puffcim sen kaçıncı gün test yaptırdın ve sonuç kaç çıktı 6 nisan transfer 18 nisan test sonuç 92.98 normalmi
bence normal fakat duzenlı artış olması lazım 2.cı testını yaptırdınmı??
bugünde 162 çıktı nasıl pzt bi daha yapalım dedi cuma keseyi görebilirmişiz
Cnm inşallah son tedavin olsunGünaydınn Kızlar,
Beklenen regl şu an itibariyle gelmiştir.
Hemen memorial aranmış yarın için randevu alınmıştır:))
Semra hoca pazartesiye kadar yokmuş, kısmet denmiş gülümsenmiştir:)
Rahatladım sanki :) başlıyor bakalım yumurta takipleri:)
1 adım daha yaklaştım benim nazlıma:) Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun( puffy söyler bunu sık sık):)
Huzur benimle sizinle de olsun:)
allah nazardan saklasın cnmm cok sevındım darısı basımıza ıns:)))
sağol canım inşaalah darısı senin ve topikteki tüm kızlara yarın işe başlamam gerekiyor tüm yakınlarım işi bırakmamı söylüyor dr kendini yormamak ağır kaldırmamak şartıyla çalışabilirsin diyor eşim bana bıraktı ben çalışmak istiyorum ama ya bişey olursa diye korkuyorum
ben ılk 4 gun dınlendım 5.cı gun iş bası yaptım gerçek benım ısım zor degıl oturuyorum hafıf iş yapabılırsın bence
alaracım benim bildiğim sezaryan olan biri en erken 6 ay sonra tekrar hamile kalabilir.ama seninki küçük bir kesi olacakmış fazla bekleyeceğini sanamam.tabi tecrübeli bir dr la konuşman daha sağlıklı olur.Arkadaşlar, size bir sorum olacak. Ben geçtiğimiz günlerde Memorial'e gittim, muayene oldum ve bir myom olduğu, konum olarakta rahmi tam ortaladığı, alınmadan tedaviye başlanamayacağını söylediler. Ayrıca, 2005 yılında yapılan histereskopide de mevcut olduğunu söylediler ve 2010 da kapalı myom ameliyatı olamama rağmen tamamı alınmamış. O hafta ankarada başkent üniversitesinden hulusi bey'e gittim, o da aynısını söyledi. Kısaca ben 2005 yılından bu yana boşuna tedaviler olduğumu, yıllarımın boşuna gittiğini öğrenmiş oldum.Bu yıllar arasında tedavi olduğum ankara'nın 4 ünlü tüp bebek doktoru beni bu konuda uyarmadan, ardı ardına deneme yaptılar. Ben kendilerini allaha havale ettim, yıllarımı, umutlarımı, paramı çaldıkları için yaramasın diyorum.
Şu an asıl sorunum myomun konumu gereği kapalı olarak bir kerede alınamayabilirmiş, 2 belki 3 defa yapılacak işlem ile çıkarılabilirmiş. Ancak, karından küçük bir kesikle, sezeryan gibi, bir defada çıkarılabilirmiş. Bir kaç kez uğraşmaya gücüm yok ama karından kesik olduğunda ne kadar süre sonra tedavi olabilirim, gebelik olursa bir sıkıntı yaratır mı? Bunları doktora sormayı unuttum. Bu konuda deneyimi yada bilgisi olanlar yazarsa, çok sevinirim.
canım spermin donmasında hiç bir sakınca olmaz.iki örnek vereyim.biri abim şu an ikizleri 5.5 yaşındalar çok şükür.biride yine bu forumda zarpdeniz diye bir arkadaşımız vardı o taaaa arap emirliklerinden gelmişti.eşi öneceden gelip vermişti.sonra seninde anlattığın gibi.sonuç tatlımı tatlı bir perensesi var şimdi.darısı sana olsun.Merhaba Sevgili kizlar,
Uzun zamandir giremiyordum topige, bugun firsat bulup soyle bir okudum, hamileler artmis, coook cok sevindim, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah!
Puffy sana bayiliyorum, masallah sana ve minnakina..saglik ve mutlulukla kucagina al insallah..
Henuz hamile kalamayan biz diger citirlarin da darisi basina diyorum, hem de hemen :)
Benim bir sorunum var, bunu bilse bilse topikteki kizlar bilir dedim..biliyosunuz ben Kanada'da yasiyorum ve yazin insallah gelip basliycam tedaviye.Ilk denemem olucak. Bu arada Amerikan Hastanesi Cem Ayhan'da baslamaya karar verdim, birkac gundur de maillesiyoruz kendisiyle, sagolsun butun sorularimi yanitliyor. Ben 38 yasindayim ve tek tupum yok, onu da Cem bey almisti zaten..Neyse, benim esim mimar ve yazlari asiri yogun calisiyor, ben Temmuzda Istanbul'a gidecegim, o ise taaa Aralik'ta falan gelicek, yogun donemi ancak bitiyor cunku, bu durumda ben o kadar beklemek istemiyorum, malum her ay onemli..
Uzatmamaya calisiyorum; Bana hep diyordu ki esim, sen gider baslarsin tedaviye, ben de olmazsa 2-3 gunlugune gelir sperm verir donerim..Tamam, mantikli ama ben cok strese girerim o zaman yetisicek mi gelebilicek mi diye..Benim aklima bisey geldi, diyorum ki temmuz basinda benle birlikte Istanbula gelsin, spermini versin, o spermler dondurulsun, o arada benim testler falan yapilsin, ben bi tatile gideyim, temmuz sonu da basliyim ve donmus spermlerle yapilsin tedavim.
Once mantikli gelmisti esime, ama suratindan anladim ki aklina yatmamis, dun cozuldu; nasil oluyomus oyle, donmus sperm mi olurmus, cozulurken bozulurmus, cocuk aptal olurmus, cook guldum..yahu sanki defreeze den kofte cozduruyor adam :)
Ne diyorsunuz, mantikli mi dusuncem yoksa beklemek daha mi dogru kasim-araliga kadar? nasil ikna edeyim ben bu sevdicegimi :)
Tesekkur ederim kizlar, hepinizi opuyorum ve bu yolda hepimize mutlu son diliyorum!
alaracım benim bildiğim sezaryan olan biri en erken 6 ay sonra tekrar hamile kalabilir.ama seninki küçük bir kesi olacakmış fazla bekleyeceğini sanamam.tabi tecrübeli bir dr la konuşman daha sağlıklı olur.
canım spermin donmasında hiç bir sakınca olmaz.iki örnek vereyim.biri abim şu an ikizleri 5.5 yaşındalar çok şükür.biride yine bu forumda zarpdeniz diye bir arkadaşımız vardı o taaaa arap emirliklerinden gelmişti.eşi öneceden gelip vermişti.sonra seninde anlattığın gibi.sonuç tatlımı tatlı bir perensesi var şimdi.darısı sana olsun.
alaracığım selam canım, ben de ekim 2012 de açık myom ameliyatı oldum, evet aynen sezeryan ameliyatı gibi, 10 cm gibi bir kesi oluyor.... benim ameliyatım ve iyileşmem çok kolay oldu, hiçbir sorun yaşamadım, 1 tane 3,5 cm var iken, amaliyat anında 2 tane daha küçük 2 cm olanlarda alındı... benim myomlar intramural imiş, ve 4 ay bekledikten sonra tedaviye başladım, myomlar 3 çeşit ve myomun bulunduğu yere göre, 4 ila 6 ay tedavi olamıyorsun, beklemek zorundasın. zaten doktor da bu süreyi bekleyecektir. kolay gelsin sana....Arkadaşlar, size bir sorum olacak. Ben geçtiğimiz günlerde Memorial'e gittim, muayene oldum ve bir myom olduğu, konum olarakta rahmi tam ortaladığı, alınmadan tedaviye başlanamayacağını söylediler. Ayrıca, 2005 yılında yapılan histereskopide de mevcut olduğunu söylediler ve 2010 da kapalı myom ameliyatı olamama rağmen tamamı alınmamış. O hafta ankarada başkent üniversitesinden hulusi bey'e gittim, o da aynısını söyledi. Kısaca ben 2005 yılından bu yana boşuna tedaviler olduğumu, yıllarımın boşuna gittiğini öğrenmiş oldum.Bu yıllar arasında tedavi olduğum ankara'nın 4 ünlü tüp bebek doktoru beni bu konuda uyarmadan, ardı ardına deneme yaptılar. Ben kendilerini allaha havale ettim, yıllarımı, umutlarımı, paramı çaldıkları için yaramasın diyorum.
Şu an asıl sorunum myomun konumu gereği kapalı olarak bir kerede alınamayabilirmiş, 2 belki 3 defa yapılacak işlem ile çıkarılabilirmiş. Ancak, karından küçük bir kesikle, sezeryan gibi, bir defada çıkarılabilirmiş. Bir kaç kez uğraşmaya gücüm yok ama karından kesik olduğunda ne kadar süre sonra tedavi olabilirim, gebelik olursa bir sıkıntı yaratır mı? Bunları doktora sormayı unuttum. Bu konuda deneyimi yada bilgisi olanlar yazarsa, çok sevinirim.
Merhaba Sevgili kizlar,
Uzun zamandir giremiyordum topige, bugun firsat bulup soyle bir okudum, hamileler artmis, coook cok sevindim, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah!
Puffy sana bayiliyorum, masallah sana ve minnakina..saglik ve mutlulukla kucagina al insallah..
Henuz hamile kalamayan biz diger citirlarin da darisi basina diyorum, hem de hemen :)
Benim bir sorunum var, bunu bilse bilse topikteki kizlar bilir dedim..biliyosunuz ben Kanada'da yasiyorum ve yazin insallah gelip basliycam tedaviye.Ilk denemem olucak. Bu arada Amerikan Hastanesi Cem Ayhan'da baslamaya karar verdim, birkac gundur de maillesiyoruz kendisiyle, sagolsun butun sorularimi yanitliyor. Ben 38 yasindayim ve tek tupum yok, onu da Cem bey almisti zaten..Neyse, benim esim mimar ve yazlari asiri yogun calisiyor, ben Temmuzda Istanbul'a gidecegim, o ise taaa Aralik'ta falan gelicek, yogun donemi ancak bitiyor cunku, bu durumda ben o kadar beklemek istemiyorum, malum her ay onemli..
Uzatmamaya calisiyorum; Bana hep diyordu ki esim, sen gider baslarsin tedaviye, ben de olmazsa 2-3 gunlugune gelir sperm verir donerim..Tamam, mantikli ama ben cok strese girerim o zaman yetisicek mi gelebilicek mi diye..Benim aklima bisey geldi, diyorum ki temmuz basinda benle birlikte Istanbula gelsin, spermini versin, o spermler dondurulsun, o arada benim testler falan yapilsin, ben bi tatile gideyim, temmuz sonu da basliyim ve donmus spermlerle yapilsin tedavim.
Once mantikli gelmisti esime, ama suratindan anladim ki aklina yatmamis, dun cozuldu; nasil oluyomus oyle, donmus sperm mi olurmus, cozulurken bozulurmus, cocuk aptal olurmus, cook guldum..yahu sanki defreeze den kofte cozduruyor adam :)
Ne diyorsunuz, mantikli mi dusuncem yoksa beklemek daha mi dogru kasim-araliga kadar? nasil ikna edeyim ben bu sevdicegimi :)
Tesekkur ederim kizlar, hepinizi opuyorum ve bu yolda hepimize mutlu son diliyorum!
alaracığım selam canım, ben de ekim 2012 de açık myom ameliyatı oldum, evet aynen sezeryan ameliyatı gibi, 10 cm gibi bir kesi oluyor.... benim ameliyatım ve iyileşmem çok kolay oldu, hiçbir sorun yaşamadım, 1 tane 3,5 cm var iken, amaliyat anında 2 tane daha küçük 2 cm olanlarda alındı... benim myomlar intramural imiş, ve 4 ay bekledikten sonra tedaviye başladım, myomlar 3 çeşit ve myomun bulunduğu yere göre, 4 ila 6 ay tedavi olamıyorsun, beklemek zorundasın. zaten doktor da bu süreyi bekleyecektir. kolay gelsin sana....
selam canım, spermin dondurulmasında hiç bir sakınca yok ve bir problemle karşılaşılmıyor,,,, benim eşim sürekli iş seyahatinde olduğundan biz bir kaç tüp dondurup tedavimizi bu şekilde aksamadan sürdürüyoruz, hem de erkek de her seferinde stres olmamış oluyor,,, için rahat olsun
Tesekkur ederim alisalis, icim rahatladi gercekten...Ben de boyle olmasini istiyorum, en azindan gelebilicek mi, bi aksilik cikicak mi diye stres yapmam, icim rahat olur...Tek bir sey kaldi geriye, benim tatli kocayi ikna etmek, elimden geleni yapiyorum bu konuda da..
Güzel bayanlar bugün transferim oldu.Dualarınıza ihtiyacım var.Ümitle bekleyen herkese de bebişlerine kısa kolay hayırlı yoldan kavuşmalarını tüm kalbimle diliyorum.........