38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

benimde yumurtalarım aşama aşama toplandığı için en son yumurtalarımda incir kürü yapmıştım doktorum en son yumurtan hepsinden daha kaliteli çıktı dedi inanıyorumki incirden oldu.arkadaşlar yumurtayı fazlalaştıran bildiğiniz bir kür varmı? tşk

Balance88 merhaba
Senin yumurtalarin neden asama asama toplandi?
Incir kurunu ne kadar ve nasil yaptin?
Ben tarifteki kadar cok incir yapamiyorum, orda 18 incir diyor ben ancak yarisini koyuyorum. Cunku ABD de incir bulmak cok zor, bir markette bulabildi esim o da turk mali zaten. ama hem cok yok hem de cok pahalli :):1shok::1shok::1shok:
Selenyum ve Evitaminin iyi oldugunu okudum ben 2 hafta once ona da basladim ayni zamanda sperm kalitesini de artiriyormus.

defnecim sagol referans aralıkları her merkezde neden farklı oluyor ki.elimde şu an sonuç kagıdı var.bak ben yazayım referans aralıklarını ve sonucu gebe olmayan kadınlarda 0 -7 mıu/ml
3.hafta 5.8-71.2
4.hafta 9.5-750 bunun gibi devam ediyor. hormon olarak beta hcg(koriyonik -gonadotropin)
sonuç kısmına da 34.47 yazıyor yani bu benim degerim oluyor.
yani ben hiç bir şey anlamış degilim.yani ben şimdi 3.hafta aralıgına mı giriyorum.
hayir canim bak 4.hafta 9.5-750 yaziyor sen 4.haftaya giriyorsun ..referans araliklari farkli lab farkli oluyor o yuzden degerleri birbiriyle karsilastiramazsin..insallah yarin ilk yaptirdigin yerde cok guzel artmis goreceksin cunku senin yumurtan en iyisi bunu dusun canim sana dua edecegim bu aksam insallah yarin cok mutlu bir haber alirsin:)

Defnecim dedigini yapsak bile bu bize ne kazandiracakki. Maalesef bu herkese uygulanan bir yontem ama bazilarinda gebelik olusuyor bazilarinda olusmuyor. Tip henuz bunu cozmus degil. Hem ilaclarin dozunu biz ayarlayamayiz ki sonucta sectigimiz merkezin kurallarina tedavi prosedurlerine uymak zorundayiz. Mesela ben ilkini ABD de 2. turkiyede yaptirdim ve protokol cok farkliydi. ikisin de de gebelik olustu ama birini 7 digerini 8. hafta da kaybettim.
Ben artik bu islrin biraz da kismet olduguna inaniyorum. yani ayni tedavi A kisisinde sonuc verirken B kisisinde vermiyor. Biz yine de umutlu ve pozitif olalim ama bu isede cok kafayi takmayalim. Benim yarin burdaki doktorla randevum var. Bekleme asamasinda ne yapabilirim, yumurta kalitemi nasil artirabilirim diye sorularim olacak. Senin su DHEA nu da sorucam bakali ne diyecek.
Guleceksin ama incir kurune de dun basladim. onceki ay da sogan kuru yapmistim. Dusun artik kafayi nasil yemisimki doktor olarak bunlardan medet umuyorum :))
roniyamcim biz yasimizdakilerde igneler yuksek dozda olsa kolay kolay cevap vermiyor ayni sorunu yasayan bir arkadaism ilk ay cok yuksek dozla hic yumurta gorememisken hap arti igne ile 4 yumurta kazandi ve simdi hamile:)aslinda bazi ilaclara hictepki vermeyebiliyor vucudumuz nedense:KK43:ama bunu biz ayarlayamayiz haklisin..incir kurunu gecen ay ben yaptim tr dede incir pahali :))birde hergun bunu devam ettirmek cok zor gercekten:KK43:bende yumurtasayisini arttirmadi ama kalitesinde etkili oldumu bilmiyorum:)bu konuda doktor yada eczaci olmak fen bilimleriyle ugrasmak hayatin gercekleri yaninda bazen geri planda kaliyor:)dhea yi tr oneren pek cok doktor varmis..cok olumlu sonuclar alanda hastalar..ama dozunu yuksek alirsan gunde 3 tane gibi kalpkrizine sebep olabiliyormus buda bana korkutucu geldi..ama oldugumuz igneler yaninda ne alsak daha agir olmaz herhalde:KK43:

Araycım her şeyin iyisini düşünmeye çalış. belki test sonuçları farklılık gösteriyordur. inşallah öyledir.
öyle olmasa bile lütfen çok fazla üzmemeye çalış kendini canım. biz ne desek boş şimdi biliyorum. sen elinden geldiği kadar çabaladın biliyorum.doktorunda dediği gibi en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun. buda senin için bir ilerlemedir. bende kendi kendime düşük yapınca öyle düşünmüştüm. ve bidahakinde daha dikkatli olmak için çaba sarfedeceksin. belkide o 12 günlük süreyi raporlu geçirmeye çalışacaksın. çünkü ben 2. sinde rapor alıcam.
bunun için olsun diye çok uğraşıyoruz. 10 günde okula gitmezsek bir şey olmaz.
canım umarım cumaya değerin iyi çıkar.
iyi haberlerini bekliyorum canım.

hayir canim bak 4.hafta 9.5-750 yaziyor sen 4.haftaya giriyorsun ..referans araliklari farkli lab farkli oluyor o yuzden degerleri birbiriyle karsilastiramazsin..insallah yarin ilk yaptirdigin yerde cok guzel artmis goreceksin cunku senin yumurtan en iyisi bunu dusun canim sana dua edecegim bu aksam insallah yarin cok mutlu bir haber alirsin:)

sagol defnecim.yazdıgın yazı gerçekten insanın içini açıyor.evet farklılık gösterebilir.ama ben bu konuda çok umutsuzum.inşallah senin ki tutarda seviniriz olumlu haberler insanın umudunu yeşertiyor .benim tek tesellim hamile kalabilecegimi ögrendim.artık yaza kadar dinlenecem vücüdüm hormon kaynıyor.fazla ara vermeden ikinciye giriştim sanki bir yıldır igne oluyormuşum gibi geldi bana ilaçlar beni fena bunalltı.bir de ben acaba ben mi hata yaptım diye düşünüyorum.bu denemede hiç dinlenmedim hep ayaktaydım çok gezdim.okulun 3.katındayım her tenefüs in çık mahvoldum.

Araycım her şeyin iyisini düşünmeye çalış. belki test sonuçları farklılık gösteriyordur. inşallah öyledir.
öyle olmasa bile lütfen çok fazla üzmemeye çalış kendini canım. biz ne desek boş şimdi biliyorum. sen elinden geldiği kadar çabaladın biliyorum.doktorunda dediği gibi en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun. buda senin için bir ilerlemedir. bende kendi kendime düşük yapınca öyle düşünmüştüm. ve bidahakinde daha dikkatli olmak için çaba sarfedeceksin. belkide o 12 günlük süreyi raporlu geçirmeye çalışacaksın. çünkü ben 2. sinde rapor alıcam.
bunun için olsun diye çok uğraşıyoruz. 10 günde okula gitmezsek bir şey olmaz.
canım umarım cumaya değerin iyi çıkar.
iyi haberlerini bekliyorum canım.

saveist canım senin yaşadıklarını yaşıyorum .ne zormuş senvincle üzüntünün birbirine karışması.insan yaşayınca çok daha iyi anlıyor.çok haklısın şimdiki aklım olsa bende raporu dayarım.zaten sözleşmeli çalışacak o kadar bekleyen var ki.onlar görev almış olur.sen ne zaman başlayacaksın ikinciye

Araycımmm lütfen kendini o kadar yıpratma .hem bak herşey bitmişte değil .Senin ve eşinin canı sağolsun .hamile kalabiliyorsun bu çok önemli.
Sana katılıyorum karşındakilere bunu hissettirmemeye çalışmak.senin yaşadıklarının çok çok acısını yaşadım ...test sonucum söylenmişti, ayakta duramamıştım...sağlıklı gebelik değilse şimdiden gitmesi çok daha iyi.ilerleyince çok daha zor oluyor .
Yarın ola hayır ola..

her zaman derim bunu ben iyi ki varsınız.çünkü gördügüm herkes hemen hemen benzer sorunlar acılar yaşamış.insanın elinde degil başkasına moral veriyor ama kendine söz geçiremiyor insan.zamanla bunu da atlatacam ama deneme sayıları artınca umutsuzlugumda paralel artıyor.sen ne yapıyorsun düşünüyormusun yakınlarda.

dlarem sagol vallahi sözleriniz bana doping etkisi yapıyor.inşallah 3.de başaracam artık sebeplerini daha bir araştırıp bu sefer kesinleştirmem lazım deneme sayıları artınca ben korkmaya başladım .ayrıca maddi boyutuda var.biraz kendimizi toparlamamız lazım.sen ne zaman başlayacaksın.inşallah ikizlerin olacak .nüfusunuz artacak.sizlerin haberleriyle sevinelim

roniyam sagol canım ben kötü günler geçiriyorum sevinç ve üzüntü birbirine girdi.diyorum acaba test sonucu böyle olacaksa başta olumsuz çıksaydı daha mı az üzülürdüm.bilmiyorum.bitkilerin gücüne her zman inanmışımdır.denemekte fayda var.benim yumurta sorunum yok ayrıca doktor bol ve kaliteli demişti ultrasonla bakarken.ama ben buna ragmen bitkilerin etkilerini gördügüm için mutlaka denerim.

sevgili aray inan okuldan geldim ilk seni merak ettim ..herşeyin hayırlısı demiyomuyuz ...doktorunda dediği gibi en azından hamile kalabliyorsun ve vücut bir dahaki denemeye daha olumlu tepkiler verecek eminim..sabır acı ama meyvesi tatlıdır buna inan ve kendini toparlayınca yeniden başla inanki burda yazanların hepsi seninle aynı yada daha ağır durumda ...maddi imkanı olmayanları okuduk ...benim gibi nedensizler var ...var da var ... hiç birimizin tuzu kuru değil yani ...acını yüreğimizde hissediyoruz...hoşçakal

dlarem sagol vallahi sözleriniz bana doping etkisi yapıyor.inşallah 3.de başaracam artık sebeplerini daha bir araştırıp bu sefer kesinleştirmem lazım deneme sayıları artınca ben korkmaya başladım .ayrıca maddi boyutuda var.biraz kendimizi toparlamamız lazım.sen ne zaman başlayacaksın.inşallah ikizlerin olacak .nüfusunuz artacak.sizlerin haberleriyle sevinelim

Araycım ben kızımın bir yasını bekliyorum,agustosta dogmustu.Ekim kasım gibi olur herhalde.Dondurulmus blastlarım var,ziyan olsun istemem.Ben onların hepsine bebek gözüyle bakıyorum.Cünkü bir tanesi kucagımda.Demem o ki mucizeler oluyor ve bu eninde sonunda sizin de basınıza gelecek.Hep diyorum,bebisin zamanını bekliyor,senin görevin onun dogmasına fırsat tanımak,pes etmemek.Öpüyoruz seni.:1hug:

Hadi bakalım monetam stres yok,ücüzlerin icin start zamanı,tutmayın bizi....Simdi simdi simdikaydirigubbakcemile5

X