Asu bilemiyorum neden boyle bir etkisi oldu sende. Ben de 2 haftadir kullaniyorum ama biraz aksattim (bazi gunler 3 yerine 2 defa aldim). Ben de sadece hafif bir afrodizyak etkisi yapmisti. Sen kac kere kullaniyorsun ki cok diyorsun? cay kasigi ile 3 kere degil mi?
Hatirlayamadim, sen son zamanlarda tedavi veya tetkik yaptirmismiydin. Benim de dengem histeroskopiden sonra sasmisti mesela.
Kampacım selam,
ben Brancayı günde 4 kere kullanıyorum öyleki 10 ocakta başladığım Branca 11 Şuabbata bitti. O gördüğüm kanamaya halen akıl erdiremedim. acaba diyorum söylemesi ayıp bir ya önceki kanamadan çamaşıda leke kadlıda çıkmadı mı makinada, sabah evden nasıl çıktığımı bilmdiğim için dikkat etmedim mi diyorum. yani belkide kanama olmadı, çünkü ondan sonra hiç bişey gelmedi lekenlenme bile.
benim hikayem şu 38,5 yaşındayım (son güne kadar 39 demek yok :)). 1,5 senedir evliyim. hiç korunmadık. doktora bir kere gittim hormon testleri ve rahim firlmi verdi. hepsi normal görünüyor. FSH 9,1 dr normal dedi ama benim froumlrdan okuduğum kadarıyla çok süperde değil. rahim filmimde normal. ama hiç hamile kalmadım bu süreç içerisinde.
Sadece bu ay 4 gün geciktimki hep 28 günde tak diye olurm hiç şaşmaz. gecikince bir umut bir umut bak Branca hemen şle yaradı falan demeler ama bugün malesef regol oldum umutar suya düştü. 2 ay daha kulanıcam ondan sonra da tüm müp Allah ne verdiyse deniycem.
sevgiler.