-87 ölcüyorum sütyen olarakta 75c iyi geliyor,sizin bu 85-90 demenizi anlayamiyorum

A cup B cup anlamıyor işte satıcılar. işinin uzmanı satış elemanları olsa problem yok ama ben 75 C alıcam deyince mal mal bakanları gördüm ya; onun için sen ver bana bi 85 dedimmi hemen anlıyorlar. Tabi bir sütyene 70-80 lira bayılıp en markasından alacaksam o başka... Türkiyedeki sütyen ölçüleri 75-80-85-90 vs işte.

YA kızlaR ben 24 YAŞINDAYIM VE 2 cOCuk anneSIYIM EMZIRMEDEN SONRA COK DEFORME OLDU ĞÖĞUSLERIM BENDE SILIKON TAKTIRMAK ISTITORUM AMA AMELIYATTAN KORKUYORUM,BURDA BI COK KıŞıNIN AMELIYAT OLDUĞUNU OKUDUM BANA TAVSIYE EDERMISINZ... AYRICA AMELIYAT SONRASI NASIL ĞEÇıO... AĞRI SIZI....2 COCUĞUM VAR RISKLI BI AMELIYATSA VARSIN KÜÇÜK OLSUN MEMELER...

YA kızlaR ben 24 YAŞINDAYIM VE 2 cOCuk anneSIYIM EMZIRMEDEN SONRA COK DEFORME OLDU ĞÖĞUSLERIM BENDE SILIKON TAKTIRMAK ISTITORUM AMA AMELIYATTAN KORKUYORUM,BURDA BI COK KİŞİNIN AMELIYAT OLDUĞUNU OKUDUM BANA TAVSIYE EDERMISINZ... AYRICA AMELIYAT SONRASI NASIL ĞEÇİO... AĞRI SIZI....2 COCUĞUM VAR RISKLI BI AMELIYATSA VARSIN KÜÇÜK OLSUN MEMELER...

tatlım benim de var 2 küçük çocuğum. büyüğü 2,5 küçük 1 yaşında. 2 ay önce ameliyat oldum ve 4. gün iki çocuğumu da kucaklayabildim. eğer sen de ameliyat olmayı düşünüyorsan bir hafta yanında bir yardımcın olması şart. ağrı sızı 1 hafta sadece. ağrısız ameliyat eden bir doktor da var. istersen ona gidersin.

bence olmalısın 1 hafta biraz zorlayıcı oluyor yani hareketler kısıtlı oluyor sonrası çok normal ben 2. haftada yüz üstü yatmaya başladım düşün artık gerisini

YA kızlaR ben 24 YAŞINDAYIM VE 2 cOCuk anneSIYIM EMZIRMEDEN SONRA COK DEFORME OLDU ĞÖĞUSLERIM BENDE SILIKON TAKTIRMAK ISTITORUM AMA AMELIYATTAN KORKUYORUM,BURDA BI COK KİŞİNIN AMELIYAT OLDUĞUNU OKUDUM BANA TAVSIYE EDERMISINZ... AYRICA AMELIYAT SONRASI NASIL ĞEÇİO... AĞRI SIZI....2 COCUĞUM VAR RISKLI BI AMELIYATSA VARSIN KÜÇÜK OLSUN MEMELER...

canım ben boğaziçi ıp merkezinde ümit borataça ameliyat oldum. göğsümde kitle vardı hem onu aldırıp hem silikon taktırdım aynı anda. genel anestezi altında oldum ve 2,5 saat sürdü 1 gece hastanede yattım. 3 gün zorlandım sadece, daha önce hiç memem olmadığı için fazlalıkmış gibi geliyorlardı ancak ameliyattan 9 gün sonra dans etmeye başladım(profesyonel olarak salsa yapıyorum boş zamanlarımda)
şu an hiç ameliyat olmuş gibi hissetmiyorum kendimi gayet rahatım ve memelerime alıştım.. sadece istediğimden biraz küçük olduğunu düşünmüştüm ancak şu an yumuşak ve normal memeye benzediğinden çok beğenmeye başladım
insanın kendine güveni geliyor ve kendini kadın gibi hissediyor
bence imkanın varsa olmalısın
ve kocan için onun için bunun için değil sadece kendin için..

Arkadaşlar, yeni ameliyat olmayı düşünüp, araştırma içerisinde olanlar, hepinizi davet ediyorum.
Yarın dikişlerim alınıyor.. Saat 16:30 da Dr. Tuğrul Turan'ın kliniğinde.

İsteyen gelebilir. Canlı örnek görebilir. Hatta dokunabilir;-)

şeker gecmiş olsun bu arada nıye dıkiş var sende dikiş olmaması gerekıyor cunku ıcrden erıyen dıkışlerden yapıyolar ve bır bant ıle adıda strıp tutturuyorlar?

merhaba canım benımde senin gibi emzirmeden deforme problemım vardı ve küçüktü baya 4 ay önce ameliyat oldum hiç sorun yaşamadım 2. haftadan itibaren normal yasantına dönebiliyosun korkmana hiç gerek yok inan bende çok korkuyodum sonradan gözümde büyüttügüm kadar bişey olmadıgını gördüm tabi bundan doktorumunda çok büyük etkisi oldu 370cc takıldı bana çok memnumum..araştırmakistersen doktorum naci çelik soruların olursa cvplarım herzaman sevgiler..a.s.

merhaba canım benımde senin gibi emzirmeden deforme problemım vardı ve küçüktü baya 4 ay önce ameliyat oldum hiç sorun yaşamadım 2. haftadan itibaren normal yasantına dönebiliyosun korkmana hiç gerek yok inan bende çok korkuyodum sonradan gözümde büyüttügüm kadar bişey olmadıgını gördüm tabi bundan doktorumunda çok büyük etkisi oldu 370cc takıldı bana çok memnumum..araştırmakistersen doktorum naci çelik soruların olursa cvplarım herzaman sevgiler..a.s.

merhaba sizin 4 ay olmuş daha iyi bilirsiniz benim 30 unda 2 ay doluyor. ben yatınca yani sırt üstü yatınca göğüslerim yukarı doğru çıkıyor sizce bu normalmidir?

merhaba sizin 4 ay olmuş daha iyi bilirsiniz benim 30 unda 2 ay doluyor. ben yatınca yani sırt üstü yatınca göğüslerim yukarı doğru çıkıyor sizce bu normalmidir?

merhaba canım 2 ay olduguna göre yumuşamıştır mutlaka,benımde öyle oluyo çünkü sanırım yumuşamasından kaynaklanıyodur diye düşünüyorum :)

X