38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yok ya araycim aklim fikrim bebekte.sinavi kazanamayacagim.
amerikan sitelerinde Dhea ile ilgili bir seyler okuyorum. yalniz ben dozumu azaltmistim ya tahlil de degeri normal cikinca simdi yine artirsam mi diye dusunuyorum

birden bebek istegim yine cok depresti, hic aklimdan cikmiyor bir ara azalmis gibiydi.
bu ilac gereksiz yere heyecanlandirdi beni galiba. Habire goguslerimi elleyip duruyorum agri sizi var mi diye, bir umut. ama hicbir sey yok henuz.

dhea yaratmış oldugu mucizeler var .neden bu sende de olmasın.bu ihtimali düşün ama çok fazla umutlanma olursa hayal kırıklıgı o kadar fazla olur.sen elinden geleni yapıyorsun.elbet bir şey olacak .hiç bir şey çözümsüz degildir .ama süreç var ya insanı tahammülsüz yapan bu.ama bensenin akıntından sanki olacakmışsın gibi bir his dogmuştu.

Roniyam canım,

"Yardımcı olabildim mi" de ne demek. Allah razı olsun senden. Tabi ki oldun. Çok çok teşekkür ediyorum.
Bu arada uzmanlık sınavı için mi ders çalışıyorsun. Benim iki ablam doktor. Küçük ablam pratisyen (Numune Hastanesi), büyükse sağlık ocağında çalışıyor ve 6 yıldır farmakoloji doktorası için uğraşıyor. Dün nihayet tezini verdi hocalarına. Ama bakalım kabul edecekler mi, o kadar emek boşa mı gidecek bilmiyorum. Çünkü bu doktora işi ailece hepimizi etkiledi. Çok stresli. O yüzden seni çok çok iyi anlıyorum. Üstelik sen bir de bebek sorunuyla uğraşıyorsun. Allah yardımcın olsun gerçekten kolay değil. Ama ne demişler "Allah dağına göre kar verir". İnanıyorum ki sen çok güçlü bir kadınsın. Hem sınavları, hem de bebek işini kolayca halledeceksin. Hiç merak etme. Az kaldı, sabır.

:
yok ya araycim aklim fikrim bebekte.sinavi kazanamayacagim.
amerikan sitelerinde Dhea ile ilgili bir seyler okuyorum. yalniz ben dozumu azaltmistim ya tahlil de degeri normal cikinca simdi yine artirsam mi diye dusunuyorum

klava Bu arada "Sınavı kazanamayacağım" ne demek. Sınavı da kazanacaksın, bebeğini de yapacaksın. Biz de o zaman böyle şıkır şıkır oynayacağız. :dance:

Denizcim sagol moralin icin. Ben uzman doktorum, ihtisasimi Turkiyede yaptim burda Board eligible olmak icin ugrasiyorum, yani American Boardi almak icin maalesef o da pek kolay degil. ama yureklendirdigin icin tesekkurler arkadasim.

arkadaşlar umudunuzu asla yitirmeyin.bakın ban 43 yaşındayım ve bıkmadım,bıkmayacağım...aslında iki oğlum var çok şükür.ama ikinci evliliğimi yaptım,ve ne olursa olsun doğurmak istiyorum.dedğiniz doğru arkadaşım 50 yaşında doğuran dolu,hemde 2şer 3er:CüvCüv: bizim neyimiz eksik:teytey: hepinize çalışmalarınızda başarılar:dance:

arkadaşlar pardon,taa ilk sayfaya cvp yazmışım,acemiliğime verinhepinizi sevgiyle kucaklıyorum.allah rast getirsin diyorum...

Denizcim sagol moralin icin. Ben uzman doktorum, ihtisasimi Turkiyede yaptim burda Board eligible olmak icin ugrasiyorum, yani American Boardi almak icin maalesef o da pek kolay degil. ama yureklendirdigin icin tesekkurler arkadasim.

Roniyam'cığım,

Seni tebrik etmemek mümkün değil. Küçük ablam TUS'a girdi girdi olmadı vazgeçti. Büyük ise, dediğim gibi çıldırmak üzereydi doktora tezi yüzünden, dün teslim etti hocalarına da kurtuldu. Üstelik de sonucu belli değil daha.

Sadece moral olsun diye söylemiyorum. Gerçekten sen çok çok başarılı bir insansın. Kaç yıl tıp eğitimi al, üstüne uzmanlık yap. Bir de American Board için uğraş. Maşallah. Bu kadar şeyi başaran bir insan olarak sınavı da kazanacaksın, bebeğini de yapacaksın. Buna kesinlikle inanıyorum. :CüvCüv:

Ben evet adet gününü bekliyorum. Ama Ganol f ve menagon verildi. Pazartesi onları almam lazım. Fiyatları çok pahalıymış galiba ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. Benimki raporsuz yani ücretli. O yüzden parayı denkleştirmeye çalışıyorum. Sağolsun ailem yardımcı oluyor. Zaten Allah razı olsun, sizler gibi ailemde çok çok destek oluyor bana. Çok şanslıyım gerçekten.

Canim zaten derdimiz buyuk bir de isin icine maddiyat girince daha da zor olduguna eminim. allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah. ne yalan soyleyeyim bizi de sarsti valla. bir yandan ev borcunu oderken bir yandan da ivf. burda 18 000 dolar verdik. bir de ocsesinde herbiri yaklasik 800 dolar kadar 2 asilama. turkiyedikine de 6000 dolar, yol parasi ve diger masraflar haric. bir yilda bu parayi vermek bizi zorladi acikcasi. simdi nisana kadar biraz para biriktirelim de oyle yapalim diyoruz.

Sağolasın Derin,

Umarım sen de dileğini gerçekleştirirsin. Oğulların seninle mi birlikte yaşıyor yoksa babada mı. Aslında ben senin gibi 3. ye cesaret edemezdim belki. Ama bir yandan da sana çok hak veriyorum. Anneliği tatmış olsan da, yine de yeni eşinden bebek istemen doğal. Umarım bu sefer güzel bir kızın olur.

Bu arada "Acemiliğimden yanlış yazmışım" demişsin. Ne demek. Biz de yapıyoruz zaman zaman. Çok güzel bir site kadınlar kulübü. Ama teknik açıdan biraz bana da zor gelmişti ilk başlarda.

Off, gerçekten dünyanın parası. Neyse sonu güzel olacak nasıl olsa.

Burada gitiitğim hastanede 28 yaşında bir kızla tanışmıştım. 8 yıldır uğraşıyorlarmış. 2 aşılama, 1 tüp denemişler olmamış. Kendisinde yumurtlama problemi ve guatr var, eşi de sanıyorum varikoselmiş. Onlar da para biriktirip bir süre bekleyip tekrar deniyorlarmış. İnşallah onların da bebekleri olur. Çok pozitif bir kız çünkü hiç yılmıyor "alıştım" diyor.

Burada fiyatlar oraya göre çok ucuz olduğu halde biz zorlanıyoruz. Dediğim gibi Allah razı olsun ailelerimiz hep yanımızda. Onlar olmasa zaten mümkün değil.

denizcim hayırlı olsun ınsallah sonucun pozıtıf olur canım..sana baslangıcta hangı dozda ılac verdıler?kac gun sonra ılk kontrolun?ılk kontorlunde kac tane folıkul buldular bunu acıkladımı doktorun?

ronıyamcım nasılsın?bende aynı senın gıbı goguslerıme bakıp duruyorum ama malesef(dun gece bıraz kasıklaırm agrıdı ve senın bahsettıgın o beyaz akıntıyı hıssettım..sımdı eger donllenme yoksa bıle 7. gun falan yumurta tuplerden rahıme ınıyor ve orada adet gunune kadar atılmayı beklıyor degılmI?a bu arada hangı konuda uzmansın canım?ne guzel bende zamanında tıp cok ıstemıstım ama 6 puanla sıralamadan kacırmıstım aılemde uzak sehırlere gıtmeme ızın vermedı..neyse kısmet eczacılıgıda cok sevıyorum ama tr de artık devam etmesı cok zor

denizcim hayırlı olsun ınsallah sonucun pozıtıf olur canım..sana baslangıcta hangı dozda ılac verdıler?kac gun sonra ılk kontrolun?ılk kontorlunde kac tane folıkul buldular bunu acıkladımı doktorun?

Canım,

Ben daha hiçbir şeye başlamadım sayılır. Sadece konseye girdim ve reçetem yazıldı. Ganol f ve menagon. Ama ilaçları daha kullanmaya bile başlamadım. Yine de çok teşekkür ederim güzel dileklerin hepimiz için olsun. a.s.

denızcım benden rahım fılmı ısteyen ve 2 kere hısteroskobı yapan doktor tr en onde sayılı tup bebek merk bırının baskanı ...bana rahım fılmı olmadan hıst yapmayacagını soyledı ve bırıncıdan sonra fılm cekıldıgınde bıraz daha kaldıgını gordu ayrıca yapısıklıkların ortadan kalkması ıcın de ıkıncı hıst yaptı....son tup bebek doktorumun 8 haftada kaybettıgım bebegım ıcın septumdan dolayı dedı..bence arkadaslar bır rahım fılmı mutlaka cektırın son derece basıt bırkac dakıkalık bır ıslem ama cok seyı netlestırır

Teşekkürler Defne'ciğim,

Bu arada canım benim çıkmam gerekiyor. Eşim aksi gibi erken geldi tam lafın belini kıracakken. Ne olur kusura bakma . Yarın görüşürüz. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…