38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Araycim Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah bize de anneligi tattirir.
dun aksam birden icime bu ay Defnenin hamile kalacagi dogdu. gerci 6. hissim pek kuwetli degildir ama birden oyle hissettim. Onun spontan hamileligi var ve DHEA ile neden olmasin.
Bana gelince hic umutlu degilim acikcasi ama dedigim gibi benim amacim bir dahaki ivf icin yumurta sayimi artirmak.

evet inşallah isteyen herkes annelik duygusunu yaşar.defnenin hamile kalma şansı yüksek.senin içine dogmuş bak.altıncı hisse inanırım.ve benim altıncı hissim çok kuvetlidir.bundan dolayı çok sıkıntı çektim.içime doguyor ve ben o haberi en kısa zamanda alıyorum .işin kötü yani rüyalarımda çok çıkıyordu.öyle oldu ki uyumaktan korkmaya başladım.

bak sana bir şey anlatacagım.ben hizmtiçi egitim için başka bir şehire kursa gittim.birhafta sonrakurs bitti.hocamız prof.kursiyerleri akşam üzeri parka kahve içmeye götürdü ve herkes kahvesine fal aktırmaya başladı profa.o da öylesine ortam hoş olsun diye birşeyler söylüyordu.benim içimde kuvetli bir şekilde o profun kahve fincanına bakma istegi geldi.kendisinden fincanı istedim ve içimden gelenleri bir bir söyledim.adamcagız şokk.ben ne oldugunu anlamadım.bunları sen nasıl bilebilirsin inanmıyorum dedi.banaseninki fal degil çünkü fincana öyle bakılmaz dedi bana senin altıncı hissin çok kuvetli dedi.senin gibisini yeni gördüm dedi

ah canim. kendin icin de umarim iyi seyler dogar icine.
benim icin de eger birgun birsey hissedersen soyle lutfen.

tabiki de o duygu aniden geliyor çok tanımadıgım kişilerde bile oldu.daha çok kötü olaylarda yogunluk var.bu da benim psikoloimi kötü etkiledi.öyle oldu ki allahım ban rüya gösterme diye dua ettim.2003 yılıydı.gece içime kızkardeşimin bulundugu şehirde o gece deprem olacak diye içime korku girdi.durup dururken aglamaya başladım elim telefona gitti arayayım söyleyeyim diye.saat geceyi geçmişti bebegi vardı uyandırıp korkutmak istemedim ve aglıyordum.eşim ggidip uyudu demedim ona elime kumandayı aldım depremlere baktım o şehirde hiç bir kıpırtı yok.gece geç olmuştu yataga uzandım kaskatı .haberin gelmesini bekliyorum.2 saat geçmiştiki telefon çaldı ve deprem oldugunu o yerin yerle bir oldugu söyleniyordu.ben çıglıklar atmışım apartman duymuş biliyordum niye aramadım diye.şimdi bile hatırlarken kalbim çarpıyor.allaha şükür bizimkiler ucuz kurtarmışlardı.

Aray ben okurken urperdim ya. ne diyebilirim ki insallah Allah hep iyi seyler hissettirir sana. Allahtan bir sey olmamis cok vicdan azabi cekerdin herhalde.

daha neler neler dedim ya beni çok kötü etkiledi.ben de çok ürperiyorum nasıl oluyor diye.işte uyumamak için direniyorum geceleri sevmiyorum.geceler kısa gündüzler uzayınca seviniyorum.inşallah iyi şeyleri hissederim bundan sonra.çünkü o his geldigi an bu iş oldu olacak biliyorum.hele bir şey oldu ki onu anlatamam .bu 1.5 yıl oldu.onun etkisini atlatamadım.işte seni de akşam akşam gerdim kusura bakma içimde benide rahatsız ediyor bazen anlatınca rahatlıyorum.

bir gün sana anlatırım.çünkü şimdi gözyaşlarım akmaya başladı.başka zaman özeline yazarım.

ah canim ozur dilerim ya. benim yuzunden huzunlendin, cok ozur dilerim.
lutfen iyi omaya calis aglama kiyamam sana canim benim.

DİLAREEEEMMMMMM berayımla seni öpüyorum,,kendinize dikkat edin,,,ararım canım seni yarın,,,,allah senden binlerce kez razı olsun dostluğun için güzel kalbin için,,,,,burdan ben zararlı çıkmadım çookkk güzel bir arkadaş kazandım,,,,,:1hug::nazar:

Canım benim,o senin kalbinin güzelligi.Bir insan bu kadar pozitif olursa ona annelik gerekir,gerekir ki bu pozitif enerjisini aktararak güzel bir nesil icin ayseler mehmetler yetistirsin.Seni coook seviyorum canım arkadasım,o güzel yüzün hiiic asılmasın,sen üc ben iki diyorum hadi bakem.kaydirigubbakcemile5

Defnecim canım,bu sabah uyandım ve sööööyle bir düsünce kafamda,sen kocaman karnınla eczaneye gelmis bir ıvf müsterine dheanın mucizelerini anlatıyorsun karnını oksayarak :CüvCüv: Günaydın bu arada.Moneta bugün transferde.Umarım ondan sonra da senden ve sonra da roniyamdan,sonra da bu topikteki herkesten hamilelik haberleri alırız.Öpüyorum seni..Şeniz

Defnecim canım,bu sabah uyandım ve sööööyle bir düsünce kafamda,sen kocaman karnınla eczaneye gelmis bir ıvf müsterine dheanın mucizelerini anlatıyorsun karnını oksayarak :CüvCüv: Günaydın bu arada.Moneta bugün transferde.Umarım ondan sonra da senden ve sonra da roniyamdan,sonra da bu topikteki herkesten hamilelik haberleri alırız.Öpüyorum seni..Şeniz
ay sabah sabah neguzel surpriz:)ben ikigundur giremedim ve once ozel mes baktim hatta monetaya tedavin nasil diye sordum:)simdi senin yazdikalrini gordum:)canim insallah bu hayalin gercek olur..hepimiz icin..allah hepimize yardim etsin..belki roniyam ile bir mucize ilac bulmusuzdur aslinda ilacin etkielri 4 ayda ortaya cikyormus yani bizim 4 aylik ne goreceksek gorduklerimizle bu ilac pek etken olmayacak ama bize verdigi umut yeter degilmi?:)demek monetanin transferi oluyor ay ne harika okadar cabuk zaman gecti demek:)hadi dualarimizonunla insallah sonu guzelolsun alalh emeklerini bosa cikarmasin:) bu tup baska birseye benzemiyor

kızlar kısa durmak zorundayım malum sabah yolculuk,,hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim,,,sakın alınmayın ne olurrra.s15 yumurta sayım 11 döllendi,,,,,bu kadar ,,,,herşey yolunda görünüyor umarım sonuna kadarda böyle olur,,,,,kendinize iyi bakın,,,,benim için dua edin ,,,,
monetacim tututu masallah onasil bir sayi oyle bakayim?:))oh arkadasim ya ne guzel ..biz 2 yumurta ile pembe hayallere daldik durduk:KK43:(senin simdi bir suru dondurulmuslarin olur ve tekrar bu tedavilere gerek bile olmaz(tabiki hicbirseye gerekolmayacak ve sen 12 gun sonra ikinci cizgiyi goreceksin:))canim dualarimiz seninle insallah canim:))

Araycim Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah bize de anneligi tattirir.
dun aksam birden icime bu ay Defnenin hamile kalacagi dogdu. gerci 6. hissim pek kuwetli degildir ama birden oyle hissettim. Onun spontan hamileligi var ve DHEA ile neden olmasin.
Bana gelince hic umutlu degilim acikcasi ama dedigim gibi benim amacim bir dahaki ivf icin yumurta sayimi artirmak.
ah kizlar ya ne guzel hisler dogmus icinize:))ama vucudumda tik yok :KK43:ne goguslerimde bir acima hissiyat ne kasiklarimda kasikalrim beton dokulmus gibi sadece yanma var hani kasinizi ters hareket ettirirsiniz ya o tur birsey:KK43:(bu cuma idrar testi yaparim artik azicik kaldi:))dun gece resmen sabahladimyatakda dondum durdum...ben 2.tup bebek denemesinden coooook korkuyorum kizlar...yani artik bana tup bebek tam bir mucize geliyor neden boyle bir his olustu bilmiyorum ama dun gece her asama tek tek aklima geldi ne kadar zahmetli oldguu ve o beklediigm 12 gun:KK43:(sonrasi yasadigim hayalkirikligi falan...sizide uzmek sikmak istemem ama boyleyim yani dun ve bugun:KK43:acilayim diye dun gezmeye falan gittik eve gecgeldik ama aklimdan atamiyorum cok garibim:KK43:

Valla Defne'ciğim,

Aynı duyguları yaşıyoruz. Zaten o yüzden kimseyle paylaşamadığımız sırlarımız burada paylaşıyoruz. Ama işte kafaya takmamak lazım. Takınca da bir şey olduğu yok zaten. Herşeyi olurun:1rolleyes:a bırakıp pozitif düşünmek lazım. Allah hepimize yardım etsin.

Bu arada ben de eski yazıları okuyordum.

ah kizlar ya ne guzel hisler dogmus icinize:))ama vucudumda tik yok :KK43:ne goguslerimde bir acima hissiyat ne kasiklarimda kasikalrim beton dokulmus gibi sadece yanma var hani kasinizi ters hareket ettirirsiniz ya o tur birsey:KK43:(bu cuma idrar testi yaparim artik azicik kaldi:))dun gece resmen sabahladimyatakda dondum durdum...ben 2.tup bebek denemesinden coooook korkuyorum kizlar...yani artik bana tup bebek tam bir mucize geliyor neden boyle bir his olustu bilmiyorum ama dun gece her asama tek tek aklima geldi ne kadar zahmetli oldguu ve o beklediigm 12 gun:KK43:(sonrasi yasadigim hayalkirikligi falan...sizide uzmek sikmak istemem ama boyleyim yani dun ve bugun:KK43:acilayim diye dun gezmeye falan gittik eve gecgeldik ama aklimdan atamiyorum cok garibim:KK43:

Söyle düsüneceksin defnecim,tüpbebek mucize olsa yasım 37 iken ilk denememde tutmazdı.Söyle düsünmeye devam edeceksin,spontan hamile kalmak daha büyük mucizeyken bunu yasadın.Söyle düsünmeye devam edeceksin,artık bu konuda daha tecrübelisin ve attıgın her adımı önceden biliyor olacaksın ve bu adımlar seni bebisinin yanına götürecek:ecrin_bebek:.
Hadi bakalım moral bozmak yok,savasmadan hicbir sey elde edemiyoruz,kiiii bu en güzel savas,çünkü sonunda kücük bir yasam mucizesi var.:emir_bebek:

X