- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 861
beni hatırladınızmı kızlar brezey tebrik ederim canım inan çok sevindim inşallah bizimde tüpe gerek kalmadan olur
aranızda Diabet hastası olan var mı
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıydım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmedim ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..
breezeyim, canim benim, kiz olsun erkek olsun ne farkeder,saglikli olsun..ama senin gibi afacan bisey olacagi kesin..
Bu arada neden kimse takilmiyor artik buraya, herkes facebook ta mi takiliyor? Alis nasil, puffy'nin bebisi geldi mi? update edin beni kizlar:)
Hope um napiyosun canim?
ben histeroskopi yaptırdım polipler vardı onlar temizlendi birde pıhtılaşma problemim varmış kasım gibi başlayacağız inşallah şimdi biesteron kullanıyorum
beni hatırladınızmı kızlar brezey tebrik ederim canım inan çok sevindim inşallah bizimde tüpe gerek kalmadan olur
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıydım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmedim ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..
Bella is updated by breezey
puffyimin bugün kontrolü vardı. son zamanlarda doğum kasılmaları ve sancıları arttı. ilk belirlenen doğum tarihinde bir değişiklik olmazsa şimdilik , Mihrimah Sultan Zeynep Alya 4 Ekimde dünyamıza " ıngaaaaa " diyecek
benim bızdığın her ne olursa olsun , % 50 genini benden aldığı tıbbi gerçeği ile kocamcım yavaş yavaş yüzleşmeye başladı
alisim kumrum şu sıralar işleri için şehir dışında olmalı , sanırım ekimin ilk haftasından önce ondan da net bir haber alamayız.
hope , kocacığıyla birlikte en son aldığı iş teklifinin heyecanını yaşıyordu.
ve bennnn
23 eylül 2013 tarihinde saat 13.52 itibarı ile tekrar nene oldumm.. dünyalar tatlısı bir prensesimiz doğdu
lejenam kuzumun da dediği gibi , nasipse , 6 ay sonra da anne olacağım.
bızdığımda çarşamba günü 14 haftalık olacak , azı gitti çoğu kaldı yaniii
eeee senden naber pikiiii
Maşallah sana Brezey 14 haftaya ulaştın
Puffy sağlıkla kavuşsun bebeğine sonra sırada ben varıminşallllahhhh
Benim de bir kızım olacak 28. Haftaya ulaştık çok şükür ilk. 3 aydan sonra zaman geçiyor...Rabbim isteyen emek harcayan herkeseeee nasip etsin bizide sağlıkla yavrularımıza kavuştursun...
Maşallah sana Brezey 14 haftaya ulaştın
Puffy sağlıkla kavuşsun bebeğine sonra sırada ben varıminşallllahhhh
Benim de bir kızım olacak 28. Haftaya ulaştık çok şükür ilk. 3 aydan sonra zaman geçiyor...Rabbim isteyen emek harcayan herkeseeee nasip etsin bizide sağlıkla yavrularımıza kavuştursun...
Bende geldim 39 yaşında tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kalmayı başarmış 14 haftalık anne adayıyım ..
Heyoooo, forum senlenmis :) mamicik hosgeldin!
Breezeyim fistigim,, nazli bebekim, cok seviniyorum guzel haberlerinle..Allahim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzunu..yani bizdigi:) upatelerin icin tesekkurler balim:) Puffy nihayet kavusuyor bebegine hadi bakalim, saglikla gelsin o da..4 ekim dedin, benim evlenme yildonumum..ben hala bildigin gibi takiliyorum buralarda, 3-4 hafta sonra kocam geliyo acaip heyecanliyim, bu arada yeni bir is teklifim var hem de super otesi bisey, cok heyecanliyim:) iyice salladim tup bebe isini anlayacagin..ya zaten hope ve ben calismaktan bebe yapamiyoruz mu nedir anlamadim:) ya da sallamaya bahane mi ariyoruz acep, cunku herkesler calisiyo yani..
Benim prosedur problemi cok cetrefilli is, anlatsam cok uzun surer..ama doktor yumurta rezervlerin cok iyi, simdi bi tane yapalim, bi kac sene sonra kardes bile yapariz dedi ben de bi rahatladim, yoksa asilmayacak bir sorun degil:) biraz daha bekleyecegim..cunku Kanada'yi birakip Turkiye'ye yerlesme olasiligimiz var, once bu islere bi bakayim ne edicez nereye yerlesicez bi belli olsun, sonra da kuzucuguma odaklanicam..
Neyse cok yazdim kizlar,, hepinize sevgiler..
Bizdigin annesiiiiiiii cok optum sarildimmm..
Hope ise daldi unuttu bizi yahu:)
Bellacım neşe saçıyorsun etrafa.ne güzel. Allah hiç bozmasın inşahlah...benim 8 haftalık gebeliğim gelişimi durduğu için sonlandırılmıştı.bu gün tam 1 ay oldu. Anca anca çıktım depresyondan ..ama hep takip ediyorum sizleri... Güzel haberlerle seviniyorum.. Umutlanıyorum...benim rezervler bitti bitiyor. Bi de tedavide büyüyen myomlar çıktı başıma..önce yumurta toplıycam 2-3 ay sonra ameliyat sonra iyileşme süreci.. 6 ayı bulur dedi doktorum..30 yaşında olsam 6 sene de beklerim diycem ama 42 yaşındayım 1 aya tahammülüm yok.. Ama çare de yok :) sonu güzel olsun... önemli olan umudunu ve inancını yitirmemek...sevgiyle kalın
Heyoooo, forum senlenmis :) mamicik hosgeldin!
Breezeyim fistigim,, nazli bebekim, cok seviniyorum guzel haberlerinle..Allahim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzunu..yani bizdigi:) upatelerin icin tesekkurler balim:) Puffy nihayet kavusuyor bebegine hadi bakalim, saglikla gelsin o da..4 ekim dedin, benim evlenme yildonumum..ben hala bildigin gibi takiliyorum buralarda, 3-4 hafta sonra kocam geliyo acaip heyecanliyim, bu arada yeni bir is teklifim var hem de super otesi bisey, cok heyecanliyim:) iyice salladim tup bebe isini anlayacagin..ya zaten hope ve ben calismaktan bebe yapamiyoruz mu nedir anlamadim:) ya da sallamaya bahane mi ariyoruz acep, cunku herkesler calisiyo yani..
Wanna, Allah bebegini saglikla mutlulukla kolaylikla kucagina almayi nasip etsin insallah, cogu gitmis azi kalmis..tatli heyecanlar,Allah bizlere de, isteyen herkeslere de nasip etsin insallah, amin :)
ElmaveTurta sen de hosgeldin, bence sen su nickini bir degistir:) nickin bile seker gibi arkadasim:) Saglikli ve rahat bir hamilelik dilerim sana da..kumarikaya katiliyorum, benim annem de seker hastasi ve meyve tuketimine cok dikkat etmek zorunda, bazi eyvelerden de uzak duruyor. Bence de hamileligin boyunca bir diyetisyenle beslenmeni duzenlemelisin, inan cok farkediyor. Benim annem de gitmiyordu, ben zorla goturdum, o kadar farkediyor ki..180 lerde ( ilaca ragmen) olan sekeri hemen 1 haftada 130 lara dustu, daha da dusecek insallah..ama diyet yapmiyor, sadece dogru besleniyor.
Naz! nerelerdesin! tabii ki seni hatirliyorum, ne kadar dua etmistik sana..bak problemlerin cozulmus, insallah kendiliginden olur, tup bebege gerek kalmaz..sonucta vucudun hazir su anda..Breezeye katiliyorum baska bir problem yoksa(problemini tam hatirlamiyorum) yoksa ve esinin degerleri de iyiyse 1-2 ay dene..insallah en kisa zamanda annel olursun, oluruz :)
Benim prosedur problemi cok cetrefilli is, anlatsam cok uzun surer..ama doktor yumurta rezervlerin cok iyi, simdi bi tane yapalim, bi kac sene sonra kardes bile yapariz dedi ben de bi rahatladim, yoksa asilmayacak bir sorun degil:) biraz daha bekleyecegim..cunku Kanada'yi birakip Turkiye'ye yerlesme olasiligimiz var, once bu islere bi bakayim ne edicez nereye yerlesicez bi belli olsun, sonra da kuzucuguma odaklanicam..
Neyse cok yazdim kizlar,, hepinize sevgiler..
Bizdigin annesiiiiiiii cok optum sarildimmm..
Hope ise daldi unuttu bizi yahu:)
Önceyumurta toplanmak çok mantıklı ,rezerv küt diye bitmiyor rahat olmaya çalış başaracaksın...Bellacım neşe saçıyorsun etrafa.ne güzel. Allah hiç bozmasın inşahlah...benim 8 haftalık gebeliğim gelişimi durduğu için sonlandırılmıştı.bu gün tam 1 ay oldu. Anca anca çıktım depresyondan ..ama hep takip ediyorum sizleri... Güzel haberlerle seviniyorum.. Umutlanıyorum...benim rezervler bitti bitiyor. Bi de tedavide büyüyen myomlar çıktı başıma..önce yumurta toplıycam 2-3 ay sonra ameliyat sonra iyileşme süreci.. 6 ayı bulur dedi doktorum..30 yaşında olsam 6 sene de beklerim diycem ama 42 yaşındayım 1 aya tahammülüm yok.. Ama çare de yok :) sonu güzel olsun... önemli olan umudunu ve inancını yitirmemek...sevgiyle kalın
Yol arkadaşım unuturmuyum hiç, hamileliğin ilk 4 ayı kabus gibiydi o testler varya o testler mahvetti biziWannacım, hamileliğinin iyi gitmesine sevindim ama kader arkadaşını unuttun buna da üzüldüm.40 yaş üstü forumunda senin son tedavinde bağışıklık sistemin için bir tedavi uygulandığından bahsediliyordu. Son tedavinde neler kullandın? Naturel killer denen şey bende de pozitif, neler yapıldı?
Wannacim, co enzimq 10 mi? ben sadece elevit pronatal aliyorum, onun disinda da bol bol sigara iciyorum:) cok iyi geliyo eminim..aaayyy breezey geberticek beni simdi..yas 39 oldu daha akillanamadim..aslinda akillandim da, kocami 3 aydan fazla oldu gormuyorum, isleri biraz karisti, problemler yasiyoruz, kafam karisik, hayatim karisik..yani bu ara bebek isi cok zor..once ben hayatimi duzene sokayim da insallah, sonrasi Allah kerim.
belirsizlik, karisiklik beni cok strese sokan seyler olmustur her zaman, hayatimin hicbir donemi de bu kadar belirsiz olmamisti, o yuzden azicik gerginim. Gecicek, hayirlisi deyip zamana birakiyorum. Doktorum hic 39 yasindaki biri gibi degil rezervlerin dedi, hormon testlerim de cok iyi cikti, fsh im 5 cikti, ben tam bilmiyorum ama doktorum cok iyi demisti..eylul de baslayacaktik ama olmadi, hayirlisi bakalim beklemedeyim..
Sanada maşallahçifte kavrulmuş hatun hem nene hem anne olmak nasip oldu ne Güsel yaaa
Test sürecinde olmalısın ...2li test benim hayatımı karartmıştı ..neyseki daha sonraki testler temiz çıktı ama uykularımda uyanıyordum aglayarak....
Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım test mest...olaki o salak test sonucu seni sakın. Üzmesin ...kesin sonuç vermiyormuş aptal bi bilgisayar programıymış...tamam mı kuzum
Breezey, sekerim benim! valla al eline sopayi gel:) bi dayak iyi gelirdi, kenme gelirim:) biliyorum ben de, bir an once odaklanip baslamam lazim ama biliyorsun durumlari, biraz zor, sanirim biraz daha beklemem gerekicek maalesef..ben de uzuluyorum, ben de istiyorum hemen yarin baslamak ama bazen bizim disimizda sorunlar cikiyor, ben ne yapsam da cozemem, zamana birakmam lazim..ben de baska seylere odaklanip unutmaya calisiyorum simdilik. Yoksa aslinda icimde ne calisma istegi var ne bisey, biran once bebegime kavusup sadece onunla ilgilenmek istiyorum ama sanirim biraz daha zamana ihtiyacim var. Hayirlisi olsun ne diyim canim benim, sen yine de al sopayi gel, nasilsa kiyamazsin:)
Kumarika sagol, nese sacmiyorum aslinda ama pozitif olmaya calisiyorum, baska yapabilecegim bisey yok cunku simdilik.
Uzulme, rezervin az da olsa yumurtan var sonucta, insallah biran once tum zorluklar son bulur, saglikli, tatli bir bebegin olur..