canim benim insallah senden güzel haberler alacagiz. olumlu isil isil yüregin insallah tez zamanda istegine kavusur. bebislerin sana tutunup 9 aydan önce birakmasin insallahkesinlikle katiliyorum sana. kafaya takmamak lazim. olacakla ölecegin önüne gecilmez. biz bizim icin yazilmis bir rolü oynuyoruz. ama bu arada yilmak vazgecmek de yok tabii. sende yatma kalk güzel bir günün keyfini cikart. gerci bilmiyorum senin oralarda havalar nasil ama allahin her günü kendine göre güzeldir. bugün gercekten cok olumluyum. acaba yedigim birsey mi dokundu
"""" seninde olumlu biri oldugunu dusunuyorum hala yilip birakmadiysan bu yolda ugrasiyorsan ,mucadeleci kendine inanan bir insansin , insallah buradan guzel haberler veririm size , hic birimizin dua ve umutlarimiz bosa cikmasin ALLAH yuzumuze baksin. Simdi sendende guzel haberler bekliyoruz artik bir an once tedaviye girmeni dilerim ve insallah pozitif baslar , pozitif devam eder ve pozitif biter :))))
İstanbulda havalar bu mevsime gore fena degil ama transferden sonra igneleri vurulmak disinda disari cikmiyorum.aslinda surekli yattigimda soylenemez evde basit seyleri yapiyorum aradada dinleniyorum.
Bu arada ne yediysen hep ondan ye olumlu ol , inan hayatta canini siktigin hic bir sey verdigin uzuntuye degmiyor bir gun bakacaksin kucaginda bebek ben niye o kadar uzdum kendimi diyorsun ....
( seni baska bir topikte okumustum amh dusuk olup
tup bebek yapanlarin hikayesiydi galiba , hatta ben o topigi ilk gununden okumaya basladim sonunna kadarda okuyacagim ilginc hikayeler var , bir suru sey ogreniyorum oradan , bizim durumumuz ve sorunumuzda oradan okudugum kadariyla seninle birbirine benziyor )
Herkese merhaba tedavidekiler sonuc bekleyenler hamisler hepiniz saglikla bebislerinize kavusursunuz insallah ...
Yas itibariyle bu sayfa bana daha bir uyuyor galiba 42 yasindayim ankara baskent hastanesinde tedavimin 6. Gunundeyim simdilik 2-3 folikul olusmus pek umidim yok ama hayirlisi bakalim
Herkese bol sans
"""" hosgeldin aramiza ben 44 yasindayim su an transferimin 3. Muhtesem gunu tedavinin hayirli olmasini dilerim .
Sakin umutsuz olma bende 3 ile basladim 2 dollenmisle bitirdim tedaviyi , az olsun kaliteli olsun dedim hep ve istedigim gibi oldu embryolog oyle seyler soylediki transfer boyunca agzim kulaklarimdaydi. Olumsuz olsa bile sonucum tedavinin her asamasi mutlu gecti benim icin.bu isler zar atmak gibi sans isi topikleri okursan goreceksin ki 10 taneyle olmuyorda 1 taneyle oluyor , hep soyle dusundum ben 1 tane olsun benim olsun bana bebek getirsin sonucta bebek icin 1 yumurta yeter ( ben hep tedavim boyunca altin yumurtam diye svdim benimkini o asamada ikincisinden hic umitli degildim )
Bu kacinci denemen ve sorunun nedir bilgi verirsen sevinirim
Bu caban , ugrasin , emegin bebek olarak donsun insallah...
Puffy suan isyerinde senin trasferinianlattigin mesajini telden okudum
Bir yandan gozlerim dolarkenbir yandan guldurdun nesen her daimbol olsun senin gibi sen sakrak bir kizin olacak insallah demek geldi icimden
"""" Senin transferininde neseli gecmesini sonucunda hep yuzunu guldurmesini dilerim , ALLAH soyletti galiba kiz dedin :))))
bana fark etmez ama esim cok kiz istiyor hatta doktora bu islemler olurken kizi ayarliyabiliyomusunuz dedi , doktor bayagi guldu siz once yumurta ve saglikli embryo bulunda bu yasta , sonra cinsiyet dusunun dedi, kapak oldu benimkine :)))
İlk deneme icin gittigimizde olmustu bu , hala aklima gelince saf halimize guluyorum ama o zaman agzimiz sut kokuyordu bu konuda hemen olacak falan saniyorduk.simdi yavas yavas kasar olmaya basladik :))))