38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Toana, basin sagolsun canim. Ama cocuklarini dusunerek bunyene cok yuklenme, insallah onlara kavusacaksin saglikla, senin yeni hayatin onlar olacak. Kendine ve onlara iyi bak.

ne zamandır yazamıyordum. ben iyiyim arkadaşlar mayıs gibi son bir deneme daha yapmaya hazırlanıyorum. bu arada sizleride takip ediyorum ama bugün toananın babasını kaybettiğini öğrenince sessiz kalamadım. başın sağolsun arkadaşım babanın mekanı cennet olsun. allah sizlere sabır ve bebeklerine sağlık versin inşallah.... bende babamı kaybettiğimde senin gibi şehir dışındaydım ama ben son anına ulaşabildim inan acını çok iyi anlıyorum kendine çok dikkat et bebeklerini ve öncelikle kendini düşün sağlıkla kalın....
tüm arkadaşlarada merhaba diyeyim sizleride çok özledim ama ben psikolojik olarak pek iyi değilim bu günlerde kendimi sürekli ağlar ve zırlar durumda buluyorum en kısa zamnda toparlanıp tekrar bir şeyler yazmaya çalışırım hepinizi çok seviyorum sevgiler can dostlar.....

Bugun rutin kontrole gittim doktora. Ense kalinligina bakti ve 2.7 - 3.1 arasi cikti. Doktor temkinli cunku sinirda cikti diye. Hayri Ermis e yonlendirdi. Bir de o baksin gerekirse CVS yapsin diye. Sizce bu kalinlik cok mu erken olculdu? Bu soruyu sordum doktora zamaninda olctuk dedi cunku bu haftadan sonra kuculmeye basliyormus kaciririz dedi. Ben 11. hafta ikili testlerde olculuyor diye biliyordum. Karisik oldum. Cok endiselendim.

kizlar. sagolun dilekleriniz icin ...bababimi kaybettim ...simdi aldim haberini..ne annem var artik nede babamm..cok kotu oldum cok..

canım başınız sağolsun.Allah mekanını cennet eylesin.ölüm aslında son değil ebedii hayatın başlangıcıdır.ebedi cennetlerde buluşuruz sevdiklerimizle inşaallah.Rabbim seni bebeklerinle teselli eylesin.

toana başın sağolsun canım Allah geride kalanlara ,yavrularına uzun ömür versin.Ben de babamı kaybettim acını derinden paylaşıyorum.Mekanı cennet olsun...

toana başın sağolsun canım Allah geride kalanlara ,yavrularına uzun ömür versin.Ben de babamı kaybettim acını derinden paylaşıyorum.Mekanı cennet olsun...

selam reis.... so durum ne şimdi... yazmamışsın....inşallah bebeğin büyüyor sende...

selam reis.... so durum ne şimdi... yazmamışsın....inşallah bebeğin büyüyor sende...

Denizgeldicim yarın ultrasona giricem tekrar o yüzden haber vermedim.Yarın inşallah güzel haberlerle gelebilirim.Beni düşündüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim.Yarın 6+6 oluyorum kalp atışı duymasa bile hemen aldırmıcam 2 doktordan daha randevu aldım onlara da görünüp öyle karar vericem.Hakkımızda hayırlısı...
Öptüm iyi geceler

merakla bekliyorum ben de kontrolünü. inşallah kalp atışını duyar güzel haberlerle gelirsin. ama duymasan da başka doktorlardan randevu alman da çok iyi olmuş. ben inşallah bebeğinin sağlıkla büyüueceğine inanıyorum.

sorumu yanıtladığın için çok teşekkürler deniz bulut. ben ankarada yaşıyorum. prof. dr. kutay biberoğluna muayene olup sorunu anlatıp film ya da histeroskopi yaptırayım diyorum. kutay beye daha önce muayene olan var mı nasıldır acaba? ben doktor sitesinde sorulara verdiği yanıtlar hoşuma gittiği için onu düşünmüştüm.

sevgiler.

toanacım,başınsağolsun..çok üzüldüm...söyleyecek fazla birşey yok allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığının...sen kendine ve bebeklerine dikkat et lütfen...

evincim. merak etme büyük olasılık birşey yoktur. ense ölçümünün tam vakti 12. hafta. 1 hafta veya 1 hafta sonra da yapılabiliyor. hayri ermişi duydum iyi bir perinatolog. arkadaşımın doğum doktoruydu. ben rıza madazlı yı benim doktorumu da öneririm. badenur da şu an onun kontrolünde yatıyor. hem iyi kalpli hem tok gözlü bir doktor. tabii işinde de çok çok iyi. 11-12. hafta için iyi bir perinatologdan randevu al. cvs mi önerirler yoksa bekleyelim 16.hafta ayrıntılı ile bakalım gerek olursa amniosentez mi yapalım derler onlar karar verirler artık. tabii aslında sana da ne gördüklerini bütün riskleri anlatırlar ondan sonra birlikte karar verirsiniz. bir de ense kalınlığı ya 2.7 olur y 3.1. arası ne demek? iyi bir perinatoloğa gittiğinde ölçümü de tam yapar için rahat olur. biliyorsun altınyunusun da bebeğinin ense kalınlığı yüksekti ama amnio sonucu temiz çıktı.

Son düzenleme:

benim bildiklerim hep istanbul da. ankarada cans yaşıyor. başka arkadaş var mı bilmiyorum. belki cans tanıyordur veya başka doktoru önerir.

Deniz, o kadar endiseliyim ki. Dun daha sakindim , kesin birsey yokken bosuna bebegimi strese sokmayayim diye daha sakindim ama gece hic uyuyamadim. Yarim yarim uykularimda bagirarak uyandim. Aslinda doktorum biraz rahatlatmisti beni. Boyle sinirda olup da normal dogan yuzlerce hastam oldu diye. Hayri bey en kesin sonucu soyler dedi. Yaklasik 10- 15 dak olcum yapti. Bebegin pozisyonuna gore degerler degisik cikti. Bazen 2.7 bazen 3 . turkiyede sinir 2.5 dedi.
Gecen hafta babamin baktigi ultrasonda ense kalinligi hemen hemen yok gibiydi. Bu kalinlik cikip sonra iniyor mu? Doktor bu haftadan sonra iner ve yakalayamayabiliriz dedi. Benim simdi 10+3 yani 11. hafta , erken mi oluyor sence?

evincim 11-13 arası bakılıyor diye biliyorum. sen en iyisi panik yapma. en kısa zamanda 1 haftayı geçirmeden hayri ermiş veya başka bir perinatologdan randevu al. en doğru ölçümü ve olasılıkları o söyler. sen de rahatlarsın. bunlar sadece olasılık. ciddi birşey olduğunu göstermiyor. gerekli testleri yapıp için rahat devam etmen için. hemen bir perinatoloğa git ki rahatla

bugun ayın 16 'sı ve ben gecen ayın 16 sında regl olmustum tam 1 ay oldu ama hala regl olamadım
menopozamı gırıyorum acaba ne yapsam bılemedım bırde ustune grıp oldum yanı hıc keyfım moralım yok..

merhaba evımıcın ... bence doktorun acele etmıs .. ense olcumu ve kan testı 11. - 13 . haftalarda yapılıyor .. yanı 11 +0 13+ 6 .. saglıklı olcum yapılabılmsesı ıcın bebegın 5 cm olması gerekıyormus .benım dr um turkıyenın en ıyı perınatologu .. kesınlıkle en dogru olcumler 12. haftada yapılan olcumlerdır dedı .. bos yere kendını ve bebegını uzme 12. haftada cok ıyı bır perınatologdan randevu al ve kan testını yaptır kesınlıkle olcumler cok farklı cıkacaktır ...bebegın gayet saglıklı emınım ... uzme kendını ...

Toana, basiniz sagolsun canim. Babaciginin mekani cennet olsun. Zor zamanlar elbette bir de uzakta olmak daha da koyar insana...Tedavi asamasinda yada once babani gormustun degil mi? Kendine cok dikkat et bebeklerini dusun, cok zor sartlar altinda bu gebeligi sagladiniz, bebeklerinle bir gun babacigini ziyaret edersin canim.

Evimicin, tecrubeli bir perinatologa gitmeni ben de tavsiye ediyorum, icini ferah tut her sey yolunda...

Didem77, Kutay Biberoglu'na bir zamanlar gitmistim, iyi bir doktor fakat genelde bircok kimse cok paraci oldugunu soylerdi. O zamanlar ozel muayenesine giderdim, cok fazla ilacla yumurta takibi yaptirmisti, her ay tamamdir bu ay gebesiniz derdi! halbuki simdi dusunuyorumda gereksizmis o kadar fazlasi...tabi o zamanlar bu kadar IVF hakkinda bilgili degildim. Halen Gazi Univ'deyse oraya git istersen ozeli oldukca ucuktu o zamanlar...bol sanslar diliyorum.

Rieuse, umarim iyi sonuclarla gelirsin, bebegin seninle kalir, hakkinizda hayirlisi olsun.

Sevgiler herkese...

Bu hafta olayini hep karistiriyorum. 11. Hafta 10+x diye dusundugum icin bu hafta olduguna inanmistim ben de. Bugun tanidik bir radyologa gittim. O da bebegin buyuklugune gore ense kalin dedi. Yani erken olabilir ama bu boyuttaki bebekte bu kalinlik sinirda dedi. O da 2.8 olctu. Ama bu kucuklukte bir bebek icin elimizde istatistik yok dedi. Buyuk ihtimalle kan testlerin de pozitif cikar dedi. Simdi yarin hayri bey soyleyecek son sozu. Buyuk ihtimal cvs onerecek ama ben cvs mi yoksa daha az riskli amniyosentez mi ona karar vermeliyim. Sanirim doktorum erken tesbit etmek istiyor cunku alinirsa rahimi en az hasarla atlatmak icin.

Bense donup kaldim. Ne aglayabiliyorum ( sadece bu sabah 2 damla) nede gulebiliyorum. Bu kadar zor gelen bu kadar erken gitmemeli diye dusunuyorum. Cans ben de sana katiliyorum , bebek daha 3.8 mm. Ayrica senin doktoru babamin tip kitaplarindan biliyorum. Ozgur Deren degil mi? Cok sanlisin oyle bir doktorun oldugu icin. Biz haketmedik mi ama arkadasim, neden bu kabuslar? Kimbilir ileride neler bekliyor beni cunku doktor butun hamileligin boyunca bu bulgu goz onunde bulundurulacak dedi. Her taramada bu bulgu da hesaba katilacakmis yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…