38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar,
Breezey, buralardasin bakiyorum, hosgeldin fistigim, biliyodum fazla dayanamayacagini :) :KK76:

zaafım var buraya kuzum napimmm:KK17:

hem dert varken tamam da sevinç varken kaçmak olur mu :KK50:
herkes dertleniyorsa herkes de şenlensin di mi ama :KK34:

selam kızlar

bugün transferim oldu, 1 tane 3.gün embryosu. 8 hücreli maşallah., şimdilik herşey yolunda , test günüm 5 eylül.. umarım sizlere güzel haber verebilirim. çok rahatım. hayırlısıyla bebiş gelsin. ve sırasıyla hepimize gelsin.:KK16::KK16::KK16:

sana hamile totemi yaptım kumrummm :KK16::KK49:
bu ayın hamilesi sensinnn:KK49::KK19:

her şey süper güzel olacak bak görersinn:KK19:

7 haftalık bebişimde gelişme geriliği var dedi doktorum. cumaya kadar bekleyelim öyleyse almalıyız dedi. bu gün kanamam başladı. üçüncü denemem ilk gebeliğimdi. çok üzgünüm. 42 yaşındayım ve rezervlerim pek iyi değil. üstelik tedavilerden daha da büyüyen dış miyomlarımı aldırmam gerekecek önce...şimdi bunları yazarken çok kötüyüm, ağlıyorum ama toparlancam, her şeye yeniden başlıycam. bebişimi kucağıma almayı çok istiyorum.

canım arkadaşım , Rabbim sabrını versin ve geçmiş olsun.
biz hep hayırlısıysa olsun diyoruz her zaman.
ben 42 yaşındayım , senin gibi... 1 kere tüp denedim ve başarısız oldum. daha doğrusu o , merkezin başarısızlığı idi bana sorarsan.
şimdilerde , doğal yoldan hamileyim çünkü. ve ben bu süreçte umudumu kaybetmedim hiç. olacakatı biliyordum sadece zamanı gelince olacaktı. şimdilik her şey yolunda ve Rabbim sağlıkla kucağıma almayı da nasip ederse , her şey daha güzel olacak.

şu an çok üzgün olduğunu biliyorum ve yaşadığın üzüntüyü anlıyorum.ama nasıl anne olmak ve bir çocuk büyütmek kolay değilse , bunun için g üç sabır ve azim gerekiyorsa , bir evlada sahip olmak da aynı şekilde güç sabır ve azim gerektiriyor.
ne olur önce umudunu kaybetme , sonra kendine inancını...sonra dualarını hep etmeye devam et.
kavuşacaksın bebeğine biliyorum ve inanıyorum.

Sevgili dostlar merhaba,
Astrolojiden anlamam ama merkür retrosunu uzun yıllardır takip ederim, mühim konuları o dönemde yapmamaya çalışırım.
Eğer Eylül'de de normal yolla sonuç alamazsak Ekim'de ilk tüp denemesini planlamıştım. Ama o ay retro varmış.
2012 ve 2013 te aşağıdaki tarihler arasında tüp girişimi başarı ile sonuçlanan var mı? Varsa batıl deyip işe koyulucam:)

2012
12 Mart-4 Nisan
15 Temmuz-8 Ağustos
7 Kasım-27 Kasım

2013
22 Şubat ile 19 Mart
25 Haziran ile 21 Temmuz
20 Ekim ile 12 Kasım arası

Sımay, tesekkur ederım canim, insallah hepimiz sıraylar catır catır dogurucazzz:) senin de bissuru saglikliyumurtan olsun, kucagin bebisle dolsunnn:)

Alisim naber, nasil hissedyosun kendini? hadi hadiii, patlat soyle sahne bir haber, gonlumuz senlensin.

Brezeeyim, fistigim, canim, nasil gidiyor? ben facebooku kapattim, san artik maille ulasicam. sekerim benim, masallah sana, aslansin sen! yaa tek elimle yaziyorum biliyomusun, imla yanlislari icin uzgunum..anamolacak kadin arabanin kapisini parmagimin ustune kapatti:) sag elim devre disi su an..valla agrisindan yerimde duramiyorum, iyi ki baslamamisim gecen ay tedaviye..cunku kucuk bi operasyon gecirmem gerekebilir.oyyy bi nazlaniyorum ki anneme:) cok agriyo beaa..
hadi kizlar, herkes kendine iyi baksin, hayatta sagliktan kiymetli hiiiic bisey yok.

optum hepinizi citirlar!

Sımay, tesekkur ederım canim, insallah hepimiz sıraylar catır catır dogurucazzz:) senin de bissuru saglikliyumurtan olsun, kucagin bebisle dolsunnn:)

Alisim naber, nasil hissedyosun kendini? hadi hadiii, patlat soyle sahne bir haber, gonlumuz senlensin.

Brezeeyim, fistigim, canim, nasil gidiyor? ben facebooku kapattim, san artik maille ulasicam. sekerim benim, masallah sana, aslansin sen! yaa tek elimle yaziyorum biliyomusun, imla yanlislari icin uzgunum..anamolacak kadin arabanin kapisini parmagimin ustune kapatti:) sag elim devre disi su an..valla agrisindan yerimde duramiyorum, iyi ki baslamamisim gecen ay tedaviye..cunku kucuk bi operasyon gecirmem gerekebilir.oyyy bi nazlaniyorum ki anneme:) cok agriyo beaa..
hadi kizlar, herkes kendine iyi baksin, hayatta sagliktan kiymetli hiiiic bisey yok.

optum hepinizi citirlar!

ahh kuzumm ahh canımm kıyamammm:KK19:
geçmişler olsunnn... öpim de geçsinn gel gel :KK49::KK1:

nasıl üzülmüştür anneciğin kimbilir , sen de fırsatını bulmuşken nazını yapıyorsun yani , güsel valla:KK1:

ben ve bızdığım uff olmuş parmağını öpüyorus , dikkat et kendine , gelişmelerden haberdar et bizi , tamam mı:KK34:

Sevgili Breezy Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin sağlıcakla.

Sevgili 38 in gülleri bu hayırlı haberi yazmayı borç bilirim.Nihayet ben de hamileyim.Son negatifimi mayısta almıştım.Ümitsiz de olsa ama inatla 2. adetimde tekrar tüp denedim Eşim bile durumu kabullenmişti.Yüzde sıfır ihtimal deyip beni yalnız koymuştu çünkü doktorlar ümit vermemişti yine sonuç değişmez gibi bir söylemle.Ama Rabbim takdir etti ol deyince oluyor. Geç yazmamın sebebi duruma inanamam kalb atışını görünceye kadar sabredip yazmayım dedim.Ama bugün kalp atışını gördük.Biraz geç yazmamın sebebi de sonucu almadan çok rahatsızlandım Ohss çok fazla idi bende 9 aylık hamile gibiydim.Aşırı sıkıntılar yaşadım. Ama hamdolsun artık iyiyim iyiyiz.Darısı tüm İsteyenlere.Özelliklede sizlere olsun.

rehamn hayirli ugurlu olsun bebisin. biraz gec oldu ama tatildeydim pardon. kizlar senin icin sahnede :)

Eki Görüntüle 793647

optum hepinizi citirlar!

bebegim gecmis olsun. ay kimbilir nasil da zonkluyordur. öpüyorum bende seni :KK16:

Hope'um, cok sagol canim..valla zonk zonkluyo, insallah dusmez tirnagim:) ah anam ahhh..
senin nasil gidiyor, tedavi planlari falan var mi? bana mail adresini atarmisin mesajla, ben facebooku kapattim, privacy concerns :)

Hope'um, cok sagol canim..valla zonk zonkluyo, insallah dusmez tirnagim:) ah anam ahhh..
senin nasil gidiyor, tedavi planlari falan var mi? bana mail adresini atarmisin mesajla, ben facebooku kapattim, privacy concerns :)

Bellacim ne yalan söyleyeyim sanirim biz bebek isini biraz savsakliyoruz. is degistirme konusu gündemde. güzel teklif var heyecanlandik acikcasi. bakalim daha kesinlesen birsey yok ama hayirlisi diyoruz. benim yumilerden ümidi de kestigimiz icin zaten donasyona cok sicak bakiyoruz. onda da yas cok önemli degil. ha 20 yasindasin ha 50 :) kendiliginden hamile halacagimi ise hiccccccccccccccccccccccccc düsünmüyorum. rezerv yerlerde 0.2 AMH gerci 2-3 yumi üretiyorum ama onlara da denk getiremiyoruz sanirim. bu yüzden biraz salladik. ben sana özelden atarim mail simdi. öpüyorum :KK16:

kızlarrr ,:KK3:

alisim kumrumun hepimizin duasına ihtiyacı var.:KK31:
hastane de işleri biraz daha süreceği için , sizleri de bekletmemek adına , benden haberini paylaşmamı istedi.:KK49:
bugün yapılan kan testi ile ilk hcg değer 11 çıkmış.bebişi yeni tutunmaya başlamış bence...
o yüzden dualarımızı onun için edelim.cumartesi günkü test tekrarında 2 kattan fazla atmış olsun , kumrumda bebişine kavuşsun.

dualarınız ve pozitif enerjileriniz için şimdiden teşekkürler , Rabbim daha iyilerini sizlere de nasip etsin.:KK16:

kızlarrr ,:KK3:

alisim kumrumun hepimizin duasına ihtiyacı var.:KK31:
hastane de işleri biraz daha süreceği için , sizleri de bekletmemek adına , benden haberini paylaşmamı istedi.:KK49:
bugün yapılan kan testi ile ilk hcg değer 11 çıkmış.bebişi yeni tutunmaya başlamış bence...
o yüzden dualarımızı onun için edelim.cumartesi günkü test tekrarında 2 kattan fazla atmış olsun , kumrumda bebişine kavuşsun.

dualarınız ve pozitif enerjileriniz için şimdiden teşekkürler , Rabbim daha iyilerini sizlere de nasip etsin.:KK16:

Ayyy icime doğmuş gibi merakla bu sayfayı açtım veeeeee bu güzel haberi aldım :)))
İnşlllah bi daha ki testte katlayacak .....oleyyy beaaa :21::nazar::nazar:
Tüm dualarımız enerjilerimiz seninle alişcimmm

bugün kan testim yapıldı, sonuç beta hcg 11,52 çıktı, yani çok düşük, ne hamileyim ne de hamile değilim... dualarınız için çok teşekkür ediyorum, sevinelim mi üzülelim mi değil mi kızlar........ Sınavımız ne büyük......... doktor katlanmasını bekliyecek, ilaçlara devam.....
değerin düşük çıkması beni bir yandan üzüyor, ama buna da şükür demekten kendimi alamıyorum........ HAYIRLISIYLA OLSUN İNŞALLAH KIZLAR::::::
Dualarınıza ihtiyacım var, sizleri seviyorum..... :KK54::KK54: darısı yüksek değerli hamileliklerle sizlere olsun inşallah ... bu şekilde arada kalmakta pek zormuşş . sevgiyle kalın.:KK54::KK54::KK54:

bugün kan testim yapıldı, sonuç beta hcg 11,52 çıktı, yani çok düşük, ne hamileyim ne de hamile değilim... dualarınız için çok teşekkür ediyorum, sevinelim mi üzülelim mi değil mi kızlar........ Sınavımız ne büyük......... doktor katlanmasını bekliyecek, ilaçlara devam.....
değerin düşük çıkması beni bir yandan üzüyor, ama buna da şükür demekten kendimi alamıyorum........ HAYIRLISIYLA OLSUN İNŞALLAH KIZLAR::::::
Dualarınıza ihtiyacım var, sizleri seviyorum..... :KK54::KK54: darısı yüksek değerli hamileliklerle sizlere olsun inşallah ... bu şekilde arada kalmakta pek zormuşş . sevgiyle kalın.:KK54::KK54::KK54:

artar o değer ben biliyorumm:KK49:
cumartesiye kadar bu düşüncelerle yaşama tamam mı ...:KK20:
elbetteki buna da şükür...:KK16:
hem neler olur neler daha... az kaldı biliyorum, hissediyorum...:KK31:o bebek sana da gelecek...:KK9:

Sevinelimmm sonuda güzel olsun inşallah ,deger atabilir sonuçta ... Olumlu düşünelim olumlu olsun
İnşallahhhhh:emir_bebek:

artar o değer ben biliyorumm:KK49:
cumartesiye kadar bu düşüncelerle yaşama tamam mı ...:KK20:
elbetteki buna da şükür...:KK16:
hem neler olur neler daha... az kaldı biliyorum, hissediyorum...:KK31:o bebek sana da gelecek...:KK9:

senin ağzın bal yesin e mi.. sonra da polen yesin, onlarda bızdığına yarasın....... o bebeği hayırlısıyla bekliyorum, buyursun hazırım.

Sevinelimmm sonuda güzel olsun inşallah ,deger atabilir sonuçta ... Olumlu düşünelim olumlu olsun
İnşallahhhhh:emir_bebek:

canikom, wannacım, inşallah .... olumlu düşünüyorum...... herşeye hazırlıklıyım bir yandan. bu bile işaret aslında..... bak nerden nereye geldin , diye bir işateret.....

Herkese günaydın,

Alisim cumartesi katlanan değerini görürürsün inşallah..

Kafanı dağıtım azıcık:) Ben dün kontrole gittim aşılamadan vazgeçtik, rezerv kötü durumda ve profum durumun ciddiyetinin farkına varmamı söyledi, her lafı ile beni duvardan duvara çarptı ama ben aynı zombiler gibi yine ayağa kalktım ve bunu yapacağım, bu bebek olacak dedim. Adam 1 yumurta toplasak döllense iyi diyor, ben hala bu ay 3 toplarsak yine havuz mu yapacağız diye soruyorum? Acaba saf mıyım yoksa aynı hasta insanların yaptığı gibi inkar dönemindemiyim:))

Dr un ofisinden sağ salim çıktıktan sonra bu arada ilaçlara başladık az doz iğne ve femara ile, arabada yarım saat süren ağlama krizi ile iyicene deşarj olduktan sonra yine yumurtlayacağım görecek o dr diyerek nefis yemekler hazırladım, tabi bir lokma bile yiyemedim ama olsun:))

Soru 1: her ay toplamayacağım, arada 1 er ay ara vereceğiz dedi, sende de öyle mi yapmıştınız?
Soru 2: 3 toplama, ilaçlar hariç dr ve merkeze ödeyeceğim para 8000 tl fazla mI?
soru 3: Ne fsh bakıldı ne e2 direkt ilaçlara başladı, dedim ki ama bu testleri yapmadınız, beni yine payladı:)) memorial ı unut dedi, bana kendini teslim edeceksen dr un olurum dedi, peki dedim, tam teslim size güveniyorum ama siz de bana güvenin:))
Sende nasıl oluyordu her toplamada bunlara bakılmadan mı hareket edildi?
Soru 4: Hangi ilaçları kullandın?
Soru 5: 2. yada 3. gün donduracağım dedi, sonra çözülünce onları hemen mi transfer ediyorlar yoksa 5. günü bekliyorlar mı?

Bu soruları Alis e yazdım bildiğim kadarıyla havuzu yapan sadece o , başka deneyimi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.

Brezey, hope size de selamlar:)

Herkese umut dolu güzel bir gün diliyorum.

Herkese günaydın,

Kafanı dağıtım azıcık:) Ben dün kontrole gittim aşılamadan vazgeçtik, rezerv kötü durumda ve profum durumun ciddiyetinin farkına varmamı söyledi, her lafı ile beni duvardan duvara çarptı ama ben aynı zombiler gibi yine ayağa kalktım ve bunu yapacağım, bu bebek olacak dedim. Adam 1 yumurta toplasak döllense iyi diyor, ben hala bu ay 3 toplarsak yine havuz mu yapacağız diye soruyorum? Acaba saf mıyım yoksa aynı hasta insanların yaptığı gibi inkar dönemindemiyim:))

Dr un ofisinden sağ salim çıktıktan sonra bu arada ilaçlara başladık az doz iğne ve femara ile, arabada yarım saat süren ağlama krizi ile iyicene deşarj olduktan sonra yine yumurtlayacağım görecek o dr diyerek nefis yemekler hazırladım, tabi bir lokma bile yiyemedim ama olsun:))

Soru 1: her ay toplamayacağım, arada 1 er ay ara vereceğiz dedi, sende de öyle mi yapmıştınız?
Soru 2: 3 toplama, ilaçlar hariç dr ve merkeze ödeyeceğim para 8000 tl fazla mI?
soru 3: Ne fsh bakıldı ne e2 direkt ilaçlara başladı, dedim ki ama bu testleri yapmadınız, beni yine payladı:)) memorial ı unut dedi, bana kendini teslim edeceksen dr un olurum dedi, peki dedim, tam teslim size güveniyorum ama siz de bana güvenin:))
Soru 5: 2. yada 3. gün donduracağım dedi, sonra çözülünce onları hemen mi transfer ediyorlar yoksa 5. günü bekliyorlar mı?

Bu soruları Alis e yazdım bildiğim kadarıyla havuzu yapan sadece o , başka deneyimi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.

canım, kısa bir topic , aşağıda adresi var, inceleyebilirmisin. yine sorun olursa cevaplarım,
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...isi-gorenler-mini-tup-bebek-anne-olanlar.html

Herkese günaydın,

simaycım merhaba.canım havuz yapanlardan biride benim.benim sadece ilk başlangıçta bakıldı hormonlarıma.birer ay arayla topladılar yumurtaları.bu sana kalmış tabi.mesela ben son seferde baktırayım folikül sayısı iyiyse toplatırım az sa bir dahaki aya bırakırım demiştim.baktık iyiydi topladık.
benimkileride 3.gün dondurdular.ama transferde aynı gün transfer ettiler.bir dahakine konuşacam eğer mümkünse 5.güne bıraksınlar.
ilaç olarakta gonal-f ile merionel kullandım son günlerde de çatlamayı önleyen bir iğne vardı onu kullandım canım.iyi şanslar.

maalesef beta hcg değerim düştü.

kızlar öncelikle eve saat 21 00 de geldim ve hemen yazıyorum, geciktim kusura bakmayın.
beta hcg 1. değer 11,52 idi, 2. değer 10,88 çıktı, yani değerim düştü..... kısmet değilmiş, hayırlıısı buymuş diyeceğiz, önümzdeki maçlara bakacağız.

X