38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

maiciğim;

keyfin yolundadır ( keyfin yerindedir ve herşey yolundadır yani nasıl yapmıssam kısaltmışım), ne kadar aceleyim yahu,, bu süreçlere nasıl dayanıyorum , bak şimdi ben de şaşırdım,, sabır işi bu işlerrrrrr

ummuseleme sana da canlı selam,,,,

yarın adetin 2.günü, doktora gidiyorum,,, sen nasılsın, ne durumdasın

kızlar sanırım hamileyimmm 92.98 değerim sağlık ocağındaki dr çok ümitlenme dedi kendi dr pozitif ct tekrar test yap dedi

ya şimdi gidip sağlık ocağındaki dr un gırtlağını sıkacam he nasıl olması gerekirmiş sonucun.
nazcım canım bal gibi de tutunmuş meleğin.inşaAllah güzel güzel katlanarak devam edecek:KK16:

canlı selam Maiciğim,

keyfin yolundadır umarım,, ben de bugün regl oldum, yarın doktora gidiyorum, ptesi negatif almıştım yeni tedaviye başlıyorum,,, öyle işte.........

selam alışcım yerinde şükür.en azından kötü bişey yok.beklemedeyim bende.erken dimi ya yeni tedavi için.

Ayyy Pufffyy, bir bebek patikleri örnekleri buldumm bayılırsın, dişlek canavar , şaşkın ördek gibi isimleri var. Resim ekleyebilirsem gönderirim. Hepsinin örneğini aldım 12 günlük süreçde patik öreceğim:) renkgarenk:))

Evet olumlu olmak lazım, iyi düşünmek bunu aklımdan çıkartmayacağım:)
Zıp zıp bebeğe herşeyler feda olsun:) bende yesem onu:)

Ayyy bayılırım oyle şeylere bana özelden link atarsan bulurum , zaten renk renk bebe yünü aldim simdi ordugum sarı beyaz kalp motifli battaniye , birde cam göbeği yün aldim pisi bıyığı diye bir motif var ondan battaniye öreceğim, alis sagolsun akıllı kizdir o önerdi el ısı uğraşmayı pek bir ise yaradı.
Tavsiye bu 12 gunde al eline tigi cok ise yarıyor :)) cok olumlu olacağız evrende olumlu olan her seyi çekeceğiz , bir dogsun yersin teyzesi :))

kızlar sanırım hamileyimmm 92.98 değerim sağlık ocağındaki dr çok ümitlenme dedi kendi dr pozitif ct tekrar test yap dedi

Saglık ocagindaki doktora sor mandıradan mı almış diplomayı , basbayagi hamilesin iste 12. Gun bhcg 25 ve ustu hamile .
Seninki gayet iyi bir rakam bu arada tebrikler Allah yardimcin olsun kat ve katlansin degerin simdi onemli olan ikinci deger katlanmissa bir derin oh çekebilirsin

arada bi okuyorum burayı da. yaş 39 netekim. bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam c. tesi opuya giricem. nisan topiğine kendimi kapasam transferden 12 gün sonra uyansam yazmıştım dün. bugün bu topikte başka bi arkadaşın aynı şeyi yazdığını gördüm sanırım benden çok daha önce söylemiş hatta. demem o ki aynı kafalar, aynı daraltılar, aynı düşünceler falan. böyle bi yorgunluk var üstümde, bebeğim olsa bu beyin ve beden yprgunluğu ile nası altından kalkarım diyorum bazen. az biraz karışım yani belki havalardan :) sizi de karıştırmdana sussam mı bilemedim :)

Benimde 45 oldu netekim , o 12 gun süresince yatıp uyuma düşüncesi sahibi benim , ki cogumuz zaten oyle :))
Biz zaten karışıgiz doksandokuza yüz fazla gelmezmiş , karisik olmasak bu saatten sonra bu caba niye , otururuz totosun ustune bakarız keyfimize
Bu arada hamile kalınca yorgunluk kalmıyor , bu seferde tuple ilgili dertler bitiyor hamilelikler ilgili dertler basliyor ornek her turk vatandaşının yaptıgı tuvalet eylemi progestron ve hamilelik hormonu yuzunden senin icin bir macera haline dönüşüyor ayıp olacak ama bu gun kaka yaptın cok mutlu oluyorsun yani mutluluk sebeplerin bile degisiyor.ha birde yemek olayı var gerci benim icin olay olmaktan cikti arada mutfakla selamlasiyoruz , hic tanışmıyoruz mutfakla samimiyeti kestik görüşmüyoruz kustuk :)) yemek yemek olayı bayagidir ızdırap birde banyo yapmak sudan tiksiniyorum daha ne olsun , yani sen haymiş kal baska dertlerin olacak yorgunluk kalmayacak :))

puffcim sen kaçıncı gün test yaptırdın ve sonuç kaç çıktı 6 nisan transfer 18 nisan test sonuç 92.98 normalmi

Ben 12. Gun test yaptirdim ilk degerim 209 , 14. Gun degerim 738 , 16. Gun degerim 3576
Degerin gayet iyi hicte endise etme simdi şunlara dikkat et bol dinlen , cok ayakta kalma agir is yapma ,kesinlikle sicak suyla uzun uzun duş yok , gir ilik suyla yıkan çık , soluna soluna yat

Bugün keseyi gördük hayirlisiyla :) haftaya tekrar kontrol.. umarim hersey yolunda gider hep bir heyecan hep acabalar devam edecek mi? Allahima sukurler olsun ve burda hepinizin dualarini aldim. Sizlerde benim dualarimdasiniz.... Allahim hayirlisiyla herkese nasip etsin.

Melek hayirlisi olsun kese gördün işlemin bir kismi tamam simdi sırada kalp atisi ve yolk+sac var , onuda gordunmu işlemin yarisi tamam ondan sonrasi düzlük :))
Rabbim seni ve minisi korusun

Cok tesekkurler ederim alkan darısı en kısa zamanda sana ve bekleyenlere olsun...tedavi detayını ilk fırsatta yazacağım
Doktorum emre karatekelioğlu istanbul tüp bebek merkezinde:KK16: bizim şansımız böyle bir doktorlar karşılaşmak oldu

:KK9: sahi balkonda güneşlenirken bunun hayalini bile kuramıyordum...hamdolsun Rabbim nasip etti
Darısı başında babe :KK34:
Burada Ivf herbal support bende kullanmıştım...Aralık ayında bitirmiştim ardından yapılan tedavi ile hamile kaldım inşallah sanada faydası olur

Cok teşekkur ederım...rabbbim bekleyen herkese nasip etsın
Aminn inşallah devamıda güzel olur....yüreğim ağzımda günlerin geçmesini bekliyorum

Cnm çok tesekkür ederım...Rabbim seninde emeklerinin karşılığını verecek ...dualarımdasınn

Tesekkür ederim seninde bugun pozitif haberini aldık bakalım...bende tebrik ediyorum
Maşallah subhanAllah :nazar:

Cnm transferin hayırlı olsun...özelden yazmışsın cvp yazamadım kusura bakma hemen şimdi yazıyorum...
Beklemesi zor , Allah yardimcin olsun
Hayirli haberlerini Aliriz insallah

Yaaa Ben seni en cokta kizini yerim yaaa:KK16:
Evet bu iste bu....hamdolsun ,Rabb'ime şükürler olsun bize bugünleri gösterdi
Aminn inşallah sağlıklarda kavusabiliriz veeee taiki darısı diğer güllerreeee

Puffyy hemen arkandan geliyorum:) bende seni düşünce hep motive oldum inan ...burdaki güller içn idolsun .
Resim cidden harika Rabbim nasip ederse doğum foto olayınada gireriz...tecrübelerine ihtiyacım olacak
Sağlıkla kavuşalım pufyy inşallah:nazar:

:nazar::nazar::nazar: tebriklerrrrr

Canim tekrar hayirli olsun buradaki her hamile haberi benim icin bile hala umut motivasyon , demekki oluyor is'te
Bu arada ben gunluk tutuyorum doktorum icin, benim gibi ilginç ve yasina gore hamileligi cok iyi giden bir hamilenin tecrubelerini yazması gerektigini soyledi , bir kac hastası daha notlar alıyor diger hamileler icin rehber kitap yapacakmış nasipse doğumdan sonra alacak bizden yazıları
Aklina hamislikle ilgili yemekten , temizliğe , tansiyondan , kiloya , mantar enfeksiyonundan , testlere ne gelirse sorabilirsin
Allah'a emanet olun

selam alışcım yerinde şükür.en azından kötü bişey yok.beklemedeyim bende.erken dimi ya yeni tedavi için.

maiumutcuğum, pazartesi negatifi aldım, perşembe regl oldum, yarn cuma 2.günüm, kist vs yoksa, yumurta toplayacağım, bir iki ay sonra da transfer ederim... benim tedavi mini tüp tedavisi.... yani ara vermeme gerek kalmıyor... her ay yumurta toplayabiliyorum..... cok az ilaç aldığımdan ara verilmiyor.... ileri yaş , fsh yüksek ise bu daha uygun bir tedavi oluyor.....

zaten renk renk bebe yünü aldim simdi ordugum sarı beyaz kalp motifli battaniye , birde cam göbeği yün aldim pisi bıyığı diye bir motif var ondan battaniye öreceğim,

alis sagolsun akıllı kizdir o önerdi el ısı uğraşmayı pek bir ise yaradı.
Tavsiye bu 12 gunde al eline tigi cok ise yarıyor :))

Allah'a emanet olun

puffciğim,,, şimdilik o sarı battaniye bizim unutma şekerim,, yamuk yok,,,, doğmamış bebeğimin battaniyesi o ona göreeeee,,, bebiş gelince de sana vereceğiz iadeten,,,, bizdekini de sana vereceğiz sende bize iadeten,,,,,,,,,,, anlaştık mı canikommmmmm

sen ve bebeğin de Allaha emanet olun...

puffciğim,,, şimdilik o sarı battaniye bizim unutma şekerim,, yamuk yok,,,, doğmamış bebeğimin battaniyesi o ona göreeeee,,, bebiş gelince de sana vereceğiz iadeten,,,, bizdekini de sana vereceğiz sende bize iadeten,,,,,,,,,,, anlaştık mı canikommmmmm

sen ve bebeğin de Allaha emanet olun...

Aliscigimmmm sekercimmmm ne demek sen dersinde oyle olmamı :))
O zaman şimdilik senin battaniyeyi örüyorum ben , sende şimdilik benim battaniyeyi or sonra iadeten kısmını yaparız :))
Doktordan guzel haberler bekliyorummmmm

Ben ve benim minnak teyzesini oper , sen ve yumisler Allah'a emanet olun :KK19:

Günaydınn Kızlar,

Beklenen regl şu an itibariyle gelmiştir.
Hemen memorial aranmış yarın için randevu alınmıştır:))
Semra hoca pazartesiye kadar yokmuş, kısmet denmiş gülümsenmiştir:)
Rahatladım sanki :) başlıyor bakalım yumurta takipleri:)

1 adım daha yaklaştım benim nazlıma:) Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun( puffy söyler bunu sık sık):)

Huzur benimle sizinle de olsun:)

breezey domatesin bile hormonsuzu daha içten, samimi. yani böyle uğraş uğraş günaşırı muayene masasına çıkmak falan zaten beni geriyo. ama gene de doktora kızıp küsüp bi daha tüp denememezlik yapma. malum yaşlardayız ne olur ne olmaz. sen gene denemeye devam et en bi hormonsuzundan. ama baktık mevlam ölesi olmuyo dedi sen gene başka yerlere de bak çok da oyalanma kuzum. biz önümüzü kış tıtalım yaz çıkarsa bahtımıza derim ve de yemek yapmaya giderim. hoşçakalın şimdilik 38 üstü hanımlar.)

kuzumm haklısınn yani hormonsuz domates konusunda:KK1: ben hayata küsmemişim ki hiç bir zaman , fani doktora mı küseyim kuzum yaa... yok öyle küsmek filan... 3 ay tatil verdim kendime çünkü benim doktora kalsa 2 hafta önce bekliyordu beni...
ama bu tatilde elbette ki yaşamın gerekleri yerine gelecek kuzum:KK17:

Bugün keseyi gördük hayirlisiyla :) haftaya tekrar kontrol.. umarim hersey yolunda gider hep bir heyecan hep acabalar devam edecek mi? Allahima sukurler olsun ve burda hepinizin dualarini aldim. Sizlerde benim dualarimdasiniz.... Allahim hayirlisiyla herkese nasip etsin.

Cok tesekkurler ederim alkan darısı en kısa zamanda sana ve bekleyenlere olsun...tedavi detayını ilk fırsatta yazacağım
Doktorum emre karatekelioğlu istanbul tüp bebek merkezinde:KK16: bizim şansımız böyle bir doktorlar karşılaşmak oldu
Maşallah subhanAllah :nazar:
Hayirli haberlerini Aliriz insallah

Sağlıkla kavuşalım pufyy inşallah:nazar:

:nazar::nazar::nazar: tebriklerrrrr

:nazar: ayy o acabalar?!!!
Kese nezaman gözüküyor...beni doktorum 10 gun sonra çağırdı
Rabbim devamını göstermeyi nasip etsin...

maiumutcuğum, pazartesi negatifi aldım, perşembe regl oldum, yarn cuma 2.günüm, kist vs yoksa, yumurta toplayacağım, bir iki ay sonra da transfer ederim... benim tedavi mini tüp tedavisi.... yani ara vermeme gerek kalmıyor... her ay yumurta toplayabiliyorum..... cok az ilaç aldığımdan ara verilmiyor.... ileri yaş , fsh yüksek ise bu daha uygun bir tedavi oluyor.....

kızlarrr... yaşadığınız yaşayacağınız süreçlerde Rabbim yar ve yardımcınız olsun... Güzel haberleriniz , sağlık mutluluk haberlerini , bebişlerinizin resimlerini paylaşmayı nasip etsin Rabbim..:KK16:

Bütün çıtırları öpüyorumm...:KK19:

Puffyim ve zıp zıp bebişine selemlar:KK3:

Benimde 45 oldu netekim , o 12 gun süresince yatıp uyuma düşüncesi sahibi benim , ki cogumuz zaten oyle :))
Biz zaten karışıgiz doksandokuza yüz fazla gelmezmiş , karisik olmasak bu saatten sonra bu caba niye , otururuz totosun ustune bakarız keyfimize
Bu arada hamile kalınca yorgunluk kalmıyor , bu seferde tuple ilgili dertler bitiyor hamilelikler ilgili dertler basliyor ornek her turk vatandaşının yaptıgı tuvalet eylemi progestron ve hamilelik hormonu yuzunden senin icin bir macera haline dönüşüyor ayıp olacak ama bu gun kaka yaptın cok mutlu oluyorsun yani mutluluk sebeplerin bile degisiyor.ha birde yemek olayı var gerci benim icin olay olmaktan cikti arada mutfakla selamlasiyoruz , hic tanışmıyoruz mutfakla samimiyeti kestik görüşmüyoruz kustuk :)) yemek yemek olayı bayagidir ızdırap birde banyo yapmak sudan tiksiniyorum daha ne olsun , yani sen haymiş kal baska dertlerin olacak yorgunluk kalmayacak :))
insan böyle şeyleri okuyup özenir mi ? allahım nolur ben de böyle oliyim der mi içinden :KK53: ben de tuvaletimi yapıp mutlu olmak istiyorum. :KK1:
puffy yarın opuya giriyorum bana azıcık tiyo verir misin ne yaptın ne ettin transferden sonra ? yattın mı sabitleyip kendini yoksam rahmime kan dolsun hareket olsun deyip gezip tozdun mu, çalıştın mı ? ne yedin ne içtin ? kendime puzzlelar pc oyunları falan aldım robot gibi gözümü tavana dikip yatmayayım diye.bu seferde sandalyede kaç saat otursam riskli oluru düşünmeye başladım. sanırsam abartıyorum ama sonradan dönüpç ulan şunu da şöle yapmasaydım keşke demek istemiyorum. bozdum kafayı bugünlerde gerçekten :KK53:

kuzumm haklısınn yani hormonsuz domates konusunda:KK1: ben hayata küsmemişim ki hiç bir zaman , fani doktora mı küseyim kuzum yaa... yok öyle küsmek filan... 3 ay tatil verdim kendime çünkü benim doktora kalsa 2 hafta önce bekliyordu beni...

en güzel bişey kuzum :) nerde tedavi olmuştun sen aceba ? doktordan yana dertlisin gibi hissettim de ben mi yanlış anladım bilemedim :)
canım dikkat etmek lazım dr.lara aslında. ben tüp bebek istiyorum die yola çıktım kasım ayında. hazır gitmişken smear testine de bakalım dedi doktorum. sonuç olarak bana bi anda rahim ağzında kanser riski 4. safha acil ameliyat lazım deyip beni tutuşturdu sağolsun. aralıkta apar topar ağlaya ağlaya ameliyat oldum. neyse ki sonuçlar iyi geldi. aslında belki de dondurulabilirdi hücreler. ameliyattan çıktım 1 ay geçmeden aşılama yapalım dedi bu sefer. spermiyograma bile bakılmadan aşılama yapıldı. eşimde ileri hareket 0 çıktı o gün test sonucu. ama eşimin önce ki evliliğnden bir oğlu var, ona istinaden yaptım kısmet dedi. bu arada giden hep benim cebimden oldu.
sonunda dr. değiştirsem daha iyi olucak dedim kendimi ufak ufak sazan yerine konmaya başlamış gibi hissettim çünkü :)
velhasıl demem o ki tebdili mekanda hayır olabilir. amma uzun anlattım di mi? anlatasım varmış heralde :KK1:

en güzel bişey kuzum :) nerde tedavi olmuştun sen aceba ? doktordan yana dertlisin gibi hissettim de ben mi yanlış anladım bilemedim :)
canım dikkat etmek lazım dr.lara aslında. ben tüp bebek istiyorum die yola çıktım kasım ayında. hazır gitmişken smear testine de bakalım dedi doktorum. sonuç olarak bana bi anda rahim ağzında kanser riski 4. safha acil ameliyat lazım deyip beni tutuşturdu sağolsun. aralıkta apar topar ağlaya ağlaya ameliyat oldum. neyse ki sonuçlar iyi geldi. aslında belki de dondurulabilirdi hücreler. ameliyattan çıktım 1 ay geçmeden aşılama yapalım dedi bu sefer. spermiyograma bile bakılmadan aşılama yapıldı. eşimde ileri hareket 0 çıktı o gün test sonucu. ama eşimin önce ki evliliğnden bir oğlu var, ona istinaden yaptım kısmet dedi. bu arada giden hep benim cebimden oldu.
sonunda dr. değiştirsem daha iyi olucak dedim kendimi ufak ufak sazan yerine konmaya başlamış gibi hissettim çünkü :)
velhasıl demem o ki tebdili mekanda hayır olabilir. amma uzun anlattım di mi? anlatasım varmış heralde :KK1:

bak şimdi kuzum :KK19:, bi de ben annatıyım ki benim annatasım hiç bitmez, acık gevezeyim sanırımmm:KK37:

42 yaşındayım ki artık bunu bilmeyen topikdaşım kalmamıştır netekim...eşimin ilk evliliğinden şu an 25 yaşında olan 2 kızımız var, yani henüz ortak üretimimiz yok...
evlendiğimde 36 yaşındaydım , geç evlenmem tamamen benim tercihim...hayata dair , evliliğe dair hatta çocuk sahibi olmaya dair korkularım vardı... sonra eşim çıktı karşıma...bütün korkularımı teker teker yenmemi sağladı.geçen zamanda gördüm kü kocam şahane bir baba.eee ben bu adamdan çocuk sahibi olabilirim dedim. ilk başlarda çocuk istemediğim için , çocuklu olduğu için eşimi seçen ben , son bir senedir bu kadar çocuk sahibi olmayı istememi anlayamayan eşim başladık çalışmaya... önce korunmayı bıraktırıldık , yaşım 41 olduğu için geçen sene doktorum doğum kontrol hapını bırak dedi. sonrası bir sürü ilaçlar, testler,tahliller , kontroller... e malum yaş orta bazı şeyler gençler kadar kolay olmuyor... geldik bugüne...geçen zamanda yaşımdan dolayı bütün doktorlar ki ben 7 doktor değiştirdim , tüp bebek dedi başka yolun yok... değerlerim normal, yumurta rezervim iyi , eşimde olan ufak sıkıntıyı saymazsak onda da sorun yok... neyse bir şekilde denk geldi tüp de denedik, eee olmadı...

kendime 3 ay mola verdim. bu arada normal yaşantıma devam edeceğim, her türlü:KK30: sonrası Rabbim kerim...

kimi tüp bebek doktorlarının işin maddi boyutundan ve ihtiyacı olan insanların duygusal durumlarından dolayı artık tüccar gibi davrandığını düşünüyorum.benim tedavimde , yapılmaması gereken bir sürü şey olduğunu gördüm, burada paylaştıklarımızdan.
daha da çok yazarım ama hem yeter gayriiii:KK37:

bak şimdi kuzum :KK19:, bi de ben annatıyım ki benim annatasım hiç bitmez, acık gevezeyim sanırımmm:KK37:

42 yaşındayım ki artık bunu bilmeyen topikdaşım kalmamıştır netekim...eşimin ilk evliliğinden şu an 25 yaşında olan 2 kızımız var, yani henüz ortak üretimimiz yok...
evlendiğimde 36 yaşındaydım , geç evlenmem tamamen benim tercihim...hayata dair , evliliğe dair hatta çocuk sahibi olmaya dair korkularım vardı... sonra eşim çıktı karşıma...bütün korkularımı teker teker yenmemi sağladı.geçen zamanda gördüm kü kocam şahane bir baba.eee ben bu adamdan çocuk sahibi olabilirim dedim. ilk başlarda çocuk istemediğim için , çocuklu olduğu için eşimi seçen ben , son bir senedir bu kadar çocuk sahibi olmayı istememi anlayamayan eşim başladık çalışmaya... önce korunmayı bıraktırıldık , yaşım 41 olduğu için geçen sene doktorum doğum kontrol hapını bırak dedi. sonrası bir sürü ilaçlar, testler,tahliller , kontroller... e malum yaş orta bazı şeyler gençler kadar kolay olmuyor... geldik bugüne...geçen zamanda yaşımdan dolayı bütün doktorlar ki ben 7 doktor değiştirdim , tüp bebek dedi başka yolun yok... değerlerim normal, yumurta rezervim iyi , eşimde olan ufak sıkıntıyı saymazsak onda da sorun yok... neyse bir şekilde denk geldi tüp de denedik, eee olmadı...

kendime 3 ay mola verdim. bu arada normal yaşantıma devam edeceğim, her türlü:KK30: sonrası Rabbim kerim...

kimi tüp bebek doktorlarının işin maddi boyutundan ve ihtiyacı olan insanların duygusal durumlarından dolayı artık tüccar gibi davrandığını düşünüyorum.benim tedavimde , yapılmaması gereken bir sürü şey olduğunu gördüm, burada paylaştıklarımızdan.
daha da çok yazarım ama hem yeter gayriiii:KK37:
kuzum sen 7 doktor değiştirdiysen zaten benden iyi çözmüşsün kimi doktor sıfatlıları :) daha ben boşuna konuşuyomuşum. bende de sorun yok gibi görünüyo ama bi insan hayatı boyunca korunmayıp hamile kalmaz mı yahu? benim eşimde anlamıyo bende ki hamile kalma sevdasını. bi küçük oğlumuz var bizle kalan 9 yaşında. o yüzden eşime göre hava hoş olsa da olur olmasa da olur kafası. ama ben kendi çocuğum da olsun istiyorum artık. benim hala var o korkularım hamile kalsam, bebeğim olsa herşey daha mı zorlaşır,abisi kıskançlık yapar mı(zaten babayı benden kıskanıyo o sorunu ben hiç aşamadım) sorunlar daha da büyür mü ? zamanla görücem bunları da, şimdilik yaşamadan bilmeme imkan yok.
iyi düşünmek lazım netekim

kuzum sen 7 doktor değiştirdiysen zaten benden iyi çözmüşsün kimi doktor sıfatlıları :) daha ben boşuna konuşuyomuşum. bende de sorun yok gibi görünüyo ama bi insan hayatı boyunca korunmayıp hamile kalmaz mı yahu? benim eşimde anlamıyo bende ki hamile kalma sevdasını. bi küçük oğlumuz var bizle kalan 9 yaşında. o yüzden eşime göre hava hoş olsa da olur olmasa da olur kafası. ama ben kendi çocuğum da olsun istiyorum artık. benim hala var o korkularım hamile kalsam, bebeğim olsa herşey daha mı zorlaşır,abisi kıskançlık yapar mı(zaten babayı benden kıskanıyo o sorunu ben hiç aşamadım) sorunlar daha da büyür mü ? zamanla görücem bunları da, şimdilik yaşamadan bilmeme imkan yok.
iyi düşünmek lazım netekim

valla sanırım yaptım o dediğini , çözdüm de bir bebek sahibi olayım , bebişlerim olsun evlatlarım olsun , hepsinin totosunu öptürücem ben o hipokrat yeminini tersten etmişlere.

Ben o kadar uzun süre hamile kalmayı denemediğim için kendimde şans görüyorum. hapı bıraktıktan sonra 7 ay ilaçsız adet olamadım ben..hep ilaçlarla oldum,sonrasında Rabbim nasip etti de ilaca gerek kalmadı, gününde saatinde geldi hep.hala da öyle.

benim evlat sahibi olmaya dair korkularım başkaydı...eşimim ilk evliliğinden olan kızlarım , onlar istiyor kardeşleri olmasını... hoş onların yaşı da büyük ve evliler , hatta bebekleri bile var ,bu yüzden o konuda sorunum olmadı hiç bir zaman.
benim korkularım hep başkaydı ama eşimle yendim bunları, yenene kadar da yaş zaten geçmişti hepten geç olduuu...

Çok şükür ki yaşıma rağmen değerlerim iyi... bu süreçte ne gencecik kızlar gördüm , küçücük yaşlarında pko ile , rezerv azlığı ile hatta erken menapozla uğraşan ve bebek sahibi olmaya çırpınan.
Onlara bakınca gerçekten tek anormalliğim yaşım...

Ama Rabbim verecek biliyorum hem de bir kaç tane...

Kimse sınanmasın evlat hasretiyle , Rabbim sınamaz :KK16:

Günaydınn Kızlar,

Beklenen regl şu an itibariyle gelmiştir.
Hemen memorial aranmış yarın için randevu alınmıştır:))
Semra hoca pazartesiye kadar yokmuş, kısmet denmiş gülümsenmiştir:)
Rahatladım sanki :) başlıyor bakalım yumurta takipleri:)

1 adım daha yaklaştım benim nazlıma:) Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun( puffy söyler bunu sık sık):)

Huzur benimle sizinle de olsun:)

Simay starta gelmissin sanırım yarin baslangic verilecek :))
Rahat ol , gevşe , relax ol sen , bir arkadasim var ne zaman bir sorun olup arasam hallederizzzzzz der vallaha bir sey hallettiğinde gormedim ama nedense o oyle dedimi sorun çözülür bir sekilde .Sende hep boyle hisset o hallederizzzzz den sonraki rahatlamayı.
Allah yar ve yardimciniz olsun + huzur hepimizle ve gelecek bebislerle olsun :nazar:

kızlarrr... yaşadığınız yaşayacağınız süreçlerde Rabbim yar ve yardımcınız olsun... Güzel haberleriniz , sağlık mutluluk haberlerini , bebişlerinizin resimlerini paylaşmayı nasip etsin Rabbim..:KK16:

Bütün çıtırları öpüyorumm...:KK19:

Puffyim ve zıp zıp bebişine selemlar:KK3:

Bizden de sana selamlar teyzesi :KK16:

insan böyle şeyleri okuyup özenir mi ? allahım nolur ben de böyle oliyim der mi içinden :KK53: ben de tuvaletimi yapıp mutlu olmak istiyorum. :KK1:
puffy yarın opuya giriyorum bana azıcık tiyo verir misin ne yaptın ne ettin transferden sonra ? yattın mı sabitleyip kendini yoksam rahmime kan dolsun hareket olsun deyip gezip tozdun mu, çalıştın mı ? ne yedin ne içtin ? kendime puzzlelar pc oyunları falan aldım robot gibi gözümü tavana dikip yatmayayım diye.bu seferde sandalyede kaç saat otursam riskli oluru düşünmeye başladım. sanırsam abartıyorum ama sonradan dönüpç ulan şunu da şöle yapmasaydım keşke demek istemiyorum. bozdum kafayı bugünlerde gerçekten :KK53:

Ay bana uyma sen ben ne kadar koca karı söylentisi varsa yaptim , hic bir bilim ve teknik kurala uymadım , topikte kınama sebebi olmak istemiyorum:KK53:
Ben ilkinde tum tip kurallarında uydum doktorun söylediklerine uydum , tamamen modern ve bilim yanli davrandim sonuc :KK43:
İkincisinde 40 yasinda tup yapan ablam olaya el koydu benim dediklerimi yapacaksin dedi , bende ona ve şeytana uydum :KK53:
Transferden sonra 3 saat hic kıpırdatmadım ve altıma surgu konuldu wc icin , transferden sonra yatakta ve hastanedeyken komik videolar seyredip koca tabak tramisu yedim .
İlk 3 gun wc kalkmak disinda yattim , arada koridorda bir iki tür attim kan dolaşımı icin , 3 gun sonra ayağa kalktım ama 12 gun boyunca hic is yapmadim ufak tefek mutfak ısı , salata , makarna disinda adam gibi yemek bile yapmadim, bekleme süresince hep evdeydim , ama kan dolaşımı icin yavas yavas hareket ettim .
Ben 12 gun boyunca hic banyo yapmadim sadece sacımı yıkadım arada ve vücudumu sildim , kabiz olmamak icin sıvı beslendim , bol su ictim , bol ananas ve kabak cekirdegi yedim , üzücü ve sıkıcı hic nir sey seyretmedim konuşmadım , hep romantik komediler ve oyalayici kafa yormayan ne varsa seyrettim , simyacıyı 40. Kez okudum , sevdiğim yemekleri disaridan sipariş edip yedim , kısacası kendim dışındaki her seye nanik yapıp bencil bencil yasadim. Bir de hic unutamam bir pazar Siyah giyen adamlar filminin serisini seyrettim gunduz 3 te basladi aksam 11 de bitti ve surekli tikindim seyrederken
Ablam demisti onada doktoru demiş hep soluma yattim , her gun Yasin ve Meryem suresi 4-6 yi okudum , Allah'a bol bol dua ettim , allahım ben istiyorum ama sen hayirlisiyla ver dedim ve her gun telefonda bir saat Alis ile konuştum ve benim totemim var her ultrason resmim Alise gider , sanki ona göndermezseniz bir terslik olacak gibi geliyor.
Ne yaparsan yap sana tavsiyem gevşe sadece olacak diye dusun , her seyi olumlu olumsuz yorma , bir seye takma keyfine bak , hep neden olmasın de , inan veya inanma Allah'a sigin inan hepimizin sığınağa ihtiyacı var
Allah yar ve yardimcin olsun

Ay bana uyma sen ben ne kadar koca karı söylentisi varsa yaptim , hic bir bilim ve teknik kurala uymadım , topikte kınama sebebi olmak istemiyorum:KK53:
Ben ilkinde tum tip kurallarında uydum doktorun söylediklerine uydum , tamamen modern ve bilim yanli davrandim sonuc :KK43:
İkincisinde 40 yasinda tup yapan ablam olaya el koydu benim dediklerimi yapacaksin dedi , bende ona ve şeytana uydum :KK53:
Transferden sonra 3 saat hic kıpırdatmadım ve altıma surgu konuldu wc icin , transferden sonra yatakta ve hastanedeyken komik videolar seyredip koca tabak tramisu yedim .
İlk 3 gun wc kalkmak disinda yattim , arada koridorda bir iki tür attim kan dolaşımı icin , 3 gun sonra ayağa kalktım ama 12 gun boyunca hic is yapmadim ufak tefek mutfak ısı , salata , makarna disinda adam gibi yemek bile yapmadim, bekleme süresince hep evdeydim , ama kan dolaşımı icin yavas yavas hareket ettim .
Ben 12 gun boyunca hic banyo yapmadim sadece sacımı yıkadım arada ve vücudumu sildim , kabiz olmamak icin sıvı beslendim , bol su ictim , bol ananas ve kabak cekirdegi yedim , üzücü ve sıkıcı hic nir sey seyretmedim konuşmadım , hep romantik komediler ve oyalayici kafa yormayan ne varsa seyrettim , simyacıyı 40. Kez okudum , sevdiğim yemekleri disaridan sipariş edip yedim , kısacası kendim dışındaki her seye nanik yapıp bencil bencil yasadim. Bir de hic unutamam bir pazar Siyah giyen adamlar filminin serisini seyrettim gunduz 3 te basladi aksam 11 de bitti ve surekli tikindim seyrederken
Ablam demisti onada doktoru demiş hep soluma yattim , her gun Yasin ve Meryem suresi 4-6 yi okudum , Allah'a bol bol dua ettim , allahım ben istiyorum ama sen hayirlisiyla ver dedim ve her gun telefonda bir saat Alis ile konuştum ve benim totemim var her ultrason resmim Alise gider , sanki ona göndermezseniz bir terslik olacak gibi geliyor.
Ne yaparsan yap sana tavsiyem gevşe sadece olacak diye dusun , her seyi olumlu olumsuz yorma , bir seye takma keyfine bak , hep neden olmasın de , inan veya inanma Allah'a sigin inan hepimizin sığınağa ihtiyacı var

Canım puffyim :KK19:

Elbette Rabbim olsun demedikten sonra hiç bir şey olmaz ama bu yazdıklarını okuyunca baktım da, benim doktorum olacak kıymetli şahıs hiç böyle şeylerden bahsetmedi... kabız olma dediler de ne yapmam gerektiğini söylemediler, soluna yat yada yatma demediler aslında demedikleri daha pek çok şey var ya neyse artık akıllandım ben... bir daha ki denememde doktor merhaba dese , neden diyorsunuz diye soracağım, vallahi bak... didik didik yiyicem kafalarını:KK37:

Diğer konu ise şüphesiz elbette , Rabbimizden başka kimsemiz yok...:KK16:

Kabizlik tehlikesine karsi gunkurusu kuru kayisi tavsiye edebilirim. Ben pozitif sonuctan sonra sabah aksam progestan tablet aliyordum ve kabiz olmamak icin sbah kuru kayisi oglen de kuru incir yemistim. Hic kabiz olmadim.

Simay starta gelmissin sanırım yarin baslangic verilecek :))
Rahat ol , gevşe , relax ol sen , bir arkadasim var ne zaman bir sorun olup arasam hallederizzzzzz der vallaha bir sey hallettiğinde gormedim ama nedense o oyle dedimi sorun çözülür bir sekilde .Sende hep boyle hisset o hallederizzzzz den sonraki rahatlamayı.
Allah yar ve yardimciniz olsun + huzur hepimizle ve gelecek bebislerle olsun :nazar:

sağol puffy süpersin :) tiramisu falan alıyorum notları :)) şaka bi yana şağı yukar benim kafamda yapmayı düşündüğüm şeyler. inşallah olur ya bu sefer :26:

X