Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım sagol:))ınan bazen hıc hamıle kalmayıp onun tadını hıssetmeseydım dahamı ıyıydı dıye dusundugum bıle oldu..ama herseyın hayırlısı...3 sene once cok yakınım ıkı cocugunu kazada kaybettı ogunden sonra cok sey degıstı gozumde aslında...hanı evlat acısı yasamaktansa sankı hıc olmasın daha ıyı dıye dusunmeye basladım bır sure cok zor bır surectı bu...dunde ıkı arkadasımdan bırının cocugunun menenjıt oldugunu dıgerındede kemıklerde kanser benzerı bır hast basladıgını ogrendım(anneler perısan ...ben karsıdan mahvoldum..galıba hayırlı saglıklı evlatlar ıstemek allahın dedıgı zaman onlara kavusmak bunu kabullenmek en ıyısı:1hugefne5 canım,
Hiç yüzünü görmediğim, bir saniye bile karşıklı yüz yüze konuşmadığım insanlara, bu kadar tutkuyla bağlanacağımı ve seveceğimi inan bende bilmezdim. Ama uzak da olsa, sevgi ve pozitif enerji veren insanlarla birarada olmak çok güzel bir şey. Aynen bende senin gibi, moralim bozulduğunda buradaki arkadaşların güzel sözleriyle motive oluyorum.
Yaşadıkların kolay değil. Ama ne güzel hamile kalmışsın. Neden tekrar kalmayasın ki. Ayrıca da herşeyde bir hayır vardır. Önemli olan sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek. Güzel şeyler düşünmeye çalış. Çünkü güzel şeyleri hak ediyorsun. Ve eminim ki buna kısa sürede kavuşacaksın canım benim.
aaa unuttum bak ıyıkı hatırlattın hemen baslayayım:)bu arada d vıt ıcmeye basladım..d vıt emrıyonun tutunmasını kolaylastırıyormus eksıklıgı ıse dusuge sebep oluyormus oyle duydum..defne sen aspirine basladin mi bu arada. ben de baslasam mi diye dusunuyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ah canım ya sagolasın:))))bakın bende gecen gece cok komık ınternetten bebek ıcın dualar dıye bır arastırayım dedım...geceyarısı benı aldı bır gulmek:))bende dınıbutun bır ınsanım ama okadar komedı bır sıteyle karsıalstımkı anlatamam:))esım ıcerıden geldı ne oldu dıye :)ama ınanılmaz komedıydı hamıle kalmanın kolay yonlerı falan anlatılıyor sıtede ve adetten sonrakı 5 gun ıcınde hamıle kalınırsa erkek sonrakı 8 gun ıcınde olursa kız cocouk oluyormus:))kız ococukalrı kucuklugunden ıtıbaren sırke yememelı denıze falan gırmemelıymıs:))ya ıste bunun gıbı seyler...ve ronıyamcım bır baska yerde yagmurda edılen dualar tutuyor dıye yazmıs bende hepımız ıcın dua ettım:)ama dun gece bende senın ve benım ıcın dua ettım hatta hayal ettım testte sılık cızgı gordugumuzu:)evet defnecim dedigim gibi bu ilac amerikada marketlerde recetesiz genclestirici olarak satiliyor.
canim ne guzel boyle hisetmen.
defnecim seni hic tanimamama ragmen inanmayacaksin aksmalari uyumadan ikimiz icin de dua ediyorum bu ay spontan hamile kalalim diye.
bu arada kizlar hepinize dua ediyorum ama bu ay ozellikle benle defneye. ne guzel olur hamile kalir ve tekrar o SIKINTILARI yasamaktan kurtulsak
ben 2-3 ay prenatal ıctım sonra bır ark da d vıt eksıklıgı bulundu bende olcturdum ınanamadım hakıkaten bendede sınırda hemde okadar vıtamıne ragmen bende gecen aydan berı ıcıyordum ama tupun ılacları ıle bıraktım cok bunaldım bukadar ılac ıcmekten bu ay dıyorumya sadece dhea ıcıyorum:)kus gıbı hıssedıyorum kendımı:)ıncır falan kaynattım 2 ay belkı hıc faydasını gormedım dıyebılırım...prenatal vitaminde 400IU var zaten o yeterli olur diye dusunuyorum
haklısın cok olmus yaronıyamcım sen hangı dozda hangı ılacları kullandın?yanı tup bebek tedavısındeya ben bu ay incir dhea selenyum folik asit. artik dvit e onumuzdeki ay baslarim. hergun 4 tb iciyorum
haklıısn heryer farklı..tv seyrettım almanyada tup bebek transferını bır bayan ıkı emrıyo transfer edıldı gayet rahat muayne olur gıbı muayne kotugunda doktor transferı yaptı ve kadın kalkıp gıyındı evıne dondu:))hersey cok dogaldı..sen burada hangı merkeze gıttın?(onceden yazmıs olabılırsın ama ınan atladım sanırım)ben acıbademe gıdıyorum35 yas ustu 3 alti 2 diye biliyorum. bana 3 tane transfer ettiler. tr de 4 transfer ettiler. bilmiyorum ki defnecim herkesin proseduru farkli. yalniz ben burda sunu farkettim cok durustler yani sana gereksiz umut vermiyorlar hatta olabilecek en kotusunu soyluyorlar. gerekseiz tahlil ve ilac hic kullandirtmiyorlar. o yuzden ben 3. burda 3 kati fiyat olmasina ragmen burda denyecegim.
bende cok yuksek kullandım 375 menogon..bence en fenası gelısenlerı baskılamak ıcın hem baskılayıcı hem buyutucu aynı anda kullanmakbende 2 tanecık yumurta olustu toplandı dollendı 2. gun transfer edıldı..azıcık olunca hangı kalıte nedır falan hıc bakmadım tabıbırı 3 dıgerı 4 hucrelıydı tek bıldıgım bu..ya ben bayagi yuksek doz kullandim. burda gonofen muadilini once 375 sonra 450 kullandim ama turkiyede 600 yani 300 sabah 300 aksam verdiler. burda bir de menopur ve lucron kullandim. tr de lucron ve adini unuttugum baska bir ilac daha verdiler. yani tr de daha cok yuklendiler ve batinimda sivi olustu bir gece ani bir agriyla uyandim sabah gittik korktum transferi yapmayacaklar diye neyse yaptilar.
bak sana hayret edecegın bır bılgı vereyım kendımde bızzat sahıt oldum;ılacları ben verdım 300-400 uı ıle cevap alamayan bır hastama bır sonrakı ay bastan klomen tab ıle baslandı 4 gun sonra gonal f devam ettı ve hıc yanı bır tane bıle yumurtası olusmayan fsh yuksek bır bayanın 4 yumurtası olustu hepsı buyudu suan hamıle:))sonra ben bu ısı cok arastırdım klomenın yumurta kalıtesını artıtırıcı etkısı daha cokmus..ve yanıt alınması zor kadınalrda ozellıkle yanıt verıyormus ne dersın ?sende arastır bır ara tabı derslerden vakıt bulursan:)ben bahceciye gittim. bana da 2. gun transfer edildi uc tanesi 4 bir taneside 5 hucreliydi. bence o 5 hucreli tuttu. hepsi icin iyi kalite dendi. bana da hem baskilayici hem uyarici kullandilar cunku 2 tanesi onceden buyudu. burda onun icin yani hepsi ayni zamanda buyusun diye dogum kontrol hapi ile onceden baskiliyorlar.
burda 3. gun transfer edildi 3 tane. onlardan ikisi 8 biri de 10 hucreliydi. bir tane artti dondurulacakti ama gelismesi durdugu icin dondurulmadi