- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.538
- 723
İnşallah darısı sizlerin başına canım :) çok iyi kilon ama son iki ayda alırsın, ben de son iki ayda almıştım çoğunu, o da bebek, vücuttaki su artımı vs. vs. doğumdan hemen sonra 7-8 kilo verdim ben... evet ben oğluma tek başıma bakıyorum, yardımcım falan yok yani, kayınvalidemi de hiç karıştırmak istemedim, iyi de oldu... kendi bildiğim gibi, kendi kurallarımla büyüttüm, şimdi de kimseyi karıştırtmıyorum, eşimi bile... dolayısıyla hareketli bir çocuk da olunca ve de ekmek ve hamur işlerini hayatımdan çıkarınca kiloyu verdim :) hiç de zor değilmiş meğerse bir çocukla kilo vermek ama hala eski pantalonlarımı giyemiyorum çünkü karnım kaldı biraz, mekik çekmem lazım ama tembelim ben o konuda :)canım maşallah çok büyümüş koca adam olmuşdarısı bizimkilerin başına inşallah. kiloda ben de rekora koşuyorum. 72,5 ile hamile kaldım şu an 77,5 kiloyum. umarım 84 ü geçmeden bitiririm. demek sonra böyle verilebiliyor ha. eee bildiğim oğluna sen tek başına bakıyordun haliyle yani. yerimseniben her bakımdan darısı başımıza
amin inşallah ben de oğlumun resmini eklerim. ee karışır tabii hep denizler hamile, anne ve bebekler erkek. erverdi niyetlenmişti bir ara siz de nick inizi değiştirip deniz ekletebilirsinizyerimseniben
geçmiş olsun canım, aman dikkat et :)günaydın kızlarrr
bugün biraz daha iyiyim öksürüğüm var ama kendimi iyi hissediyorum çok şükür.
rüzgardeniz canım maşallah senin o yakışıklı oğluna maşallah. darısı bize inşallah. demek o kadar kilo verdin inanamıyorum ya nası verdin o kadar zorluyo mu ya bu evlat parçaları. darısı başıma inşallah. bende aynen senin gibi 68 ile hamile kaldım. vee 85 olacağımı tahmin ediyorum. bakalım akibetimiz ne olacak.
Merhaba Hanimlar,
Ruzgar Deniz, Masallah oglusuna!Darisi biz siradakilere insallah.:Saruboceq: Bu arada igne-oyali masa ortun gozumden kacmadi, gule gule kullan.
Kinders Hanim, gezmelerden bizi unuttunuz sekerim? Isin rahat sanirim, rahat izin alabiliyorsun yada iznini parca parca mi kullaniyorsun? Bugun incir aldim, incir kuru yapacagim, yumurtalarim kaliteli olsun diye, sen ne durumdasin? Antioksidan ve Folik asit aliyorum.
Kizlar, ne guzel Waterss'i ve bebegi ziyarete gitmisler, cok kiskandim. Hem ben de gitmek isterdim, hem de benim bebegim olsa, sizler gelemeyecekseniz.:1no2::çok üzgünüm:
Rüzgardeniz maşallah oğlun kocaman olmuş çok da yakışıklı tatlım öp oğlunu bizim için.Kaç aylık oldu yumurcak şimdi.Onlar öyle zayıflatıyorlar anneleri.Ben de 54 kiloyla hamile kalmıştım 65 kiloyla doğum yaptım.Oğlum 3 aylık olduğunda 52 kiloya inivermiştim bizimki hareketten değil de uykusuzluktandı.Biz oğlumda çok gaz problemi yaşamıştık bir de çok uykusuz bir bebekti mahvetmişti bizi bir yaşına kadar.
Hulya, evet hem gunduzleri hem de aksamlari cok sicak. Agustos bitince biraz ferahlariz sanirim.
Kinders, kuzenine hayirli-ugurlu olsun canim. Akabinde hemen sira sende insallah.:Saruboceq:
Herkeste oldugu gibi benim de arkadaslarim, kuzenlerim, is arkadaslarim herkesin cifter cifter cocuklari oldu, hatta bazilarininki univ. sinavina bile girdi. Cok yakin arkadaslarimdan biri, gecen yil ikinci bebege hamile kaldigini bana 4 ay sonra zor soyledi, aynen sendeki durumlar gibi... Onlar adina elbette seviniyorum ama hep bir tarafimiz buruk degil mi?:sinifsinif:
Patikler, Absynth, Merye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kimseler uğramamış kızlar
Bugün sancım ve minik kahverengi lekelenmelerim oluyor :uhm: insan moralini bozuyor işte ne bileyim hastane ve markete gidip geldikten sonra oldu çokmu geldi acaba bu hareket anlamadımki
iyi geceler
günaydın kızlar;herkese günaydın.a.s.
kimseler uğramamış kızlar
Bugün sancım ve minik kahverengi lekelenmelerim oluyor :uhm: insan moralini bozuyor işte ne bileyim hastane ve markete gidip geldikten sonra oldu çokmu geldi acaba bu hareket anlamadımki
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?