toana ,raguel hoşgeldiniz,iyi pazarlar
canım teşekkür ederim cevapladığın için.tavsiyelerinize uyuyorum dinleniyorum,ne kadar uğraştım. RABBİM benim ve bu yolda uğraş veren tüm arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakmasın hamileler sağlıklı bir şekilde alalım bebeklerimizi kucaklarımıza,tedavidekilerede RABBİM tez zamanda nasip etsin inşallah.
beni bu ayın 24 ünde çağırdılar kalp atışı için o güne kadar aspirin clexan folbiol estrafem ve jel(teste kadar progestan kullandım) kullanıyorum.benim merak ettiğim clexan kullanmama onlar mı karar verecek,burda bir doktora gittim gereksiz gördü kullanma sürem ne olacak ve kim karar verecek?zor aldım bu sonucu kaybetmek istemiyorum ALLAH'ın izniyle inşallah.
birde 5 emriyo transferin olmuş ya kalbi duranların diğer emriyolara zarar vermemesini nasıl sağladılar?
bende merak ediyorum hem seni hem güzel kızlarını,hepinizi öpüyorum.
hurrecim senin pıhtılaşma problemin var mıydı bilmiyorum ama eğer varsa clexanı hamileliğinin son haftasına kadar kullanmanı tavsiye ederim.Benim de pıhtılaşmam var ama doktorlar bana aspirinle birlikte kullandırmadılar.Transfere kadar aspirin kullandım, transferden sonra iğneye geçtim taaki sonlanana kadar hep iğne yaptım.Ama pıhtılaşması olmayan tayf arkadaşımız vardı bu topikte onun da ikizleri oldu o da 3 ay boyunca hep yaptı clexanını.İğne kullanırken kanın fazla sulanabilir o durumda aspirini kesmeni ama iğneye devam etmeni öneririm.Kıymetli bebek bu iğneye gerek yok diyen doktorları önemseme bence eğer ki pıhtılaşman varsa.Güzel haberlerini bekliyoruz öptüm kocaman