- 1 Eylül 2013
- 183
- 9
40 yaşındayım rezerve azlığım var mayısta opuya kadar gittim 3 yumurtayla folikul boş çıktı Ağustosta 5 gün sabah akşam klomen yumurtalarda tık yok ağustos 22bu yana regli olamadım olamayacağını bile bile evde 2 sefer test negatif sonuç coenzim Q10 100mg günde 1adet biesteron günde 3 ad sabah çörekotu öğlen civanperçemi akşam hayıt meyvesi ektret olarak 1kaşık gün aşırı reishi mantarı propolis akşam yatarken hayır suyu en sonda sabah akşam 2 kaşık Aktar'ın hazırladığı karışım sözüm ona rahatlamak için melisalı yeşil çay antioksidan deposu beyaz çay içiyorum 6ay bitti sigara içmiyorum daha ne yapabilirim bilemedim çaresizlik beni mahvetti
40 yaşındayım rezerve azlığım var mayısta opuya kadar gittim 3 yumurtayla folikul boş çıktı Ağustosta 5 gün sabah akşam klomen yumurtalarda tık yok ağustos 22bu yana regli olamadım olamayacağını bile bile evde 2 sefer test negatif sonuç coenzim Q10 100mg günde 1adet biesteron günde 3 ad sabah çörekotu öğlen civanperçemi akşam hayıt meyvesi ektret olarak 1kaşık gün aşırı reishi mantarı propolis akşam yatarken hayır suyu en sonda sabah akşam 2 kaşık Aktar'ın hazırladığı karışım sözüm ona rahatlamak için melisalı yeşil çay antioksidan deposu beyaz çay içiyorum 6ay bitti sigara içmiyorum daha ne yapabilirim bilemedim çaresizlik beni mahvetti
bu kadar çok kafanı takıpta kendini yorma, dheaya devam, yalniz dhea kullanman için kan tahlili yaptır ona göre günde 2 veya ne kadar lazımsa doktor karar versin. haftada en az 2 kere balık.
ve en önemlisi biz yaptık oldu, herseyi boşver iyi bir kış tatili yap kafanı rahatlat imkan varsa kayak öğren. morral depola herşey Allah'ın izniyle olur.
bu kadar çok kafanı takıpta kendini yorma, dheaya devam, yalniz dhea kullanman için kan tahlili yaptır ona göre günde 2 veya ne kadar lazımsa doktor karar versin. haftada en az 2 kere balık.
ve en önemlisi biz yaptık oldu, herseyi boşver iyi bir kış tatili yap kafanı rahatlat imkan varsa kayak öğren. morral depola herşey Allah'ın izniyle olur.
merhaba ..canım ne kadar çok şey yapıyorsun...bitkileri karıştırmamak gerekiyormuş..saraçoğlu söylemişti..bi kürün bitince diğerine geçmelisin..belki birbirini etkiliyorsur..dhea qenzim bal polen arı süt..yanındada ya hayıt yada civan perçemi içsen..yinede tabi sen bilirsin..allahım sana tez zamanda bebiş versin isteyen herkese....allah yolumuzu açık etsin..benim kullandıklarımı söyleyim sana benimde rezerv az ve malum yaş..dhea, bal polen ,arginmax women, nasr suyu..nar suyunuda rahim duvarını kalınlaştırması için içiyorum..
sanırım haklısın dhea dr verdi gerisini aktar hazırladı ve içme planı yaptı bende uydum hiç sorgulamadan 😞 rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizlerede versin
Doktorun kim canım ? ..bendede rezerve azlığı vardı .. Dr la birlikte tedavi planımda değiştirdim ve hamileyim ..gerçi nasip kısmet herşey moralini bozma Allahım tez vakitte nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallah..
ALLAHIM TAMADoktorun kim canım ? ..bendede rezerve azlığı vardı .. Dr la birlikte tedavi planımda değiştirdim ve hamileyim ..gerçi nasip kısmet herşey moralini bozma Allahım tez vakitte nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallah..
canım ben ataşehir memoriale gidiyorum yaş 40 senin adına çokkkkk sevindim allahım herkese nasip eder banada nasip eder senin hastane dr kim atabilirsen özelden sevinirim
ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP EYLESİN ARKADAŞIM
Çok teşekkür ederim canım âmin cümlemizin inşallah ..özelden atamıyorum neden bilmiyorum..yeniyim bu sitedede ama Dr umun adını burda yazmamın sakıncası varmıki..?
canım bnm mahsuru yoktur sanırım çünkü herkes paylaşıyor dr ismini heleki senin başarı sağlamış dr ne güzel işte ayrıca hakaret içeren şeyler söylemek etik değildir
Bürüksel tıp merkezi .Yücel Karaman
Bana tavsiye eden kişide 8 senede çok Dr deneyip burda 2 çocuk sahibi olmuş bir tanıdığım.. İnternette araştır bak istersen, senelerini vermiş hele transfer aşamasında inanılmaz eli hafif ve pratik ..
canım bnm çok teşkkürler bir transfer falan aşamasına gelebilsem ben mayısta opuya kadar gittim 3 yumurta denildi fıssssssss ağustosta 5 gün sabah akşam klomen fıssss cvp bile yok başlayamadık 22 ağustostan b yana regli yok çok şükür beklenen oldu dün regli olabildi rezerve azlığı sorunum
Bürüksel tıp merkezi .Yücel Karaman
Bana tavsiye eden kişide 8 senede çok Dr deneyip burda 2 çocuk sahibi olmuş bir tanıdığım.. İnternette araştır bak istersen, senelerini vermiş hele transfer aşamasında inanılmaz eli hafif ve pratik ..
Bende cok rastliyorum bu isme. Bu aralar yeni doktor ariyorum. Ya Bruksel yada Istanbul Tup bebek. Aslinda daha once iki ayri yere gittim. Surekli doktor degistirmekde iyi degil ama. Hep iyi doktorlara gidiyoruzda sonuc yok. Bunun doktorlama yoksa sansla mi iliskisi var anlayamadim su saatten sonra.
Tabi şans faktörüde var ..bana göre Dr olayı şans yüzdeni arttırıyor ..
selam arkadaşlar,
38 yaşına dün itibari ile girmiş 2. ye hamile kalmaya çalışan ve başarılı olamayan bir arkadaşınızım:))
tam olarak 6-7 ay filan oldu.birkaç ay önce kendi tahlillerimi yaptırmıştım.kan-usg ve smear.
çok şükür hiç sorunum yok.adetler de üç aşağı beş yukarı düzenli.
ovulasyon testi de kullanıyorum.yumurtlama belirtilerini yakalıyorum teste paralel olarak.
ancak gebelik yok halen(
eşim tüp bebeğe başvuralım diyor bikaç gündür.
ne yapacağımı bilemiyorum.
direk tüp bebeğe başvurulmayacağını biliyorum.
çünkü ilk hamileliğimde de biraz uğraşmıştım.2 kere aşılama filan oldu ama tutmadı.sonra boşverdiğim ayda hamile kaldım kendiliğimden.yaklaşık 20 ay uğraşmıştım o zaman.2006 doğumlu oğlum var Allah bağışlarsa.
şimdi de böyle bir mucize bekledim aylardır.heralde yine zor hamile kalacağım belki de bu sefer hiç olmayacak diye ümitsizliğe kapılıyorum.sonuçta yaş faktörü var.
sizler bana ne tavsiye edersiniz.tekrar dr. amı gideyim tahlil için.kür mü yapayım.
bu arada son adet te az önce teşrif ettiler(zaten 7-8 gün önceden adet ağrılarım başlıyor.ben 20. gün sonrası depresyona giriyorum resmen.yine olmadı diye.gayet moralim bozuk.aranızda çok güzel örnekler de var.umut saçıyorlar.ben de moralimi bozmadan pozitif bakmak istiyorum.
sevgili umut merhaba
evladınla sağlıklı mutlu ve uzun ömürler diliyorum sana.
tüp bebekten önce , hani ilk hamileliğinde olduğu gibi boş verdiğin zamanları tekrar yakalayabilirsen , eminim ki bebişin gelecektir.
ben çok uzun süre uğraşmadım hamile kalmak için ama doktorların yaşıma olan takıntısı yüzünden umutsuzluğa kapıldığım zamanlar oldu. o zamanlarda bile içimdeki ses , umutsuzluğumun yersiz olduğunu söyleyip duruyordu.
ilk tüp deneme de başarılı olacağımıza inanıyordum , tüp konusunda ve olanlar konusunda hiç bir bilgim olmadığı için.
oysa şu an sorsalar , hormon değerleri düzgün olan ve yumurta rezervinde sorun olmayan , eşinde de sorun olmayan tüm çiftlerin doğal yoldan bebek sahibi olacaklarına inanıyorum.
stresten uzak durmak yetiyor... hadi bebek yapalım demeden , hadi bugün o gün , çatladı çatlayacak demeden çalışmaları yapmak inan her şeyi daha kolaylaştırıyor.
bildiğin ovulasyon tarihinin doğru olup olmadığını öğrenmek için eğer yapabilirsen bir kadın doğum doktoru ile hiç olmazsa 1 ay usg ile takip yaptırırsan , bunun da sana çok faydası olacaktır.
ben bu sayede bazı aylar erken yumurtamın olgunlaştığını öğrendim.
güzel haberlerini en kısa zamanda almak dileğiyle
teşekkür ederim breezey;
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Hamileliğini sonuna kadar rahat ve sağlıklı geçirmeni dilerim.
ovulasyon topiğinde yazışıyorduk bi ara belki hatırlarsın:))halen testleri kullanıyorum ama takıntı yapmadan kullanmaya çalışıyorum.
diğer ovulasyon belirtileri de oluoyor akıntı-ağrı vs. ee diyorum bunları takip ediyorum da niye denk gelmiyo bu yaramazlar:)) diye üzülmeye başladım.
belki de yumurtalarım kaliteli değil belki de eşimde bi sorun var.bunları düşününce canım sıkılıyor.
bu ay da geçti gitti(
yumurtanın erken olgunlaştığını tespit ettiğiniz aylarda aynı zamanda ov. testi de yapıyormuydun.yani ov. testi sonucu da buna paralelmiydi.
yoksa bu testler yanıltıyor mu bizi.ben de kulllanmasammı bu ay.senin dediğin gibi boşversem:))
ilkinde 2 aşılama yaptı dr.3. yapmam dedi.şimdi gidin temmuzda gelin dedi.tüp bebeğe göndercem dedi.
biz 1 ay sonra gebelikle gittik karşısına .
kadın şoooooook olmuştu.işte bu mucizemizdi bizim.
inşallah hemipimizin ve benim de tabi birer mucizemiz olur tez zamanda:))