Kızlar,
Breezey, buralardasin bakiyorum, hosgeldin fistigim, biliyodum fazla dayanamayacagini :)
zaafım var buraya kuzum napimmm
hem dert varken tamam da sevinç varken kaçmak olur mu
herkes dertleniyorsa herkes de şenlensin di mi ama
selam kızlar
bugün transferim oldu, 1 tane 3.gün embryosu. 8 hücreli maşallah., şimdilik herşey yolunda , test günüm 5 eylül.. umarım sizlere güzel haber verebilirim. çok rahatım. hayırlısıyla bebiş gelsin. ve sırasıyla hepimize gelsin.
sana hamile totemi yaptım kumrummm
bu ayın hamilesi sensinnn
her şey süper güzel olacak bak görersinn
7 haftalık bebişimde gelişme geriliği var dedi doktorum. cumaya kadar bekleyelim öyleyse almalıyız dedi. bu gün kanamam başladı. üçüncü denemem ilk gebeliğimdi. çok üzgünüm. 42 yaşındayım ve rezervlerim pek iyi değil. üstelik tedavilerden daha da büyüyen dış miyomlarımı aldırmam gerekecek önce...şimdi bunları yazarken çok kötüyüm, ağlıyorum ama toparlancam, her şeye yeniden başlıycam. bebişimi kucağıma almayı çok istiyorum.
canım arkadaşım , Rabbim sabrını versin ve geçmiş olsun.
biz hep hayırlısıysa olsun diyoruz her zaman.
ben 42 yaşındayım , senin gibi... 1 kere tüp denedim ve başarısız oldum. daha doğrusu o , merkezin başarısızlığı idi bana sorarsan.
şimdilerde , doğal yoldan hamileyim çünkü. ve ben bu süreçte umudumu kaybetmedim hiç. olacakatı biliyordum sadece zamanı gelince olacaktı. şimdilik her şey yolunda ve Rabbim sağlıkla kucağıma almayı da nasip ederse , her şey daha güzel olacak.
şu an çok üzgün olduğunu biliyorum ve yaşadığın üzüntüyü anlıyorum.ama nasıl anne olmak ve bir çocuk büyütmek kolay değilse , bunun için g üç sabır ve azim gerekiyorsa , bir evlada sahip olmak da aynı şekilde güç sabır ve azim gerektiriyor.
ne olur önce umudunu kaybetme , sonra kendine inancını...sonra dualarını hep etmeye devam et.
kavuşacaksın bebeğine biliyorum ve inanıyorum.