- 22 Ağustos 2013
- 183
- 22
Merhaba,
Ben bu duruşları tatbike başlıyorum.
Kadınlara Özel Yoga Pozları - İşinin Kadını | w-world
Sevgiler...
Ben bu duruşları tatbike başlıyorum.
Kadınlara Özel Yoga Pozları - İşinin Kadını | w-world
Sevgiler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hope, sekerim nerde mailim :)
salma fazla salmaaaa..ama is de cok onemli, hayirlisi olsun ne diyim..ben de cok saldim, erteledikce erteliyorum..doktor rezervlerin cok iyi dedi, ben de gevsedim iyice..halbuki kalite daha onemli yani :)
haberlerini bekliyorum
maalesef beta hcg değerim düştü.
kızlar öncelikle eve saat 21 00 de geldim ve hemen yazıyorum, geciktim kusura bakmayın.
beta hcg 1. değer 11,52 idi, 2. değer 10,88 çıktı, yani değerim düştü..... kısmet değilmiş, hayırlıısı buymuş diyeceğiz, önümzdeki maçlara bakacağız.
bellacım, ilk değerin iki katı artmaz ise sağlıklı gebelik olmaz, o yuzden hayırlısı buymuş diyelim.. inşallah bir sonraki transferde olur. duaların için teşkkür ederim, sen de kendine çok iyi bak tatlımAlis, canim benim uzulme sakin..son durum sinir bozucu ama yine de artma ihtimali yok mu? cok umitliydim senden guzel haberler alacagimizdan ama olsun, yine de senden guzel haberler alacagiz insallah..dilerim ki bu topicte sira sendedir, ilk hamile kalan sen olursun, butun dualarim seninle.
biz guclu kadinlariz, eninde sonunda gelicek o bebekler!
kendine cok cok iyi bak.
canım, bu işleri ertelemeyin ama, rezervin çok iyi olması büyük avantaj, o yüzden biran önce şu bebişin gelsin , fena mı tatlım, çok yumoş varken stresiz bir şekilde bir an önce bebişine kavuşursunhope, sekerim nerde mailim :)
salma fazla salmaaaa..ama is de cok onemli, hayirlisi olsun ne diyim..ben de cok saldim, erteledikce erteliyorum..doktor rezervlerin cok iyi dedi, ben de gevsedim iyice..halbuki kalite daha onemli yani :)
haberlerini bekliyorum
hopecim, benim amh 0,18 tatlım, allah ol deyince olacak, biraz gevşe ama çok da gevşeme, su akar yolunu bulur canım, ama öyle ama böyle anne olacaksın sende. haydi sen de iş başına bakiiiimmyavrum özel mesaj attim görmedin mi? sen bana at mail adresini yazayim sana oradan da. benim rezerv felaket AMH 0.2 ama ben gene de gevsedim. sanirim donasyon yaptirmak istemenin rahatligi bu olsa gerek. nasilsa onda ha bir yas fazla ha bir yas az farketmiyor. sende salma bakem haydi is basina
Aliscim, transfer haberinle çok mutlu olmuştum ama olumsuz olmasına üzüldüm. Ben de artık tedavi falan istemiyorum. Zar zor bulunan bir yumurta ile başarı sağlanamıyor, bu yaştan sonra. Bu işleri bırakmaya kesin karar verdim.
Sevgili Alis ve Hope,
Kizlar kizmayin bende istiyorum biran once baslamak, Sonucta turkiyeye gelme amacim
Bu yani AMA prosedurle ilgili bi sikintimiz var, o yuzden baslayamiyoruz..yoksa
Yarin basliyordum ignelerime..Ben baslamak istedikce benim asamayacagim engeller
Cikti onume..o yuzden artik hayirlisi diyorum yani..ya kibris ya da yurtdisinda
Bi yerde deniyebilirim, o da ne zaman olur bilinmez..koca dunyanin bir ucunda,
Onunla da kavga etmeye basladim Zaten..keske kabullenip kismet ne zamansa
Diyebilsem, onu da yapamiyorum yapi itibariyle:)
En azindan siz deneyebiliyosunuz Ben onu da yapamiyorum..rezervlerim iyi,
Fsh ve diger hormonal rim iyi, doktorum 50% sans Verdi..AMA neye yariyor ki
Yapamiyorum iste, deneyemiyorum bile, isyanlardayim fistiklar:)
Sevgili Alis ve Hope,
Kizlar kizmayin bende istiyorum biran once baslamak, Sonucta turkiyeye gelme amacim
Bu yani AMA prosedurle ilgili bi sikintimiz var, o yuzden baslayamiyoruz..yoksa
Yarin basliyordum ignelerime..Ben baslamak istedikce benim asamayacagim engeller
Cikti onume..o yuzden artik hayirlisi diyorum yani..ya kibris ya da yurtdisinda
Bi yerde deniyebilirim, o da ne zaman olur bilinmez..koca dunyanin bir ucunda,
Onunla da kavga etmeye basladim Zaten..keske kabullenip kismet ne zamansa
Diyebilsem, onu da yapamiyorum yapi itibariyle:)
En azindan siz deneyebiliyosunuz Ben onu da yapamiyorum..rezervlerim iyi,
Fsh ve diger hormonal rim iyi, doktorum 50% sans Verdi..AMA neye yariyor ki
Yapamiyorum iste, deneyemiyorum bile, isyanlardayim fistiklar:)
Kizlaaaarrrr,
nerdesiniz be ya, kac gundur bakamadim, bi bakiyim bizim kizlar napiyo dedim, bi geldim hicbisi yok, soklardan sok begeniyorum :)
benim yaşım tutmuyor buraya yazmaya
gencim yani o yüzdennn
bella teyzesi biz bugün 12 haftalık olduk , hadi bize maşallah deeee
oyyy teyzesi kurban olsun:) masallah size canimin ici, milyon kere masallah!!
gittin gordun mu napiyo bizdikcik? senin gibi afacan bi kiz midir nedir, icimde oyle bi his var :) cok yakisir coook! masallah!
breezeyim, canim benim, kiz olsun erkek olsun ne farkeder,saglikli olsun..ama senin gibi afacan bisey olacagi kesin..
Bu arada neden kimse takilmiyor artik buraya, herkes facebook ta mi takiliyor? Alis nasil, puffy'nin bebisi geldi mi? update edin beni kizlar:)
Hope um napiyosun canim?
iyi geceler kızlar epeydir girmiyordum arada okuyordum bellagasca nasılsın canım senin prosedür işini anlayamadım
ben histeroskopi yaptırdım polipler vardı onlar temizlendi birde pıhtılaşma problemim varmış kasım gibi başlayacağız inşallah şimdi biesteron kullanıyorum
maiumut nasılsın senin nasıl gidiyor