390cc lik silikon taktıran var mı?

lalaracım acaba seninki mi benimki mi sağlıklı oluyor bu durumda? yukarı mı çıkması gerekiyor, yana mı kayması gerekiyor acep

Son düzenleme:
kızlar tavsıyelerınız için teşekkur ederım...bayram ğeçsin inş. olucam bende... dr. yorumlarını da okucam..coook saolun....ce saretlendırdığınız için....

Selam arkadaşlar,
salı ameliyat olacağım,çok sabırsızve heyecanlıyım. 375-390 arası düşündük drla ben 90 beden istiyorum o da bunların arasında deneriz dedi. acaba390 cc taktıran var mı? ve eğer varsa bir yumuşak ve genişleri bir de daha sert ve toparlak olanları var hangisinden takdırdılar acaba?

merhaba gecen hafta cuma gunu 390 cc takıldı ama cok agrı cektım boyum 1,73 ve suan sol tarafta asırı bı sısme mevcut acıkcası estetık olduguma suan pısmanım

merhaba gecen hafta cuma gunu 390 cc takıldı ama cok agrı cektım boyum 1,73 ve suan sol tarafta asırı bı sısme mevcut acıkcası estetık olduguma suan pısmanım

suan ıcın belkı pısmansın ve protezlerınde bıseye benzemıyolardır ama zaman gectıkce alısacaksın vve tamamen gogsune oturdugu zaman yanı bı 6 ay - 1 sene gıbı bır zamanda ıyıkı yaptırmısım dersın..bende 375 var 10 ay oldu cok memnunum ve ııkı yaptırmısım.

pişman olmak için henüz erken değilmi :KK59:
memnuniyetsizliğin göğsünde oluşan şişme mi,boyut mu,ameliyat sonrası ağrıların mı ?
şişlik için doktorunla konuştun mu ne dedi
biraz bekle senin gibi piişmanım diyenler bir süre sonra iyiki yaptırmışım dedi hatta aynı acıları çeksem yine yaptırırım diyorlardı
inşallah sende biran önce düzelirsin memnuniyetini yazarsın :KK16:

benim göğüslerim eşit olmadıkları için 330 ve 295 cc konuldu dikleştirmede yapıldı ki bana küçücük geliyor şimdi tamam çok doğallar ama ameliyattan çıktığımdaki şiş halleri bana daha çok mutluluk vermişti ve hiçte çirkin durmuyordu ne yalan söyleyeyim.dahada küçülürse (20 gün oldu olalı)o zaman vay halime diyorum.o Yüzdende kızlar gerçekten büyüklükleri konusunda ısrarcı olun bence yani 275 diyorsa 300 ısrar edin:)gerçi ben doğal istiyorum demiştim büyüklükleri hakkında konuşmadık hiç.

bnm de göğüslerim eşit değildi ve aynı cc de takıldı .. yine 2 farklı göğsüm var , doktorum diğerlerini denedim ama olmadı dior , bana da kahkaha atmak düşüor..inanmadım.. doktorunuz kimdi acaba öğrenebilir mym ?

bana 420 cc anatomik takıldı ve 85 beden oldu. ama muayenede 295 veya 330 olabilir demişti doktorum. 420 bayağı sürpriz oldu yani. bence ameliyat öncesi protez büyüklüğüne fazla takılmamak gerek. ameliyat sırasında deneyerek istediğin bedeni yakalıyor doktorlar. şimdiden geçmiş olsun.

hangi doktora ameliyat oldunuz acaba? bende anatomik 85 beden düşünüyorum da birde protez markanız neydi yaptırmadan önce kaç bedendiniz cevaplarsanız çok sevinirim.

390 cc mentor damla takıldı. 5. Günüm .. Şu an bomba gibiler ..sabırla normale dönmelerini bekleyeceğim . Dr 350 takacağım demişti sma 390 oldu dedi 400 cc denemiş olmamış.. Acılarım azaldı inş bir kaç güne birşeyim kalmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
X