38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım, internet sitelerinde tüp bebek tedavisi anlatılıyor,,, kendisine bu siteleri ve spermin dondurulabildiği, çözünmede problem olmadığını inceletebilirsin,,,, ayrıca doktor ile telf. görüşmesi de ikna olmasının sağlayacaktır... tedavin umarım başarılı olur, kolay gelsin.

Canim, cok cok tesekkur ederim, guzel fikirler..ben dun birkac yazi okuttum ona bu konuda, az once bana 'senin icin nasil rahat edicekse oyle yapalim, emrine amadeyim' dedi, ben de rahatladim:) sanirim benimle gelicek Turkiye'ye, ben de o kadar yolu tek basima cekmemis olucam, ne bencilim!

Hayirlisi olsun, simdi bol bol dinlen, keyfine bak, karnini sev..insallah simsiki tutunur sana bebegin, heyecanla bekliyoruz guzel haberlerini, dualarimiz seninle!

sağol puffy süpersin :) tiramisu falan alıyorum notları :)) şaka bi yana şağı yukar benim kafamda yapmayı düşündüğüm şeyler. inşallah olur ya bu sefer :26:

Tramisu her derde devadir canim :KK1: saka bir yana bu tür seyler yemek beni hep mutlu ederdi o yuzden beni hep mutlu eden seyler yaptim :))
Bu sefer olacak de kendine hep , insallah Rabbim alacak nefes verir bebeğine

bugünde 162 çıktı nasıl pzt bi daha yapalım dedi cuma keseyi görebilirmişiz

Naz degerin guzel yükselmiş insallah yeni degerin guzel cikar sonra hop keseeeee
Benim esim keseyi ilk gordugü gunden beri benimle keseli diye dalga geciyor cok gülüyoruz :))

Merhaba Sevgili kizlar,

Uzun zamandir giremiyordum topige, bugun firsat bulup soyle bir okudum, hamileler artmis, coook cok sevindim, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah!

Puffy sana bayiliyorum, masallah sana ve minnakina..saglik ve mutlulukla kucagina al insallah..

Henuz hamile kalamayan biz diger citirlarin da darisi basina diyorum, hem de hemen :)

Benim bir sorunum var, bunu bilse bilse topikteki kizlar bilir dedim..biliyosunuz ben Kanada'da yasiyorum ve yazin insallah gelip basliycam tedaviye.Ilk denemem olucak. Bu arada Amerikan Hastanesi Cem Ayhan'da baslamaya karar verdim, birkac gundur de maillesiyoruz kendisiyle, sagolsun butun sorularimi yanitliyor. Ben 38 yasindayim ve tek tupum yok, onu da Cem bey almisti zaten..Neyse, benim esim mimar ve yazlari asiri yogun calisiyor, ben Temmuzda Istanbul'a gidecegim, o ise taaa Aralik'ta falan gelicek, yogun donemi ancak bitiyor cunku, bu durumda ben o kadar beklemek istemiyorum, malum her ay onemli..

Uzatmamaya calisiyorum; Bana hep diyordu ki esim, sen gider baslarsin tedaviye, ben de olmazsa 2-3 gunlugune gelir sperm verir donerim..Tamam, mantikli ama ben cok strese girerim o zaman yetisicek mi gelebilicek mi diye..Benim aklima bisey geldi, diyorum ki temmuz basinda benle birlikte Istanbula gelsin, spermini versin, o spermler dondurulsun, o arada benim testler falan yapilsin, ben bi tatile gideyim, temmuz sonu da basliyim ve donmus spermlerle yapilsin tedavim.

Once mantikli gelmisti esime, ama suratindan anladim ki aklina yatmamis, dun cozuldu; nasil oluyomus oyle, donmus sperm mi olurmus, cozulurken bozulurmus, cocuk aptal olurmus, cook guldum..yahu sanki defreeze den kofte cozduruyor adam :)

Ne diyorsunuz, mantikli mi dusuncem yoksa beklemek daha mi dogru kasim-araliga kadar? nasil ikna edeyim ben bu sevdicegimi :)

Tesekkur ederim kizlar, hepinizi opuyorum ve bu yolda hepimize mutlu son diliyorum!

Bella guzel dileklerin icin tesekkurler , sagolsunlar cok süper cevaplar gelmiş sana , hayirli bir tedavi umarim

Güzel bayanlar bugün transferim oldu.Dualarınıza ihtiyacım var.Ümitle bekleyen herkese de bebişlerine kısa kolay hayırlı yoldan kavuşmalarını tüm kalbimle diliyorum.........

Hayirli olsun canim , benim butun dualarim buradaki anne adaylariyla , insallah kalabalık ve bebeği bol gunlerde yazarız birbirimize

Canim, cok cok tesekkur ederim, guzel fikirler..ben dun birkac yazi okuttum ona bu konuda, az once bana 'senin icin nasil rahat edicekse oyle yapalim, emrine amadeyim' dedi, ben de rahatladim:) sanirim benimle gelicek Turkiye'ye, ben de o kadar yolu tek basima cekmemis olucam, ne bencilim!

bellagasca, tamam o zaman herşey yoluna giriyor yavaş yavaş,,, herşey gönlünce olsun,,,,,,

Yarin amerikan hast. ikili teste giriyorum gerci sakinim biraz yuksek riski kabullenmiş halim var :))
Eh yas 44 pardon daha 45 e alışamadık , durum bu olunca zaten risk yuksek cikacak biliyorum ama ne yapalım korkunun ecele faydası yok , bu yuzden pişkin bir rahatlık icerisindeyim :))
Gerci benim minis bastan beri cokkkkk dayanıklı cikti birazda ondan rahatım eeeeee adam olacak cocuk kalasindan belli olurmus :))
Bana dua edin Kizlar , aslinda bana degil zıp zıp bebege :))

Tesekkur ederim Maiumut cevap verdigin icin, cok cok sevindim..insallah sen de en kisa zamanda alirsin bebislerini once karnina ve sonra da kucagina, saglikla:)
Nedense sana cook yakisacagini dusunuyorum anneligin..ve de bu kez olacagini dusunuyorum, arda bir girip takip ediyorum ne yaptin diye..bitti mi biriktirme islerin, ne zaman basliyorsun?

Ben Amerikan Cem Ayhan'da baslayacagim, cunku onunla iyi hissediyorum kendimi, ilgisiz de degil, maillerime de yanit veriyor, cep telefonuna da..cevaplayamazsa bile hemen geri ariyor ve anlatiyor herseyi..hayirlisi, bu yil bu topicteki tum genc kizlar hamile kalsin ve catir catir dogursun insallah:KK1:

ayyyy çok teşekkür ederim bellacım,güzel sözlerin için.hem bebeiş isteyen her kadına çok yakışır.ama ben gerçekten başka türlü çaba sarf ediyorum bazı arkadaşlar biliyor.benim durumu.evet biriktirme işini bitirdim.dr uma dedimki bir daha topalayalımmı yumurta bana dediki ne o yüz tane mi çocuk yapacan:KK1:ay ne yapim insan diyorki ya ters giderse diye malum yaşta geçince insanın aklına daha neler neler geliyor.

inşaAllah bu tedaviyle bebeğinin ya da bebeklerinle başladığın yolculuğun olur.sonrada uzunnnn bir ömür sürer amin.

Yarin amerikan hast. ikili teste giriyorum gerci sakinim biraz yuksek riski kabullenmiş halim var :))
Eh yas 44 pardon daha 45 e alışamadık , durum bu olunca zaten risk yuksek cikacak biliyorum ama ne yapalım korkunun ecele faydası yok , bu yuzden pişkin bir rahatlık icerisindeyim :))
Gerci benim minis bastan beri cokkkkk dayanıklı cikti birazda ondan rahatım eeeeee adam olacak cocuk kalasindan belli olurmus :))

puffyciğim,, dualarım seninle, inşallah her zaman ki gibi bebiş seni yine mutlu edecek,,,,

ayyyy çok teşekkür ederim bellacım,güzel sözlerin için.hem bebeiş isteyen her kadına çok yakışır.ama ben gerçekten başka türlü çaba sarf ediyorum bazı arkadaşlar biliyor.benim durumu.evet biriktirme işini bitirdim.dr uma dedimki bir daha topalayalımmı yumurta bana dediki ne o yüz tane mi çocuk yapacan:KK1:ay ne yapim insan diyorki ya ters giderse diye malum yaşta geçince insanın aklına daha neler neler geliyor.

maiumut, ben de biriktirmeye başladım, kaç tane biriktirip kaç kaç transfer proğramı yaptın sen,,, doktorun tavsiyesi ne oluyur sayı konusunda..... yazarsan sevinirim.

puffyimmm canımmm,kuzummm:KK19:

dualarımız elbette her zaman seninle ve zıp zıp bebişinle... ama yarın daha çok...:KK16:
dilerim ki çok güzel haberi alırsın... sonra yine tüm o cıvıldamanla yazarsın zıp zıp bebişimizin ikili testte yaptıklarını...:KK49:

ayağını sıcak tut , başını serin , her şey güzel olacak , düşünme derin :KK37::KK1:

kuzum Rabbim yanında , yar ve yardımcın olsun...seni ve zıp zıp bebişimizi kocaman öpüyorummmm:KK19:

puffyciğim,, dualarım seninle, inşallah her zaman ki gibi bebiş seni yine mutlu edecek,,,,

maiumut, ben de biriktirmeye başladım, kaç tane biriktirip kaç kaç transfer proğramı yaptın sen,,, doktorun tavsiyesi ne oluyur sayı konusunda..... yazarsan sevinirim.

alışcım ben tüp tedavisi ile biriktirdim(yanlış hatırlamıyorsam sen doğal gelişeni biriktirecen)üç tedavide 11 tane emriyo oldu.aslında benim dr un fikri pgd (genetik inceleme)yapmak onun için iki kez toplayı inceleyelim dedi.üçüncüsü benim ikrimdi.genetik ineceleme emriyodan bir hücre alınıp bakılmasıyla oluyor.ama ben şöyle düşünüyorum dr umla konuşacağım ben hücre aldırmak istemiyorum.zaten çok büyük bir sorum da yok bende yani genetik olarak.ben üç er üçer çözdirip transfer olsun istiyorum.zaten hangisi sağlıklıysa o tutunacak.benim düşüncem böyle bakalım dr cum ne diyecek:18:

canım içini ferah tut inşaAllah temiz sonuç alacaksın.

eğer Allah bana kısmet ederse ikili ülü testleri yaptırırm ama amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum.

alışcım ben tüp tedavisi ile biriktirdim(yanlış hatırlamıyorsam sen doğal gelişeni biriktirecen)üç tedavide 11 tane emriyo oldu.aslında benim dr un fikri pgd (genetik inceleme)yapmak onun için iki kez toplayı inceleyelim dedi.üçüncüsü benim ikrimdi.genetik ineceleme emriyodan bir hücre alınıp bakılmasıyla oluyor.ama ben şöyle düşünüyorum dr umla konuşacağım ben hücre aldırmak istemiyorum.zaten çok büyük bir sorum da yok bende yani genetik olarak.ben üç er üçer çözdirip transfer olsun istiyorum.zaten hangisi sağlıklıysa o tutunacak.benim düşüncem böyle bakalım dr cum ne diyecek:18:

maicim canım,, ben de mini tüp tedavisi ile biriktiyorum, zaten bu tedavinin şekli bu, az ilaç alındığı için az yumurta oluyur, benim 1.ci opuda döllenme olmadı, 2.opudan önce e2 düşünce iptal oldu, 3.opuda 3 tane yumurta ve embryo oldu, 4.opuda 2,3 yumurta oldu ama 1 embriyo oldu...
sonra myom ameliyatı oldum ve 4 ay bekledim, nisan ayında bir paketteki 3 embroyu çözdürüp transfer oldum, ama endometrium 5,7 mm yi geçmediği için negatif aldım.... aslında benim sorunum da yaş 43,
belki bu sebeple belki de ameliyattan dolayı endo kalınlaşmadı....

sana gelince, fikrin bence de mantıklı, sağlıklı olan tutunacaktır... ama dr genetik inceleme istemiş neden peki....

bu aarada 3 tedavide 11 tane olması iyi bir sayı....acaba klasik tüp diye mi sayı bu kadar çok bana göre yani... çünkü ben sadece 5 gün hap içiyorum, bir kaç tane de iğne okadar.... gerçi benim fsh yüksek diye klasik tüp tedavisi bana olmaz.

senin yaş, fsh vs nasıl,,,, niçin biriktirmeyi seçtin, yazarmasın lütfen biraz ayrıntı.... ve nerelerde tedavi oldun.

dualarımız zıp zıp bebekleee:)hıç merak etmee

bu aarada 3 tedavide 11 tane olması iyi bir sayı....acaba klasik tüp diye mi sayı bu kadar çok bana göre yani... çünkü ben sadece 5 gün hap içiyorum, bir kaç tane de iğne okadar.... gerçi benim fsh yüksek diye klasik tüp tedavisi bana olmaz.

senin yaş, fsh vs nasıl,,,, niçin biriktirmeyi seçtin, yazarmasın lütfen biraz ayrıntı.... ve nerelerde tedavi oldun.

alışcım zaten her ay folikül sayısı değişir aynı olmaz.artık şansa kalmış.mesela ilk tedavide 3 tane oldu ikincisinde 2 üçüncüde 6 tane (maşallah)şimdi ben üçüncüde yumurtalıklarımda faaliyet hisettim gittim dr a dedimki eğer bu ay iyi sayıda folikül varsa başlayalım dr da evet sayı güzel dedi.şimdi ben nelere dikkat ettim.bir kere hiçççç hazır yiyecek yemedim yemem zaten.tedavi aşamasına asla asitli içecekler içmedim.ama dah daha önceki aylarda incir kürür yapmıştım arısütü bal çörekotu karışımı.aslında en son biraz da bıkmıştım sadece günde bir kaç incir yedim öylece.
genetik inceleme benim kromuzom tahlilimin sonucunda yapılamasına karar verildi.%10 kromzmlarımda farklılık varmış.aslında çok etikli bişet-y değilde.dedimki yapmasak ne olur bebekte anomali olumu dr bana dedki sen anormalmisin.ee o zamn neden işte tutunması zor olur dedi tutunsa düşebilir dedi.iyide annem bana hamileyken beni düşürmeyi çok istemişte bırakmamşım hayatı.benim bebeğim de bırakmaz.hem de 2500lira ücreti varyok çok önemli hayati bişey olsa feda olsun ne 2500 ler verdim bu yolda.
valla hormon değerlerimi hatırlamıyorum zaten bişey olsa dr söylerdi.

birde canım ben emriyolarımı kıbrısta dondurdum(donasyon değil he)sadece türkiyede yapılmayan bir işlem o yüzden.hım yaş maleseffff 42:KK14:

alışcım zaten her ay folikül sayısı değişir aynı olmaz.artık şansa kalmış.mesela ilk tedavide 3 tane oldu ikincisinde 2 üçüncüde 6 tane (maşallah)şimdi ben üçüncüde yumurtalıklarımda faaliyet hisettim gittim dr a dedimki eğer bu ay iyi sayıda folikül varsa başlayalım dr da evet sayı güzel dedi.şimdi ben nelere dikkat ettim.bir kere hiçççç hazır yiyecek yemedim yemem zaten.tedavi aşamasına asla asitli içecekler içmedim.ama dah daha önceki aylarda incir kürür yapmıştım arısütü bal çörekotu karışımı.aslında en son biraz da bıkmıştım sadece günde bir kaç incir yedim öylece.
genetik inceleme benim kromuzom tahlilimin sonucunda yapılamasına karar verildi.%10 kromzmlarımda farklılık varmış.aslında çok etikli bişet-y değilde.dedimki yapmasak ne olur bebekte anomali olumu dr bana dedki sen anormalmisin.ee o zamn neden işte tutunması zor olur dedi tutunsa düşebilir dedi.iyide annem bana hamileyken beni düşürmeyi çok istemişte bırakmamşım hayatı.benim bebeğim de bırakmaz.hem de 2500lira ücreti varyok çok önemli hayati bişey olsa feda olsun ne 2500 ler verdim bu yolda.
valla hormon değerlerimi hatırlamıyorum zaten bişey olsa dr söylerdi.

birde canım ben emriyolarımı kıbrısta dondurdum(donasyon değil he)sadece türkiyede yapılmayan bir işlem o yüzden.hım yaş maleseffff 42:KK14:

maiciğim,, Türkiye de , her yerde olmuyordur belki ama, benim embryolarda donduruluyor.... belki benim tedavim mini tüp tedavisi olduğu içindir bilemiyorum...
bu arada hatırlarsan ben endometrium incelik sorunu yaşadım, değerlerimi bilmiyorum demişssin, aman canım endo kalınlığına dikkat et, tedavi için ilaç veriyorlar gerçi, sen de takviye nar suyu içmeyi unutma,,,,,,madem genetik araştırma pek de şart değil, hayırlısı olsun arkadaşım, en kısa zaman da güzel haberlerini bekliyorum, bekliyoruz, dualarımız tüm topiclerde bebek bekleyen tüm anneler için olsun.........

inşallah güzel haberle dönüceksin
dualarım zıpzıpla :)

X