canııımmm buradayım ama hasta geldı naparsın:))defne defne defne alüüüüüüü,,,ses bir iki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canııımmm buradayım ama hasta geldı naparsın:))defne defne defne alüüüüüüü,,,ses bir iki
canııımmm buradayım ama hasta geldı naparsın:))
araycım ne yaptın canım?test sonucunu aldınmı?
:roflol::roflol:sana ben şimdi bi formül vercem (ellerin değil hayatın süper olcek)
10gr defnenin dediğinden
15gr beray atık
20gr kezzap
11grgliserin,,,,,,
offff offffff süper :lepilcenn
Yok yoook.Mesaj da sogutmadı yüregimi.IIIIHHH,cıkmıyoooo,cıkmıyooooo.Siboooooop:mymeka::roflol::roflol:sana ben şimdi bi formül vercem (ellerin değil hayatın süper olcek)
10gr defnenin dediğinden
15gr beray atık
20gr kezzap
11grgliserin,,,,,,
offff offffff süper :lepilcenn
Yok yoook.Mesaj da sogutmadı yüregimi.IIIIHHH,cıkmıyoooo,cıkmıyooooo.Siboooooop:mymeka:
aray üzüldüm ama canın sağ olsun ümidini hiçbir zaman kırma. Olacak biliyorum ama biraz zaman var inanki o zaman da gelecek
ARAYCIM YAZA KADAR GÜZEL BESLEN,KISA YÜRÜYÜSLER YAP,CANININ KIYMETİNİ BİL.BU ARADA HAYATININ KEYFİNİ CIKAR,SU AN HERSEYİ YAPABİLİRSİN,AMA COCUK OLUNCA BAYA Bİ YORULACAKSIN.HAZIRLA KENDİNİ O GÜNLERE ENERJİK GİREBİLMEK İCİN.MESELA BEBEK ODALARINA BAK,EVİNİN HANGİ ODASI EN AYDINLIKSA BEBEGİNİ BESİGİNDE ORDA SABAH GÜLÜCÜKLERİYLE HAYAL ET,CÜNKÜÜÜ ANNE OLACAKSIN,YOK ÖTESİ.:teselli:
araycım canım üzme kendini .inşallah bidehaki denemede olacak .hamile kalabiliyorsun bu çok önemli bir gelişme.soğan ve incir kürünü yap .ben tedaviden önce soğan kürü yapmıştım.
Bebis mi var bebisler miii:CüvCüv: