Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar adet agrıları gibi agrılarım var.ufak tefek kan pıhtılarıda görüyorum.bu ne anlaşılmaz bir durum.bu gün okulda çok yoruldum arara durumumu unuttum.ögrencilerimi özlemişim herhalde şimdi bedenimden cezası çıkıyor.yarın nöbetim var nasıl diyeyim benim böyle bir durum var şimdilik arkadaşlarıma söylemedim.of offffffffff.ev hanımı olmak varmış monetaaaaaaaaaaaa.
Araycim bence rapor al ve dinlen. Kanamanin olmasi bence dinlenmen gerektigini gosterir. Bak bir sey diyicem ama sakin yanlis anlama sadece uyarmak icin soyluyorum. 40 Yasindan sonra dusuk orani yuzde 25 gibi cok yuksek bir oran. Bence durumu mudure anlat ve evde dinlen bir sure. Benim bir doktor arkadasim boyle bebegini 8 haftalikken kaybetti.
O kadar ugrastin, yuzup yuzup kuyruguna geldin degermi veliler panikleyecek diye riske atmani. Once kendini ve bebegini dusun.
Hem bir arkadas hem dr olarak uyarmak istedim, lutfen kizma bana.
sagol canım benim .sizin bu önerileriniz benim için çok önemli .insan bazen kendini unutuyor.birinci deneme kasımdaydı transferden test gününe kadar rapor aldım yattım.ortalıgı velveleye verdiler tabi hastayım diye almıştım ikincide karne haftasına geldi sonra zaten tatil oldu iyi oldu benim için .iki gün sonraki degere göre doktorumu arayayım gerekirse tehlike varsa heyet raporu alırım.düşük tehlikesinde veriyorlar.sagol canım arada birileri beni uyarmalı bazen vurdum duymaz oluyorum bunun cezasınıda çok çektim.
arkadaşlar merhaba bende bahçeci kliniğinde 4. denemeye dün başladım 41 yaşındayım inşallah bu sefer olacak
canım ben 41 e gırdım 2 ay oncedun gece ruyamda bıle bu konuyu gordum:)gunduz artık atlatmıs gıbıyım ama...yanı gercekten bu ıs allahın takdırı herhalde..sımdı dusunuyorum aynı durumda pek cok kadın hamıle kaldı...rahım kalınlıgımı cok ıyı bulmustu doktor yumurtalarım 2 taneydı ama saglıklı bulmustu ne bıleyım ....yanı buısın bır acıklaması varmı?yanı bır daha denesem nelere dıkkat edeceıgm hıcbırsey bılmıyorum(Defnecim sen nasilsin? Doktorun soylediklerini kafana takma, bu arada sen kac yasindaydin? Bak insanlar 48 yasinda hamile kalabiliyor.
araycım senı endıselendırmek ıstemem ama canım rapor falan alsana b ugunlerde dınlensen cok daha ıyı olur canım ya bak bızım bebekler ozel bebek herseyden onemlı..sen farketmeden yanlıs hareketler falan yaparsın:)yorma sakın kendınıarkadaşlar adet agrıları gibi agrılarım var.ufak tefek kan pıhtılarıda görüyorum.bu ne anlaşılmaz bir durum.bu gün okulda çok yoruldum arara durumumu unuttum.ögrencilerimi özlemişim herhalde şimdi bedenimden cezası çıkıyor.yarın nöbetim var nasıl diyeyim benim böyle bir durum var şimdilik arkadaşlarıma söylemedim.of offffffffff.ev hanımı olmak varmış monetaaaaaaaaaaaa.
elıfcım gunduz cok anlamıyorum ama kendımı delı gıbı farklı ugrasılara soktum yanı dun kuafore gıttım yarın dıscıde randevum var ne zamandır erteledıgım mısafırlerımı karsılayacagım acıkcası dusunmemı engelleycek ne varsa yapmaya calısıyorum ama gece uykumda sabah kadar neden boyle oldu dıye sorgudayım(sen nasılsın canım?defnecim nasılsın toparladınmı kendii
canım hosgeldın:)hayırlısı olsun...genel sorunumuz yumurta sayısısana dırek sordum kusurabakma ama bayagı zorluklarını yasıyoruz bu durumunsende bu tur bır problem varmı arkadasım?oncekılerı yanı merkezdemı denemıstın?basarısız olmama sebeplerı neydı?(ben bu hafta negatıf sonucu aldım ılk denememdıarkadaşlar merhaba bende bahçeci kliniğinde 4. denemeye dün başladım 41 yaşındayım inşallah bu sefer olacak
elıfcım gunduz cok anlamıyorum ama kendımı delı gıbı farklı ugrasılara soktum yanı dun kuafore gıttım yarın dıscıde randevum var ne zamandır erteledıgım mısafırlerımı karsılayacagım acıkcası dusunmemı engelleycek ne varsa yapmaya calısıyorum ama gece uykumda sabah kadar neden boyle oldu dıye sorgudayım(sen nasılsın canım?