ronıyamcım nasılsın?bende aynı senın gıbı goguslerıme bakıp duruyorum ama malesef(dun gece bıraz kasıklaırm agrıdı ve senın bahsettıgın o beyaz akıntıyı hıssettım..sımdı eger donllenme yoksa bıle 7. gun falan yumurta tuplerden rahıme ınıyor ve orada adet gunune kadar atılmayı beklıyor degılmI?a bu arada hangı konuda uzmansın canım?ne guzel bende zamanında tıp cok ıstemıstım ama 6 puanla sıralamadan kacırmıstım aılemde uzak sehırlere gıtmeme ızın vermedı..neyse kısmet eczacılıgıda cok sevıyorum ama tr de artık devam etmesı cok zor
hic aklimdan cikmiyor defnecim hep bebek olayini dusunuyorum. daha hic bir belirti yok zaten daha cok erken. goguslerimde hala hicbir sey yok.
ben dun gece yine su dhea ile ilgili yazilar okudum. asil etkisini 4 ay sonra gosteriyormus bir suru guzel etkisi var adeta yumurtaliklari 20 li yaslardaki gibi yapiyormus:)) bana biraz abarti geldi ama bununla spontan hamile kalan cok var ya da tedavi sonrasi folikul sayisinda artis olan cok hasta var. ben ovulasyondan 5 gun once baslamistim bu kadar cabuk etki etmez herhalde ama yumurtlamami cok siddetli hissettim bu beni cok az da olsa umutlandiriyor. bakalim haftaya belli olucak. simdiden takvimime isaret koydum. engec haftaya pazar adet gormme lazim gormezsem sali gunu yani ayin 10 u gibi test alip bakicam. ama eminim sen dayanamayip daha once bakacaksin:))