Merhaba Sevgili kizlar,
Uzun zamandir giremiyordum topige, bugun firsat bulup soyle bir okudum, hamileler artmis, coook cok sevindim, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah!
Puffy sana bayiliyorum, masallah sana ve minnakina..saglik ve mutlulukla kucagina al insallah..
Henuz hamile kalamayan biz diger citirlarin da darisi basina diyorum, hem de hemen :)
Benim bir sorunum var, bunu bilse bilse topikteki kizlar bilir dedim..biliyosunuz ben Kanada'da yasiyorum ve yazin insallah gelip basliycam tedaviye.Ilk denemem olucak. Bu arada Amerikan Hastanesi Cem Ayhan'da baslamaya karar verdim, birkac gundur de maillesiyoruz kendisiyle, sagolsun butun sorularimi yanitliyor. Ben 38 yasindayim ve tek tupum yok, onu da Cem bey almisti zaten..Neyse, benim esim mimar ve yazlari asiri yogun calisiyor, ben Temmuzda Istanbul'a gidecegim, o ise taaa Aralik'ta falan gelicek, yogun donemi ancak bitiyor cunku, bu durumda ben o kadar beklemek istemiyorum, malum her ay onemli..
Uzatmamaya calisiyorum; Bana hep diyordu ki esim, sen gider baslarsin tedaviye, ben de olmazsa 2-3 gunlugune gelir sperm verir donerim..Tamam, mantikli ama ben cok strese girerim o zaman yetisicek mi gelebilicek mi diye..Benim aklima bisey geldi, diyorum ki temmuz basinda benle birlikte Istanbula gelsin, spermini versin, o spermler dondurulsun, o arada benim testler falan yapilsin, ben bi tatile gideyim, temmuz sonu da basliyim ve donmus spermlerle yapilsin tedavim.
Once mantikli gelmisti esime, ama suratindan anladim ki aklina yatmamis, dun cozuldu; nasil oluyomus oyle, donmus sperm mi olurmus, cozulurken bozulurmus, cocuk aptal olurmus, cook guldum..yahu sanki defreeze den kofte cozduruyor adam :)
Ne diyorsunuz, mantikli mi dusuncem yoksa beklemek daha mi dogru kasim-araliga kadar? nasil ikna edeyim ben bu sevdicegimi :)
Tesekkur ederim kizlar, hepinizi opuyorum ve bu yolda hepimize mutlu son diliyorum!