38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

toana ,raguel hoşgeldiniz,iyi pazarlar
canım teşekkür ederim cevapladığın için.tavsiyelerinize uyuyorum dinleniyorum,ne kadar uğraştım. RABBİM benim ve bu yolda uğraş veren tüm arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakmasın hamileler sağlıklı bir şekilde alalım bebeklerimizi kucaklarımıza,tedavidekilerede RABBİM tez zamanda nasip etsin inşallah.
beni bu ayın 24 ünde çağırdılar kalp atışı için o güne kadar aspirin clexan folbiol estrafem ve jel(teste kadar progestan kullandım) kullanıyorum.benim merak ettiğim clexan kullanmama onlar mı karar verecek,burda bir doktora gittim gereksiz gördü kullanma sürem ne olacak ve kim karar verecek?zor aldım bu sonucu kaybetmek istemiyorum ALLAH'ın izniyle inşallah.
birde 5 emriyo transferin olmuş ya kalbi duranların diğer emriyolara zarar vermemesini nasıl sağladılar?
bende merak ediyorum hem seni hem güzel kızlarını,hepinizi öpüyorum.

hurrecim senin pıhtılaşma problemin var mıydı bilmiyorum ama eğer varsa clexanı hamileliğinin son haftasına kadar kullanmanı tavsiye ederim.Benim de pıhtılaşmam var ama doktorlar bana aspirinle birlikte kullandırmadılar.Transfere kadar aspirin kullandım, transferden sonra iğneye geçtim taaki sonlanana kadar hep iğne yaptım.Ama pıhtılaşması olmayan tayf arkadaşımız vardı bu topikte onun da ikizleri oldu o da 3 ay boyunca hep yaptı clexanını.İğne kullanırken kanın fazla sulanabilir o durumda aspirini kesmeni ama iğneye devam etmeni öneririm.Kıymetli bebek bu iğneye gerek yok diyen doktorları önemseme bence eğer ki pıhtılaşman varsa.Güzel haberlerini bekliyoruz öptüm kocaman :KK54:

günaudın hurre canım erken kalbi duran emriyolarda diğerlerine zarar vermesi gibi bir olasılık yok.bu konuda bilgisi olan varsa söylesin.onu vucut yok ediyor.bence aspirini almaya devam et ve seni takip edecek dr la konuşursun ne zamna kadar kullanacağına birlikte karar verirsiniz.ben cevapladım ama toana da görürse sorunu oda cevap verecektir.

günaydııınnn,teşekkür ederim canım cevapladığın için.burda riskli gebelik uzmanına gittim aynı zamanda üns de hoca dudak büktü gereksiz gördü.memoriali aradım isterseniz biz takip ederiz dedi ama benim istanbula gidip gelmem sorun yollarda sıkıntı yaşarım diye korkuyorum ailemde ve bende düşük geçmişi var.başka bir doktorlamı görüşsem?
bu arada senin nasıl gidiyor yumurta toplamaya devammı transfere mi hazırlanıyorsunuz?

hurrecim senin pıhtılaşma problemin var mıydı bilmiyorum ama eğer varsa clexanı hamileliğinin son haftasına kadar kullanmanı tavsiye ederim.Benim de pıhtılaşmam var ama doktorlar bana aspirinle birlikte kullandırmadılar.Transfere kadar aspirin kullandım, transferden sonra iğneye geçtim taaki sonlanana kadar hep iğne yaptım.Ama pıhtılaşması olmayan tayf arkadaşımız vardı bu topikte onun da ikizleri oldu o da 3 ay boyunca hep yaptı clexanını.İğne kullanırken kanın fazla sulanabilir o durumda aspirini kesmeni ama iğneye devam etmeni öneririm.Kıymetli bebek bu iğneye gerek yok diyen doktorları önemseme bence eğer ki pıhtılaşman varsa.Güzel haberlerini bekliyoruz öptüm kocaman :KK54:

günaydın canım iyi pazarlar
evet pıhtılaşma problemim var opudan sonraki gün başladım ben aspirin ve clexana.memorial bunu oldukça önemsiyor,dediğin gibi başka bir doktor bulmayı düşünüyorum.kanın fazla sulandığını tahlillerle anlayabiliyorlardır diymi?doktor kullanma desede ben kullansam bebeğe bir zararı olmaz herhalde.senin bebeklerini kaybetme nedenin neydi?seni üzmeyecekse:KK17:
ben Aydınlıyım canım,10 denememin 8 i izmirde oldu.inşallah memorial sanada hayırlı uğurlu gelsin.bende seni öpüyorum kocaman.:KK54:

hurrecim, çatlatma iğnesi yerine lucrin kullanmaları ilginç ama benim son tedavilerimde zaten 1 yada 2 yumurta toplanıyor, bir emriyoyla transfere giriyorum. Bana bu durumda memorial'de bir şey yapamaz. Senin 3-4 yumurtan gelişiyormuş. Ayrıca, bir tedavimde maya klinikte imci işlemini de denemiştik. Kısmet diyorum ben, olacaksa yeri önemli değil. Sana da sağlıklı bir gebelik diliyorum canım. :)
merhaba canım,
temennin için teşekkür ederim.
benim her ay böyle yumurtam olmuyordu canım fsh yı takip ettim 15 olduğunda 1-2 yumurtam oluyordu.bu tedavimde fsh 9,5 tu.ve gördükleri tüm yumurtalar gelişti alındı.başka bir merkezde 6 yumurtam vardı ilk muayenede alınan yumurta sanırım 1 yada 2 ydi ve kaltesi yumurtalarınız dediler.dünya hormon aldım ve yumurtalarım hep geriledi.ALLAH ol demeden hiçbirşey olmuyor ama biz kullarında araştırması çabalaması(sebep olacakları bulmamız)gerekiyor.bende sana en kısa zamanda sağlıklı gebelikler dilemek istiyorum.
yeni bir alaca başlayacaktın ne yaptın?

twetty ve berna tebrik ederim çoook sevindim saglıkla kavuşun bebeklerinize...
darısı bize olsun inşallahh

öncelikle hoş geldin canım,inşallah bu tedavinle bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.canım bizdede ilk sorun sperm düşüklüğüydü ama zamanla bende rezerv düşüklüğü oluştu.sorunumuz seninle benzer gibi ama 8 yumurtanın birden çatlayıp gitmesini anlayamadım.sana öncelikle memoriali değerlendirmeni tavsiye ederim ve gittiğinde benden bahset istersen özelde ismimide yazarım sendede lucrinle başarı sağlanacağını düşünüyorum.bu tedavimden önce temmuz-eylül-ekim aylarında olmak üzere 3 ay biesteron kullandım.bunalımın konusundada seni en iyi anlayan bizleriz.üzüntülerimiz mecburen kısa sürmek zorunda güçlü olup umutla bebeklerimizi aramak zorundayız.çok güzel bir topiktesin burada herkes birbirine her anlamda destek.olabilecek merkezleri dolaş hepsiyle bir ön görüşme yap ve içine hangisi sinerse orda başla derim.inşallah en kısa zamanda olumlu haberlerini alırız.öptümm.

canım cevabın için çok teşekkür ederim.inşallah sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın.ben istanbul dışında oturduğum için hepsiyle görüşmem biraz zor.şimdide antidepresanlar süt hormonumu yükseltmiş ilaçla onu düşürmeye çalışıyorum

canım cevabın için çok teşekkür ederim.inşallah sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın.ben istanbul dışında oturduğum için hepsiyle görüşmem biraz zor.şimdide antidepresanlar süt hormonumu yükseltmiş ilaçla onu düşürmeye çalışıyorum

memorialda fiyat nasıl

günaydın canım iyi pazarlar
evet pıhtılaşma problemim var opudan sonraki gün başladım ben aspirin ve clexana.memorial bunu oldukça önemsiyor,dediğin gibi başka bir doktor bulmayı düşünüyorum.kanın fazla sulandığını tahlillerle anlayabiliyorlardır diymi?doktor kullanma desede ben kullansam bebeğe bir zararı olmaz herhalde.senin bebeklerini kaybetme nedenin neydi?seni üzmeyecekse:KK17:
ben Aydınlıyım canım,10 denememin 8 i izmirde oldu.inşallah memorial sanada hayırlı uğurlu gelsin.bende seni öpüyorum kocaman.:KK54:

hurrecim ben 2 kere doğal yoldan 1 kere de tüp bebekle hamile kaldım .İlk gebeliğim sonlanınca Ömer Südekandı doktorum o hemen pıhtılaşma testlerimi yaptırdı sağolsun.İkinci gebeliğimde gebelik testini yapar yapmaz iğneye başladım ama kalp atışları hiç alınmadı genetiğe gönderdik trizomi 3 çıktı.Yaşamla bağdaşmayan anomali iğne kullansam da sonlanacaktı kullanmasam da :KK43: 3. gebeliğimde transferden hemen sonra başladım iğneye 11. haftaya kadar kullandım onda da kalbi durdu genetiğe gönderdik trizomi 15 çıktı.Yani anlayacağın gebeliklerimin sonlanmasının pıhtılaşmayla hiçbir ilgisi yoktu yumurtalarım cılk çıktı açıkçası :KK43: İğne kullanılmasına rağmen düşük oluyorsa bu doğal seleksiyondur vücut sağlıksız gebeliği sonlandırır.Eşim ve benim de genetik analizlerimiz yapıldı ikimizin de normal çıktı ama 3 gebelikte de anomali olduğu için biz bu sefer PGT yaptırmak istiyoruz .Bakalım Semra hanım ne diyecek ve benim kadar yumurtam olabilecek mi ? Çok kolay görünmüyor ama deneyeceğim gerekirse 2 defa toplanmasını isteyeceğim.Sen gidince nerede kaldın gidiş geliş kolay mı hastaneye ?

günaydııınnn,teşekkür ederim canım cevapladığın için.burda riskli gebelik uzmanına gittim aynı zamanda üns de hoca dudak büktü gereksiz gördü.memoriali aradım isterseniz biz takip ederiz dedi ama benim istanbula gidip gelmem sorun yollarda sıkıntı yaşarım diye korkuyorum ailemde ve bende düşük geçmişi var.başka bir doktorlamı görüşsem?
bu arada senin nasıl gidiyor yumurta toplamaya devammı transfere mi hazırlanıyorsunuz?
canım ist dışında olduğunu unuttum.bence araştır kendine iyi bir dr bul takibini yaptır.
hurrecim evet üç kez toplattım acaba diyorum transfer zamnıda tedavi olayım o kezde toplanacaklar teze taze olsa daha iyimi olur.fazlayıda sonra kardeş için kalsın(ne aç gözlüyüm dimi birini buldumda kardeşini arıyorum)diyorum ama kesin değil tabi bu fikrim.aslında yeterince emriyom var.az kaldı sanırım hazırlanıyorum yaval yavaş.inşaAllah bir iki aya kadar transfer ederim kuzularımı.

nerdesin canım epeydir görünmüyorsun.nasılsın neler yapıyorsun?

39 yaşındayım asıl sebep sperm sayısı düşüktü , ama bende yaş olarak geç kalmışım 12 yıllık evliyim.ilk tedavimde 8 yumurtam vardı çok güzel büyümüşlerdi toplamaya gittik operasyondan sonra yumurtalarımın erken çatladığını söylediler.tedavi yarım kaldı.2,de ise 5 yumurta toplandı sadece biri döllendi transfer edildi ama sonuç negatif.şubat gibi 3,yü düşünüyorum ama diğerlerinde psikolojim çok bozuldu şöyleki hiç olmadık yerde bu konu açıldığında beni ağlamak tutuyordu antidepresanlarla geçti çok şükür ama gene aynı şeyleri yaşayağım diye çok korkuyorum.şimdi biosteron kullanıyorum siz kullandınız mı
nazcım yaşın bize göre küçük şansın hiçte az değil.tüp bebekte zaten kaç tane sperm lazımki yani ne kadar azsada yeteri kadar çıkar.ama kalitesi nasıl bişey diyemem uzmanlar zaten en iyisini seçebiliyor.bence kendini topla güçlü ol ve yoluna devam et canım.bizler zamnla yarışıyoruz.yolun açık olsun bence memorial diyorum başka bişey demiyorum.

sağlıklı huzurlu geçsin hamileliğin sonundada hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebeklerin doğsun.hamilelik takvimi yapmamışsın,kaç haftalık şimdi?

teşekkür ederim canım sende hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebeğine.. 8 haftalık canım :nazar::KK49:

wanna çok teşekkür ederim canım tez zamanda darısı başına inşallah..

Son düzenleme:
bu arada neden geç yazdın derseniz,cuma verdiğim kanın sonucunu ancak pazartesi öğrenebildim,ağrılarım çoktu dinlendim bugün biraz daha iyiyim,gelip sizinle paylaşmak istedim.deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum ağrılar normalmi?
kime sorsam dinlen diyorlar:26:

hurre maşaallah gözün aydın.
muttluluğun daim olsun.:KK49:
evet geç haber verdin canın sağolsun.
bekliyordum bende...
tanışmasak bile çok yakın hissediyorum sizi.

hurre maşaallah gözün aydın.
muttluluğun daim olsun.:KK49:
evet geç haber verdin canın sağolsun.
bekliyordum bende...
tanışmasak bile çok yakın hissediyorum sizi.
merhaba canım.sen buradamısın.nasılsın canım.eşin ne yeptı tahlil sonuçları çıktımı.

merhaba canım.sen buradamısın.nasılsın canım.eşin ne yeptı tahlil sonuçları çıktımı.

merhaba canım.:KK16:
eşimin tahlili çıkmış.dru aradı konuştu.
durumun iyi görünüyor demiş.
hormon sonuçlarını gönder demiş.
aslında gittiğinde yanındaydı.
dr çok yoğun değilmi?
telefonla bir sonuç alabilecekmiyiz bakalım.
siz ne yaptınız başladınızmı tedavi ilaç ne kullanıyorsunuz?

39 yaşındayım asıl sebep sperm sayısı düşüktü , ama bende yaş olarak geç kalmışım 12 yıllık evliyim.ilk tedavimde 8 yumurtam vardı çok güzel büyümüşlerdi toplamaya gittik operasyondan sonra yumurtalarımın erken çatladığını söylediler.tedavi yarım kaldı.2,de ise 5 yumurta toplandı sadece biri döllendi transfer edildi ama sonuç negatif.şubat gibi 3,yü düşünüyorum ama diğerlerinde psikolojim çok bozuldu şöyleki hiç olmadık yerde bu konu açıldığında beni ağlamak tutuyordu antidepresanlarla geçti çok şükür ama gene aynı şeyleri yaşayağım diye çok korkuyorum.şimdi biosteron kullanıyorum siz kullandınız mı

Selam
Senin durumu kendime benzettim sanki. Insallah hikayenin sonu da benzer :)
Ben 37 yasindaydim , iki tup denemem oldu. Bende de sorun vardi enfeksiyon yapisiklik falan ama asil sorun sperm morfolojisiydi. 12-13 tane yumurta toplaniyor 4-5 tane dolleniyor ancak 2 tane transfer ediliyordu. Oylesine bu ay da bos gecmein bari dedigim asilamam tuttu cok sukur ve iki aylik bebegim geldi saglikla. Diyecegim o ki senin rezerv iyi ki yumurtalar guzel gelisiyor. Asilamayi bir dene hem nisbeten ucuz hem ilacsiz yontem. Antidepresanlara gitme hemen. Hormonlari etkiler. Ben de ne sinir kriizleri gecirdim ama hic ilac almadim. Pasiflora al cok kotu olursan. Benimfikrimce yani.

merhaba canım.:KK16:
eşimin tahlili çıkmış.dru aradı konuştu.
durumun iyi görünüyor demiş.
hormon sonuçlarını gönder demiş.
aslında gittiğinde yanındaydı.
dr çok yoğun değilmi?
telefonla bir sonuç alabilecekmiyiz bakalım.
siz ne yaptınız başladınızmı tedavi ilaç ne kullanıyorsunuz?

canım valla eşim pek yanaşmıyor.kaan hocanın verdiği ilk tedaviyi verdi.eşimde haklı olarak ben bu iğneyi vurdum bidaha neden diyor.açıkcası artık maddi manevi tedavi yordu canım.biz gittiğimizde öyle çok yoğun değildi canım.nebido 6 hafta ara ile.sonra 12 hafta ara ile.en son menegon iğne.böyle yani.açıkcası benimde öyle içime sinmedi.allah senden razı olsun.iyikide öyle büyük beklenti içinde gitme dedin.yoksa nasıl dönerdim bilemiyorum.zaten doktor tlf daha çok konuşuyor.yanındayken okadar ilgili değil.yada ben memnun kalmadım.

canım valla eşim pek yanaşmıyor.kaan hocanın verdiği ilk tedaviyi verdi.eşimde haklı olarak ben bu iğneyi vurdum bidaha neden diyor.açıkcası artık maddi manevi tedavi yordu canım.biz gittiğimizde öyle çok yoğun değildi canım.nebido 6 hafta ara ile.sonra 12 hafta ara ile.en son menegon iğne.böyle yani.açıkcası benimde öyle içime sinmedi.allah senden razı olsun.iyikide öyle büyük beklenti içinde gitme dedin.yoksa nasıl dönerdim bilemiyorum.zaten doktor tlf daha çok konuşuyor.yanındayken okadar ilgili değil.yada ben memnun kalmadım.

canım seninle benzer durumdayız sanırım.
bizde duyduduğumuz her dr gidiyoruz.
ALLAH ol derse olur zaten...
biz mayıs da Memorial e gitmiştik.
ordaki üroloji dr ovitrelle iğne vermişti haftada bir.
eşim kullanıyor düzenli olmasada ..
inşaallah nasibimizde vardır..
ne diyim bol bol dua edelim.benim umutlarım hala çok sıcak.
sende olumlu düşün.herşeyin bir vakti vardır.

rieuse, İstanbul'da tedavi olma kararına sevindim.Ben de oğluma İstanbul'da ki tedavi sonrası kavuştum biliyorsun.Hakkında hayırlısı olsun.

hurre, İzmirli olduğunu bilmiyordum.Ben de İzmir'de 5 kere denedikten sonra 7. denememde oğluma kavuştum.Sğlıkla kavuş bebeğine.
herkese iyi ve müjdeli haftalar olsun.:KK16:

merhaba canım,
temennin için teşekkür ederim.
benim her ay böyle yumurtam olmuyordu canım fsh yı takip ettim 15 olduğunda 1-2 yumurtam oluyordu.bu tedavimde fsh 9,5 tu.ve gördükleri tüm yumurtalar gelişti alındı.başka bir merkezde 6 yumurtam vardı ilk muayenede alınan yumurta sanırım 1 yada 2 ydi ve kaltesi yumurtalarınız dediler.dünya hormon aldım ve yumurtalarım hep geriledi.ALLAH ol demeden hiçbirşey olmuyor ama biz kullarında araştırması çabalaması(sebep olacakları bulmamız)gerekiyor.bende sana en kısa zamanda sağlıklı gebelikler dilemek istiyorum.
yeni bir alaca başlayacaktın ne yaptın?

hurrecim, benim fsh 9'un üstüne hiç çıkmadı ama yumurta sayımda 2-3'ün üstüne çıkmadı. Sanırım benim troid sorunumdan dolayı 35 yaşımdan beri inaılmaz rezerv kaybım oldu. Berna'nın kullandığı ilaca başladım bakalım, son umudum.:KK43:
Hurre canım, kan sulandırıcının dozunun ayarlanması çok önemli. Sana daha önce bahsettiğim "kanda pıhtılaşma sorunu yaşayanlar" forumunda deneyimli arkadaşlar var, onlarla doz ayarlaması konusunu mutlaka görüş.

X