Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar. sagolun dilekleriniz icin ...bababimi kaybettim ...simdi aldim haberini..ne annem var artik nede babamm..cok kotu oldum cok..![]()
toana başın sağolsun canım Allah geride kalanlara ,yavrularına uzun ömür versin.Ben de babamı kaybettim acını derinden paylaşıyorum.Mekanı cennet olsun...
selam reis.... so durum ne şimdi... yazmamışsın....inşallah bebeğin büyüyor sende...
Bugun rutin kontrole gittim doktora. Ense kalinligina bakti ve 2.7 - 3.1 arasi cikti. Doktor temkinli cunku sinirda cikti diye. Hayri Ermis e yonlendirdi. Bir de o baksin gerekirse CVS yapsin diye. Sizce bu kalinlik cok mu erken olculdu? Bu soruyu sordum doktora zamaninda olctuk dedi cunku bu haftadan sonra kuculmeye basliyormus kaciririz dedi. Ben 11. hafta ikili testlerde olculuyor diye biliyordum. Karisik oldum. Cok endiselendim.
sorumu yanıtladığın için çok teşekkürler deniz bulut. ben ankarada yaşıyorum. prof. dr. kutay biberoğluna muayene olup sorunu anlatıp film ya da histeroskopi yaptırayım diyorum. kutay beye daha önce muayene olan var mı nasıldır acaba? ben doktor sitesinde sorulara verdiği yanıtlar hoşuma gittiği için onu düşünmüştüm.
sevgiler.
evincim. merak etme büyük olasılık birşey yoktur. ense ölçümünün tam vakti 12. hafta. 1 hafta veya 1 hafta sonra da yapılabiliyor. hayri ermişi duydum iyi bir perinatolog. arkadaşımın doğum doktoruydu. ben rıza madazlı yı benim doktorumu da öneririm. badenur da şu an onun kontrolünde yatıyor. hem iyi kalpli hem tok gözlü bir doktor. tabii işinde de çok çok iyi. 11-12. hafta için iyi bir perinatologdan randevu al. cvs mi önerirler yoksa bekleyelim 16.hafta ayrıntılı ile bakalım gerek olursa amniosentez mi yapalım derler onlar karar verirler artık. tabii aslında sana da ne gördüklerini bütün riskleri anlatırlar ondan sonra birlikte karar verirsiniz. bir de ense kalınlığı ya 2.7 olur y 3.1. arası ne demek? iyi bir perinatoloğa gittiğinde ölçümü de tam yapar için rahat olur. biliyorsun altınyunusun da bebeğinin ense kalınlığı yüksekti ama amnio sonucu temiz çıktı.
Deniz, o kadar endiseliyim ki. Dun daha sakindim , kesin birsey yokken bosuna bebegimi strese sokmayayim diye daha sakindim ama gece hic uyuyamadim. Yarim yarim uykularimda bagirarak uyandim. Aslinda doktorum biraz rahatlatmisti beni. Boyle sinirda olup da normal dogan yuzlerce hastam oldu diye. Hayri bey en kesin sonucu soyler dedi. Yaklasik 10- 15 dak olcum yapti. Bebegin pozisyonuna gore degerler degisik cikti. Bazen 2.7 bazen 3 . turkiyede sinir 2.5 dedi.
Gecen hafta babamin baktigi ultrasonda ense kalinligi hemen hemen yok gibiydi. Bu kalinlik cikip sonra iniyor mu? Doktor bu haftadan sonra iner ve yakalayamayabiliriz dedi. Benim simdi 10+3 yani 11. hafta , erken mi oluyor sence?
Bugun rutin kontrole gittim doktora. Ense kalinligina bakti ve 2.7 - 3.1 arasi cikti. Doktor temkinli cunku sinirda cikti diye. Hayri Ermis e yonlendirdi. Bir de o baksin gerekirse CVS yapsin diye. Sizce bu kalinlik cok mu erken olculdu? Bu soruyu sordum doktora zamaninda olctuk dedi cunku bu haftadan sonra kuculmeye basliyormus kaciririz dedi. Ben 11. hafta ikili testlerde olculuyor diye biliyordum. Karisik oldum. Cok endiselendim.
merhaba evımıcın ... bence doktorun acele etmıs .. ense olcumu ve kan testı 11. - 13 . haftalarda yapılıyor .. yanı 11 +0 13+ 6 .. saglıklı olcum yapılabılmsesı ıcın bebegın 5 cm olması gerekıyormus .benım dr um turkıyenın en ıyı perınatologu .. kesınlıkle en dogru olcumler 12. haftada yapılan olcumlerdır dedı .. bos yere kendını ve bebegını uzme 12. haftada cok ıyı bır perınatologdan randevu al ve kan testını yaptır kesınlıkle olcumler cok farklı cıkacaktır ...bebegın gayet saglıklı emınım ... uzme kendını ...