38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Rieuse, gecmis olsun. Bana da yapisma var demislerdi, hem onu actilar hem de yanlara dogru kestiler genslesin diye, balon takmislardi 10 gun kadar. Zor isler. Bizler 231 kere ameliyathaneye girip ciktigimiz icin bu cok zormus gibi gelmiyor ancak hassas bir operasyon. Incecik zari kesiyorlar. Cok cok iyi dinlen, ilaclarini al, iyi olur insallah.

Ben de 4 gun icin Turkiye'ye gidiyorum. Cumartesi gunu anestezili HSG icin gidecegim, hem de yapisma iyilesmismi diye bakacaklar, rahim dogru formu almis mi falan... Bu arada AMH baktiracagim, periyodum hic olmuyor 2-3 aydir nedense :KK43: Bir de -neydi acaba?- polar biopsi gibi bir sey vardi ya, embriyonun kromozom genetik analizi, onu soracagim. Bende tutunma sorunu var, ya rahim ici sebebiyle, ya da embriyonun kromozom kalitesi kotu oldugundan. E o zaman, yerlestirmeden test edemezlermi yani?

Branca Ursului'ye de devam ediyorum, cok iyi geliyor gibi bir his var icimde. Kan akisini guclendirerek rahmi hamilelige hazir hale getiriyormus. Buldugum her dilde aciklamasini okuyorum bu ilacin. PEk cok ulkede var ancak daha cok afrodizyak olarak kullaniliyor, erkek infertilitesi, hatta anti-epilepsi. Sadece Romanya farkina varmis herhalde kadina da iyi geldigini. Bende direk afrodizyak etkisi yaptigi kesin, sanki 20'lerimdeyim. Istanbul'dan geldikten sonra sirkete tekrar yazacagim, soz veremiyorum, ama eger alabilirsem buradan size gonderirim.
Sevgiler

Kampa selam,
bende aynı siteye yazdım ve sipariş verdim gelen mailde period dönemlerinde de kullanabilirsiniz diyor ama ilacı aldığınız 3 ay boyunca korunun diyor düşük ihtimaline karşı ve gebe kalmak istediğiniz zaman bırakın diyor. anlamadım yani. ayrıca banada etkinliği için cpr MENSTROLIN bu ilacı öneriyorlar. herkese farklı şey mi yazıorlar acaba anlamadım. yazdıklarını aynen aşağıya koptalıyorum, ben mi yanlış anlıyorum acaba. 3 ya korunacaksam aldığım süre içinde ne anlamı var. her ay kıymetli biizm için.
We recommend you to administer Branca ursului tincture (one teaspoon of tincture diluted in 100ml of water -1 / 2 cup - administered 3-4 times daily on an empty stomach, 15 minutes before meals). For increased efficiency will recommend Branca ursului tincture associated with cpr MENSTROLIN product (one 2cpr. 3 times a day 30 minutes before meals). Your husband may administer tincture Branca ursului (as described above). Branca ursului is an herb that stimulates the reproductive apparatus both women and men, to secrete sex hormones. We recommend you to administer CPR MENSTROLIN product even if you have menstrual disorders because of its composition plant hormone regulating effect. Due to the alcohol, but dyes are contraindicated in people with liver disease (hepatitis, fatty liver, cirrhosis or liver cancer). If you have one of the diseases mentioned above, I recommend you replace the tincture with tablets Branca ursului (one 2cpr. 3 times a day 30 minutes before meals).

"To increase fertility products recommended course of 3 months (you can take the product during the period times), 1-2 months break, during which aims procreation. Due to abortifacient, it is recommended that during product administering to take contraceptive measures. When you want to conceive a child, you must stop the treatment.

We have attached a catalog of our products translated into English.

If you need further informations please contact as."
Asu'cum dogru anlamissin, '3 ay kullanin hamileligin hedeflendigi 1-2 ay icin ara verin' demis. Bana bu kadar detayli yazmamislardi. Fakat sitelerde ilk ay kullanan insanlarin bile hamile kaldigi yaziyor, bunlar ilaci alirken hamile kaliyorlar. Bence bunu takmadan, ilaca devam edelim, benim 3 ay korunmaya niyetim yok, gerci korunmasam da benim umudum sadece tup bebek tedavisinde. Bu ilaci rahmi hazirlamak ve yumurta kalitesini artirmak icin alacagim. 3 ay sonra da tup bebek tedavisine gidecegim. Yanin da Menstrolin tavsiye etmis, simdi okuyacagim o ilaci. Sitelerinde Dong Quai ile alin demisti. Ben 2 sise Branca, 1 kutu DQ aldim ama yetmeyecek. Branca'yi esimle beraber aliyoruz, bana tam bir bomba etkisi yapti, afrodizyak gibi :)

Ben heriki IVF orada yaptirdim herkes oraya Semra Hanim icin gidiyor ama kimse'de direk olarak onun hastasi olmuyor. Hasta takibinin iyi oldugunu dusunuyorum ben orada. Bir tek doktorun surekli takip etmemesi bence isin hassasiyetini kaldiriyor. Bence sectiginiz doktor bastan sona isin icinde olmasi lazim. Arti bilgi almak istediginizde ne hemsirelere ulasabiliyorsunuz ne doktora. Bilemiyorum ileri yasta olunca zaten zaman sorunu varken en ince detaya kadar dikkat gerektigini dusunuyorum. Ama oyle birsey yok orada cunku cok cok yogun biryer. Bana 3.IVF icin tavsiye edebileceginiz yerler varmi? Amerikan hastanesi nasil? Orada deneyimi olan varmi?
Artemis'cim selam. Ben Amerikan Hastanesine gitmistim, 2. IVF'imi Prof Bulent Urman yapti. Cok iyi bir doktor, fakat cok da soguk, yani hastaya yaklasiminda hic kisisel bir sey yok. O asamada ben bunu negatif olarak algilamistim, en azindan bana ozel bir cabaya ihtiyacim vardi. Laboratuar ve hizmet super, 2 embriyo gelismisti, 1'i yerlesti, yani benim icin klasik tablo. Negatif sonucu aldiktan sonra, devam konusunda yol haritasi da zayif kalmisti. Ardindan baska 2 prof.'a daha gittim, ayni seyleri onlar icin de soylerim. Biraz bizim yasimiz yuzunden, biraz da bu sektorde kisisel takip bulmak cok zor. Ben su anda Memorial'i begeniyorum, Semra Hanim'a dosyan gidiyor hep, onun soyledigi sekilde islemler devam ediyor, ancak 2. doktor normal takibini yapiyor. Bence Memorial'e devam et, yoksa da bu doktorlari bir ziyaret et, parana kiy, hangisinin yaklasimi icine sinerse, guven uyandirirsa ona devam et, cunku hepsi neticede iyi doktor.

Asu'cum dogru anlamissin, '3 ay kullanin hamileligin hedeflendigi 1-2 ay icin ara verin' demis. Bana bu kadar detayli yazmamislardi. Fakat sitelerde ilk ay kullanan insanlarin bile hamile kaldigi yaziyor, bunlar ilaci alirken hamile kaliyorlar. Bence bunu takmadan, ilaca devam edelim, benim 3 ay korunmaya niyetim yok, gerci korunmasam da benim umudum sadece tup bebek tedavisinde. Bu ilaci rahmi hazirlamak ve yumurta kalitesini artirmak icin alacagim. 3 ay sonra da tup bebek tedavisine gidecegim. Yanin da Menstrolin tavsiye etmis, simdi okuyacagim o ilaci. Sitelerinde Dong Quai ile alin demisti. Ben 2 sise Branca, 1 kutu DQ aldim ama yetmeyecek. Branca'yi esimle beraber aliyoruz, bana tam bir bomba etkisi yapti, afrodizyak gibi :)

Artemis'cim selam. Ben Amerikan Hastanesine gitmistim, 2. IVF'imi Prof Bulent Urman yapti. Cok iyi bir doktor, fakat cok da soguk, yani hastaya yaklasiminda hic kisisel bir sey yok. O asamada ben bunu negatif olarak algilamistim, en azindan bana ozel bir cabaya ihtiyacim vardi. Laboratuar ve hizmet super, 2 embriyo gelismisti, 1'i yerlesti, yani benim icin klasik tablo. Negatif sonucu aldiktan sonra, devam konusunda yol haritasi da zayif kalmisti. Ardindan baska 2 prof.'a daha gittim, ayni seyleri onlar icin de soylerim. Biraz bizim yasimiz yuzunden, biraz da bu sektorde kisisel takip bulmak cok zor. Ben su anda Memorial'i begeniyorum, Semra Hanim'a dosyan gidiyor hep, onun soyledigi sekilde islemler devam ediyor, ancak 2. doktor normal takibini yapiyor. Bence Memorial'e devam et, yoksa da bu doktorlari bir ziyaret et, parana kiy, hangisinin yaklasimi icine sinerse, guven uyandirirsa ona devam et, cunku hepsi neticede iyi doktor.

Kampacım selam,

sen ilk bildiriminde DQ önermişler demiştin banada CPR menstrolin önerdiler, farklı şeyler diye ona güvenemedim iptal ettim, sadece branca sipariş ettim 4-5 gün içinde gelecek demişler.
1 şişede arkadaşım getirmişti Romanya'dan ona başladım 2 gün oldu, aynen bende senin gibi yapıcam korunmadan alıcam 3 ay boyunca, henüz bir afrodizyak etki göremedim daha 2 gün olduğu için sanırım. Umarım bende görürüm şu afrodizyak etkiyi, bizimkinin hızına yetişemiyorum normal zamanlarda :)

Toana sözüm sana değil ciim,online görünüyorsun.Canlı canlı iyi akşamlar sana ve minik kızlarınaa...
Eskileri geçtik yenilerde terkettiler burayı valla ya:KK43:((Giriyorum yazıyorum dönüp geliyorum üç beş kişi bile yazmamış.Arkadaşlar noooldu vaz mı geçtiniz bu işlerden yoksa!Eğer öyle bir durum varsa kızarım söyliim.Bana bakın örnek alın.Yorulmak yok yola devam.Geçen ay klomen içtim,10.gün dr a gittim oooooo dedi iki yumurta birisi üç beş saate kalmaz çatlar.Rahim kalınlığı da süper görünüyor.Çatlatma vermeyelim doğal akışına bırakalım ki negatif bir etki yapmasın ilaç.E iyi dedik.Karı koca kar,kış,soğuk moğuk,bıktık,bezdik demeden görevlerimizi(görev oldu artık yapcak bi şey yok)yerine getirdik.Ben ki 26.güne kalmaz adet olurum 32.güne kadar tık yok.Tabi bu arada testler yapıldı beklenen bi şeyde yok.Olacağından da değildi ama olsun deneyelim içimizde kalmasın dedim.Neyse klomen olayını da kapatmış olduk böylece.Ama alkanda her zaman bir B planı olur ya b,c,d,e hepiciği bitmiş oldu böylece.Derken maicim devreye girdi.Hiç yanaşmadığım bir konuda beni ikna etti.Sen de benim gibi kumbara yap dedi.Git iki ayda bir varsa toplat,dondur biriktir yaz başı transfer yaptır dedi.Valla denemekte yarar var diye düşündüm.Tek yumuta tek embrio ile olmadı gördük.Gerçi benim hiç bir zaman pgt yaptırmak gibi bir şansım olmaz biliyorum ama hiç değilse birden fazlasıyla şansımı denemek istiyorum.Kısacası önümüzdeki adet dönemimde ver elini memorial.Ocağın sonlarına denk geliyor.Tam da yarı yıl tatili gibi.Reiscim belki aynı dönemlerde tedavimiz başlar belli olmaz....Çok gezicez senle çoook.Kampa nerelerdesin.Çık gel katıl sende bizeeee...Semra Hanımın elleri üçümüze de aynı anda bi değsin.Bellimi olur canım yaaaa
Neyse kızlar benim sevgili birazdan gelir.Yavaş yavaş çıkayım şimdi.Kararımı sizlerle paylaşmak istedim.Ben sizsiz hiiiç bir şey yapamam bilirsiniz.Herkese sevgiler....

Alkancigim sitem etmekte haklisin. Noel yilbasi ve dogumgünü derken 2.5 haftalik sultanlik bitti ve yeniden normal hayata dönüs. Biriktirme kararina sevindim. Bende Kasim'da basladim. 2 tane yumos rezervde. Önümüzdeki ay da kismetse toplayacagiz ondan sonra tüp denemesine baslayacagiz. hedef bizde 6 yumos ile tüp bebege girmek. hayirlisi artik. dilerim senin kumbara en kisa sürede dolar :)

Selam kizlar. biraz gec olsada hepinizin yeni yilini en icten dileklerle kutlarim. umarim 2013 hepimiz icin bol bebekli, mutlu ve huzur dolu bir yil anlamina gelir. benim icin her zamanki gibi yilin dönmesi yasin da dönmesi anlamina geliyor. iki gün önce 30'lu yaslarimi geride biraktim. gururla artik 40 oldum. Yüce Rabbim insallah yeni yasimi güzel bir bebisle taclandirir.

gönlünüzden ne geciyorsa olmasi dilegiyle.

sevgilerle,

Z.

Merhaba 38 in sakinleri herkese selam umarım herkes iyidir. Arada bakmaya durumu öğrenmeye çalışıyorum ama tabi eskisi gibi gelemiyorum. Mert büyüdü son bir yıl epey yoğun koşturmaca geçti. herşeye yetişemeyince burayı epey aksattım. ama hala iyi niyetlerimi iyi enerjilerimi ve dualarımı hepinize yolluyorum. sadece adam adam takip edemiyorum. inşallah çalışmalar yılmadan devam ediyordur. bilebildiğim kadarıyla Toana nın kızlarının doğumunu kaçırdım takip edemedim ama canım allah onları analı babalı sağlıkla büyütsün herşey yolunda anladığım kadarıyla. kaç günlük yada aylık oldular. kokla benim için kızlarını. isim isim saymayacağım kaçırdıklarım lütfen kusuruma bakmasın. herkese bol şans diyorum. inşallah 2013de tüm isteyen anne adaylarını sene bitmeden kucağına alsınlar.
çok selamlar sevgiler

arkadaşlar,bebeğimi kaybettim.o kadar üzgünümki anlatamam.bu ayın 22.deydi kontrolüm ben bir tuhaflık hissettim kendimde perşembe günü gitti doktora.dr nasıl söyleyeceğini şaşırdı.bebeğim 11 haftalıktı ama gerilemiş 7 haftalık görünüyordu ve kalbi durmuştu.bir kaç hastaneye daha gittik sonuç aynı dün yatırdılar hastaneye ve kürtajla aldılar.doktor özürlü olabilirdi o yüzden olabilir dedi patoloji sonuçları 15gün sonra.yıkıldık,eşimin ağzını bıçak açmıyor.ne zorluklarla elde etmiştik sizler biliyorsunuz.minik mucizemdi o benim.2hafta önceki kontrolümde herşey normaldi niye oldu böyle anlayamadım.tabi takdir ilahinin yapacak bir şey yok.keşke rüya olsa uyansamda bebeğim benimle olsa tekrar.:KK43::KK43:

arkadaşlar,bebeğimi kaybettim.o kadar üzgünümki anlatamam.bu ayın 22.deydi kontrolüm ben bir tuhaflık hissettim kendimde perşembe günü gitti doktora.dr nasıl söyleyeceğini şaşırdı.bebeğim 11 haftalıktı ama gerilemiş 7 haftalık görünüyordu ve kalbi durmuştu.bir kaç hastaneye daha gittik sonuç aynı dün yatırdılar hastaneye ve kürtajla aldılar.doktor özürlü olabilirdi o yüzden olabilir dedi patoloji sonuçları 15gün sonra.yıkıldık,eşimin ağzını bıçak açmıyor.ne zorluklarla elde etmiştik sizler biliyorsunuz.minik mucizemdi o benim.2hafta önceki kontrolümde herşey normaldi niye oldu böyle anlayamadım.tabi takdir ilahinin yapacak bir şey yok.keşke rüya olsa uyansamda bebeğim benimle olsa tekrar.:KK43::KK43:

Bernacım çok çok üzgünüm neler yaşadığını inan benden iyi kimse bilemez ben bunu 3 defa yaşadım.Maalesef bizim yaşlarımızda bu çok olası bir şey.Semra hanımla görüştüğümde bana sağlıksız yani bozuk kromozomlu yumurtayla karşılaşma olasılığımızın bu yaşlarda % 80 olduğunu söylemişti.Bu gerçekten yüksek bir oran.Allah dayanma gücü versin .Eşine ve sana geçmiş olsun .Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir evlada kavuşup acını unutursun :KK43:

,,

Bernacım, şok oldun inan cok üzüldüm :KK43: acısını Allah kimseye yasatmasın. gecen yıl bende yaşadım :KK43:
Allah sabır versin tez zamanda tekrar bebeğine kavustursun canım..

Berna, çok üzüldüm. Hepimize umut olmuştun. Pıhtılaşma sorunun var mıydı, iğne yada aspirin kullanıyor muydun? Offf yaa! Hamile kalmakla iş bitmiyor, beni hamilelikte korkutuyor. Sonuç hepimizde böyle oluyor. :KK43:

Berna, çok üzüldüm. Hepimize umut olmuştun. Pıhtılaşma sorunun var mıydı, iğne yada aspirin kullanıyor muydun? Offf yaa! Hamile kalmakla iş bitmiyor, beni hamilelikte korkutuyor. Sonuç hepimizde böyle oluyor. :KK43:

pıhtılaşma yoktu ama doktor coraspin vermişti içtim kesenin arkasında kanama alanı oluşunca kesti kanama alanıda yok olmuştu sonra bir daha vermedi herşey yolunda dedi.bakalım patoloji ne diyecek sonuç için bekliyoruz.sık kontrol şart bunu anladık canım.ne diyeyim sil başa döndük allahtan hayırlısı artık.

Cok gecmis olsun. Acini ancak yasayan bilir. Umarim kisa zamanda toparlanirsin. Ben hamileligimde Efa daily balik yagi tabletleri aldim. Onun da kani sulandirici etkisi var.
Tekrar gecmis olsun. Dualrim seninle.

Berna..gecmis olsun canim benim..cok uzuldum,rabbim sabir versin nediyim arkadasim..bunda da vardir bir hayir diyelim..Allahtan geliyor elden gelen birsey yok..insallahg bundan sonra yuzun gulsun ..yuzune baksin ALLAHHIMM..

Çok üzüldüm canım,geçmiş olsun demekten başka yapılacak bi şey yok.O şok ve üzüntüyü ben de iyi biliyorum.Hani Nasrettin Hoca ağaçtan düşünce beni ancak benim gibi düşenler anlar demiş çok haklıymış.O an yaşnanlar feci kötü.En yoğun yaşanan duygu şok.Ardından üzüntüsü geliyor.Sonrasında kabullenme.Daha sonra da pişmanlıklar.Neden şöyle yaptım böyle yapmadımlar.Ama aslında esas olan şu,eğer ki dediğin gibi kan pıhtılaşması yoksa öyleyse sorun yumurtada.Bana Rıza Madazlı İkinci düşükten sonra öyle demişti.Gözlerimin içine bakıp rahatsız bir bebek ister miydin dedi.Allah korusun asla istemem dedim.Tamam öyleyse üzülme çünkü gidenler normal değildiler dedi.Üzülüyorsun tabi ama yapacak bir şey yok.Eğer benim ilk hamileliğim devam etseydi bu ay sonu gibi doğacaktı.Demek ki Allah istememiş napalım.İstesin ve versin diye dua etmeye devam edicez.Ama şunu unutma canım hayat çok kısa ve yüzünü görmediğimiz bebeklerin acılarıyla yaşamaya değmeyecek kadar da anlamsız...Kendine dikkat et ve çalışmalara devam.Kürtajın arkasından hemen hamile de kalabilirsin söyliim.Yapmadıklarıı şimdi yap.Trombofili paneline baktır derim.3 haftada çıkıyor.Devlet hastanelerinde bedava.3 düşük yaptım de yapıyorlar....
Alabama,hoş geldin canım.Ara sıra uğra işte böyle lütfennnnnnnnnn....Mert'i o tatlı yanaklarından çok öpüyorum.Baharda onu Köfte yemeğe getir e mi.Bizim şehrin köftesi çok meşhur kızlar söyliim.Herkesi de beklerim:)))
Evimcim seni de çok güzel.Yakışıklı oğlun kim bilir nasıl büyüdü.Bak günlerinizi sayarken yakında yaş günlerini sayıyo olucaz.
Neyse ben şimdi kaçayım.Çıkıp biraz hava almalıyım.Kızlar ben bu kıştan çok sıkıldım çoook.Hava buzzzzz,kar yok..Lahana gibi üst üste giyinip soyunmaktan ıyyyy geldi.Günler kısacık hiç bir şeye yetişemiyorum.Sürekli bir koşturmaca oturup doğru dürüst bir kitap okuyamıyorum.Anneciiiiiim ben yoksa depresyona filan mı giriyorum...Neyse çıkıp bi hava alayım.Herkese sevgiler...

Çok üzüldüm canım,geçmiş olsun demekten başka yapılacak bi şey yok.O şok ve üzüntüyü ben de iyi biliyorum.Hani Nasrettin Hoca ağaçtan düşünce beni ancak benim gibi düşenler anlar demiş çok haklıymış.O an yaşnanlar feci kötü.En yoğun yaşanan duygu şok.Ardından üzüntüsü geliyor.Sonrasında kabullenme.Daha sonra da pişmanlıklar.Neden şöyle yaptım böyle yapmadımlar.Ama aslında esas olan şu,eğer ki dediğin gibi kan pıhtılaşması yoksa öyleyse sorun yumurtada.Bana Rıza Madazlı İkinci düşükten sonra öyle demişti.Gözlerimin içine bakıp rahatsız bir bebek ister miydin dedi.Allah korusun asla istemem dedim.Tamam öyleyse üzülme çünkü gidenler normal değildiler dedi.Üzülüyorsun tabi ama yapacak bir şey yok.Eğer benim ilk hamileliğim devam etseydi bu ay sonu gibi doğacaktı.Demek ki Allah istememiş napalım.İstesin ve versin diye dua etmeye devam edicez.Ama şunu unutma canım hayat çok kısa ve yüzünü görmediğimiz bebeklerin acılarıyla yaşamaya değmeyecek kadar da anlamsız...Kendine dikkat et ve çalışmalara devam.Kürtajın arkasından hemen hamile de kalabilirsin söyliim.Yapmadıklarıı şimdi yap.Trombofili paneline baktır derim.3 haftada çıkıyor.Devlet hastanelerinde bedava.3 düşük yaptım de yapıyorlar....
Alabama,hoş geldin canım.Ara sıra uğra işte böyle lütfennnnnnnnnn....Mert'i o tatlı yanaklarından çok öpüyorum.Baharda onu Köfte yemeğe getir e mi.Bizim şehrin köftesi çok meşhur kızlar söyliim.Herkesi de beklerim:)))
Evimcim seni de çok güzel.Yakışıklı oğlun kim bilir nasıl büyüdü.Bak günlerinizi sayarken yakında yaş günlerini sayıyo olucaz.
Neyse ben şimdi kaçayım.Çıkıp biraz hava almalıyım.Kızlar ben bu kıştan çok sıkıldım çoook.Hava buzzzzz,kar yok..Lahana gibi üst üste giyinip soyunmaktan ıyyyy geldi.Günler kısacık hiç bir şeye yetişemiyorum.Sürekli bir koşturmaca oturup doğru dürüst bir kitap okuyamıyorum.Anneciiiiiim ben yoksa depresyona filan mı giriyorum...Neyse çıkıp bi hava alayım.Herkese sevgiler...

tüm arkadaşlarım hepiniz sağolun.alkancım doktor banada öyle dedi,büyük ihtimalle anomali vardır dedi.bakalım sonuçlar ne diyecek.hemen gebe kalınabiliniyormuş kürtajdan sonra ama ah bu yaş meselesi önümüzde kocaman bir set,artık allahtan hayırlısı canım.

çok geçmiş olsun herşeyde vardır bir hayır.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın Allah saglıklı evlat versın ınşallah

bernacigim cok üzüldüm. ne desem üzüntüne care olamaz. ama unutma her serde bir hayir vardir. hayirlisi demek gerek. Yüce Rabbim sabir versin canim. dilerim en kisa sürede bizi önce hamilelik sonra da bebis haberlerinle sevindirirsin. bir kez mucize her zaman mucize. inancini ve umudunu asla yitirme.

alabama..meraba canim..yazini okudum ama cvp veremedim..firsat bulamiyorum malum anca simdi yaziyorum..guzel dileklerin icin cok sagol amiin insallahh..seninde oglusunu bagislasin allahim ..benim kizlar 5 aya girecekler insallahh..rabbim olmayana versin..arkadaslariminda yuzu gulsun insallahh..oglusunu da op yerime ..

bernacım bende ne diyeceğimi bilemiyorum canım:KK43:çok geçmiş olsun canım dilerim rabbim hemen ardından sana sağlıklı bir melek kondurur göbişine amin.

tüm arkadaşlarım hepiniz sağolun.alkancım doktor banada öyle dedi,büyük ihtimalle anomali vardır dedi.bakalım sonuçlar ne diyecek.hemen gebe kalınabiliniyormuş kürtajdan sonra ama ah bu yaş meselesi önümüzde kocaman bir set,artık allahtan hayırlısı canım.
Berna'cim ecmis olsun, cok uzuldum. Hepimiz sevinmistik senin icin, ama inaniyorum tekrar olacak, basaracaksin. Sevgiler.

Kizlar ben Memorial'de HSG oldum tekrar (son bir senede 3. HSG, bir de histeroskopim var). Histeroskopide yapisiklik acmislardi ve yanlara dogruda genisletmeye calismislardi. Simdiki HSG'de tupler yine kapali cikti, yani kesin kapali artik. Ayrica rahim T seklindeymis. Internetten okudum, T seklinde rahim infertilite ve dusuk sebebiymis, gebeligin tamamlanmasi zormus. Prof ile gorusup bana haber verecekler, belki tekrar histeroskopi yapilacak. Bilemiyorum ilk histeroskopide duzelmeyen rahim simdi neden duzelsin. Gerci ilkinde balon takmislardi sadece, spiral de takabilirler genisletmek icin. T sekli rahim 1960'larda hamilelik sirasinda tavsiye edilen bir ilactan dolayi olabilirmis, dogan kiz cocuklari bu sekilde rahme sahip olurmus, sonradan yasaklanmis bu ilac. Anneme sormadan once size bir sorayim dedim. T seklinde rahmi olan, duzelen varmi aranizda? Of daha gidecek coook yolum var anlasilan.

Tum arkadaslarim 'yine tup tedavisimi yaptiracaksin, ne olur yaptirma, senin yipranmana biz dayanamiyoruz, of' falan demeye basladilar. Halbuki ne yasadigimi anlatmiyorum bile, Istanbul'a gelis-gidis sayima gore tahmin ediyorlar. Mahalle baskisi yani!...

X