38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ronıyamcım nasılsın?bende aynı senın gıbı goguslerıme bakıp duruyorum ama malesef:KK43:(dun gece bıraz kasıklaırm agrıdı ve senın bahsettıgın o beyaz akıntıyı hıssettım..sımdı eger donllenme yoksa bıle 7. gun falan yumurta tuplerden rahıme ınıyor ve orada adet gunune kadar atılmayı beklıyor degılmI?a bu arada hangı konuda uzmansın canım?ne guzel bende zamanında tıp cok ıstemıstım ama 6 puanla sıralamadan kacırmıstım aılemde uzak sehırlere gıtmeme ızın vermedı..neyse kısmet eczacılıgıda cok sevıyorum ama tr de artık devam etmesı cok zor

hic aklimdan cikmiyor defnecim hep bebek olayini dusunuyorum. daha hic bir belirti yok zaten daha cok erken. goguslerimde hala hicbir sey yok.
ben dun gece yine su dhea ile ilgili yazilar okudum. asil etkisini 4 ay sonra gosteriyormus bir suru guzel etkisi var adeta yumurtaliklari 20 li yaslardaki gibi yapiyormus:)) bana biraz abarti geldi ama bununla spontan hamile kalan cok var ya da tedavi sonrasi folikul sayisinda artis olan cok hasta var. ben ovulasyondan 5 gun once baslamistim bu kadar cabuk etki etmez herhalde ama yumurtlamami cok siddetli hissettim bu beni cok az da olsa umutlandiriyor. bakalim haftaya belli olucak. simdiden takvimime isaret koydum. engec haftaya pazar adet gormme lazim gormezsem sali gunu yani ayin 10 u gibi test alip bakicam. ama eminim sen dayanamayip daha once bakacaksin:))

hic aklimdan cikmiyor defnecim hep bebek olayini dusunuyorum. daha hic bir belirti yok zaten daha cok erken. goguslerimde hala hicbir sey yok.
ben dun gece yine su dhea ile ilgili yazilar okudum. asil etkisini 4 ay sonra gosteriyormus bir suru guzel etkisi var adeta yumurtaliklari 20 li yaslardaki gibi yapiyormus:)) bana biraz abarti geldi ama bununla spontan hamile kalan cok var ya da tedavi sonrasi folikul sayisinda artis olan cok hasta var. ben ovulasyondan 5 gun once baslamistim bu kadar cabuk etki etmez herhalde ama yumurtlamami cok siddetli hissettim bu beni cok az da olsa umutlandiriyor. bakalim haftaya belli olucak. simdiden takvimime isaret koydum. engec haftaya pazar adet gormme lazim gormezsem sali gunu yani ayin 10 u gibi test alip bakicam. ama eminim sen dayanamayip daha once bakacaksin:))
ya gercektenmı bu etkılere sahıpese harıka bırsey:)ben senınle yazıstıktan sonra gunde bır almaya basladım..ınsallah bızde bu guzel etkıyı gosterır...benım sıklusum senden daha kısa yaklasık 25 gunde bır o yuzden normalde persembe cuma gunu gıbı adet olmam lazım..ama tabıkı evde yıgınla test var artık benım yasam seklım gıbı oldular erkenden teste baslıyorum:)))ah canımya bır olsa bır tup yapmaktan kurtulsam allahım bıze bunu bır nasıp etse:))

denızcım ne demek elbette cık bende zaten bırazdan cıkacagım saat 19 a gelıyor eczanenın kapanma saatı:)gorusuruz yıne:)

Ay ne bileyim icim kipir kipir oluyor valla dusununce ah bir olsa. yuce allahim 2. cizgiyi gormeyi nasip etse bana. neyse senin benden once olman daha iyi once senin haberini aliriz bana umut olur sonra benimkini insallah.ama senin pozitif cikarsa dayanamayip ben de su 5 gun oncesinden gosterenlerden alip bakacagim

ben de hep ikimiz icin dua ediyorum valla.butun kizlar icin ediyorum ama bu ay ikimiz icin onemli.
hadi iyi haftasonlari

nerelerdesiniz ?giriyorum kimse yok.offff ne kötü .yeşil ışıklarınızı yakınnnnnnnnnn

bakın bu saat olmuş halen yatmadım.ben bir gece kuşuyum.gece yatmaz gündüz kalkmaz... benimkide bu durumdan nasibini alıyor.tv karşısında kanepede uyuyor.sonra geç saatte uyandırıp hadi gidip uyuyalım diyorum.halbuki o uykusunun en güzel yerinde uyanmakla çin işkencesi görüyor...

arkadaşlar tahliye oldummmmm:sm_cool:,,,çokktaaaannnnn, yolladığınız don ve çoraplar için teşekkür ederim,,,,,,beni özleyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,KALPLER KARŞILIKLIDIR,,bir açtım bir sürü mesaj:1hug:çok duygulandırdınız beni,,,,,tedavim gayet güzel gidiyor ve yarın transferkaydirigubbakcemile5,,,yani büyük gün yusufyusuf olayı ama olsun,,,umarım herşey iyi olur,,,,,bizler hakediyoruz,,,,,,,

Moneta canim hosgeldiiiiiiiiinnnnnnnn ozledik seni. herseyin yolunda gitmesine cok sevindim.kac yumurta toplandi kaci dollendi. anlatsana biraz cok heyecanlandim.

merhaba kader arkadaşlarım,
bugün önce tv de sonra burada incir ve soğan kürünü öğrendim.hatta yanlışlıkla soğan kürüne başladım.
akşam incir kürüne başlayacağım..20 gün sonra tüp bebek 3.deneme..
ahh bir de sigarayı bırakabilsemm..

merhaba kader arkadaşlarım,
bugün önce tv de sonra burada incir ve soğan kürünü öğrendim.hatta yanlışlıkla soğan kürüne başladım.
akşam incir kürüne başlayacağım..20 gün sonra tüp bebek 3.deneme..
ahh bir de sigarayı bırakabilsemm..

hosgeldin deha. umarim hersey yolunda gider. ben de bu ay incir kuru yaptim ama 18 gun yapabildim cunku incir bitti:)) ben de haziran gibi 3. ivf deneyecegim.
sigarayi ne yapip edip birakmalisin cunku yumurta kalitesini cok dusuruyor

moneta hoşgeldin
bende merak ediyorum kaç yumurtan oldu embriyo sayısı ve kalitesi hakkında bilgi vermişlerdir
yarın transfer ne güzel yaa...transfer esnasında çok dua et ...rabbim candan canlar yaratsın inşallah ...idrara sıkışma olayınıda abartma sonrası zor oluyor...suyunu merkezde sakin sakin iç
evde içmeye başla derler hemşireler...başlarsın içmeye bu sefer transfer sıran gelene kadar
resmen acı çekersin...bu sefer git birazını boşalt derler bardağa ölçe ölçe çiş yaparsın.....
bekleme süresi bira zor ama sen güçlü bi bayana benziyorsun buradan hamileyim diye
bağırırsın inşallah....

sevgili doktorum
nasılsın canım yazmasamda sizi takipteyim...mutlu haberleri verin bizlere sırasıyla
size birşey sorcam roniyam benim elimde tüp doktorumun aldırıp kullandırmadığı ilaçlar
vardı hep aklımdaydı ihtiyacı olan birine versem de işine yarasa diye düşünürdüm
bu gün buzdolabını temizlerken ne göreyim çoğunun tarihi geçmiş...yeni geçmiş ama genede geçmiş...biz bunları hep cepten almıştık pahalı ilaçlar velhasıl nasıl üzüldüm anlatamam...şimdi bunları atayım mı çöpe yoksa toplayıp hastaneye falan vereyimmi...sözde bu konulara çok duyarlıyım evde fazla ilaç falan oldumu götürürüm sağlık ocaklarına...neyse olan oldu..selamlar

Deneme hikayem;
öncelikle yaş 41, ilk denemede 1 yumurta ikincide 10 yumurta, 8 döllendi, 5 transfer sonuç NEGATIF.
şimdi dr.ma çok kızıyorum ilk denemede resmen para almak için devam etti.Ayrıca hipotroid hashimato hastasıyım.

arkadaşlar tahliye oldummmmm:sm_cool:,,,çokktaaaannnnn, yolladığınız don ve çoraplar için teşekkür ederim,,,,,,beni özleyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum,KALPLER KARŞILIKLIDIR,,bir açtım bir sürü mesaj:1hug:çok duygulandırdınız beni,,,,,tedavim gayet güzel gidiyor ve yarın transferkaydirigubbakcemile5,,,yani büyük gün yusufyusuf olayı ama olsun,,,umarım herşey iyi olur,,,,,bizler hakediyoruz,,,,,,,

monetacım selam nerelerdesin sen yoksun uzun zamandır ben sana bişey dicem ankarada hangi merkeze yaptırıyorsun tüp bebeğini ankalife duydunmu hiç nasıl bir yer merak ediyorum canım bebşine kavuşurusun inşallah canım hepimize dua ediyorum canım herkes bebğine kavuşur allahın izniyle canım sana bol şanslar canım:1hug:

X