38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın kızlarrr
bugün biraz daha iyiyim öksürüğüm var ama kendimi iyi hissediyorum çok şükür.

rüzgardeniz canım maşallah senin o yakışıklı oğluna maşallah. darısı bize inşallah. demek o kadar kilo verdin inanamıyorum ya nası verdin o kadar zorluyo mu ya bu evlat parçaları. darısı başıma inşallah. bende aynen senin gibi 68 ile hamile kaldım. vee 85 olacağımı tahmin ediyorum. bakalım akibetimiz ne olacak.

kinders canım inşallah seninde olacak. kıyamam hissettiğin duyguları hepimiz hissettik hiç yabancı değil inan.

hülyacım saolasın iyiyim bugün sen nasılsın ne alemdesin var mı beklenti çalışma vs.

deniz erverdi bade watersa gitmişsiniz helal size valla ne iyi etmişsiniz bizden de selam söyleseydiniz. görüşürseniz mutlaka söyleyin emi.

absynth canım seninde gözün aydın tedavinin önünde engel yokmuş galiba çok sevindim. inşallah ne zaman başlıyosunuz karar verdiniz mi?

Merhaba Hanimlar,

Alabama, iyiye gittigine sevindim. Hamile olunca demekki iki kati dikkatli olmak gerekiyor ama her zaman farkina varamiyoruz galiba... Sebzeye meyveye devam sekerim...

Erverdi, dun cok mesguldum, bugun firsat bulabildim canim. Senin keyfin nasil? Bugun de tatli sozler duymak istiyor musun? Cilekli dondurmam! icecream:

Ruzgar Deniz, Masallah oglusuna! Darisi biz siradakilere insallah.:Saruboceq: Bu arada igne-oyali masa ortun gozumden kacmadi, gule gule kullan.

Deniz bulut, kan uyusmazligi ile ilgili zaten igne yapilmis ama tabiiki tekrar bir kontrol ve bilgi alisverisinde bulunmakta fayda var. Bebeklerimiz kiymetli.

Kinders Hanim, gezmelerden bizi unuttunuz sekerim? Isin rahat sanirim, rahat izin alabiliyorsun yada iznini parca parca mi kullaniyorsun? Bugun incir aldim, incir kuru yapacagim, yumurtalarim kaliteli olsun diye, sen ne durumdasin? Antioksidan ve Folik asit aliyorum.
Kizlar, ne guzel Waterss'i ve bebegi ziyarete gitmisler, cok kiskandim. Hem ben de gitmek isterdim, hem de benim bebegim olsa, sizler gelemeyecekseniz.:1no2::çok üzgünüm:

Baharnaz, cok yatip hareketsiz kalmak iyi bir sey degil ki. Istatistiklere gore ilk 15 dk. cok onemliymis ama bazen gec tutunma olabilirmis, o yuzden ilk 72 saat dikkatli olunmasi oneriliyor. Transferin ertesi gunu normal hayatiniza donebirlsiniz diyor doktorlar, sadece dikkatli olun diyorlar. Bu arada detaylari bekliyorum. Umarim embriyolarin sana iyice tutunmuslardir.:Saruboceq:

Hulya, evet hem gunduzleri hem de aksamlari cok sicak. Agustos bitince biraz ferahlariz sanirim.

Kinders, kuzenine hayirli-ugurlu olsun canim. Akabinde hemen sira sende insallah.:Saruboceq:
Herkeste oldugu gibi benim de arkadaslarim, kuzenlerim, is arkadaslarim herkesin cifter cifter cocuklari oldu, hatta bazilarininki univ. sinavina bile girdi. Cok yakin arkadaslarimdan biri, gecen yil ikinci bebege hamile kaldigini bana 4 ay sonra zor soyledi, aynen sendeki durumlar gibi... Onlar adina elbette seviniyorum ama hep bir tarafimiz buruk degil mi?:sinifsinif:

Patikler, Absynth, Merye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Rüzgardeniz maşallah oğlun kocaman olmuş çok da yakışıklı tatlım öp oğlunu bizim için.Kaç aylık oldu yumurcak şimdi.Onlar öyle zayıflatıyorlar anneleri.Ben de 54 kiloyla hamile kalmıştım 65 kiloyla doğum yaptım.Oğlum 3 aylık olduğunda 52 kiloya inivermiştim bizimki hareketten değil de uykusuzluktandı.Biz oğlumda çok gaz problemi yaşamıştık bir de çok uykusuz bir bebekti mahvetmişti bizi bir yaşına kadar.

İnşallah darısı sizlerin başına canım :) çok iyi kilon ama son iki ayda alırsın, ben de son iki ayda almıştım çoğunu, o da bebek, vücuttaki su artımı vs. vs. doğumdan hemen sonra 7-8 kilo verdim ben... evet ben oğluma tek başıma bakıyorum, yardımcım falan yok yani, kayınvalidemi de hiç karıştırmak istemedim, iyi de oldu... kendi bildiğim gibi, kendi kurallarımla büyüttüm, şimdi de kimseyi karıştırtmıyorum, eşimi bile... dolayısıyla hareketli bir çocuk da olunca ve de ekmek ve hamur işlerini hayatımdan çıkarınca kiloyu verdim :) hiç de zor değilmiş meğerse bir çocukla kilo vermek ama hala eski pantalonlarımı giyemiyorum çünkü karnım kaldı biraz, mekik çekmem lazım ama tembelim ben o konuda :)

inşallaaaaaaaahhhhhhh sizlerin minnoşları da görmek için sabırsızlanıyorum :)
geçmiş olsun canım, aman dikkat et :)

bu evlat parçaları adamı eritiyorlar canım, emeklemeyi bırak artık tırmanmaya başladı, bir saniye içinde bir şeye tırmanırken yakalayabiliyorsun ve tabii peşinde koşmaktan, devamlı eğilip kalkmaktan müthiş kilo veriyorsun, bir de ben dikkat de ediyorum yediklerime :) iyi olacak akıbetiniz, iyi olacak :)

Darısı başınıza canım, hep dua ediyorum :) ayy teşekkürler ama oğluşum bir kaç yerini koparmayı başardı sağolsun :)

aaaaaaa Waters doğum yaptı mı????

sağol canım, öperim tabii öpmem mi, seve seve hem de :) yarın tam 9 aylık olacak canım, ilk üç ay zaten benim için de bir felaketti, hep böyle devam edecek sanmıştım ve çok korkmuştum ama çok şükür 6. aydan itibaren düzene girmeye başladı ve şimdi maşallah rahatladım... kendi kendine uyumayı da öğrettim, zor oldu ama 1 ay hiç yılmadan uğraştım... şimdi tek zorluğu fazla hareketli olduğu ve artık ayaklandığı için peşinden ayrılamıyor olmam, çünkü her yere gitmek ve her yere tırmanmak istiyor, dolayısıyla düşüp kalktığı için yaralı böcek olmaya başladı artık :) tabii tüm gün gözümü onun üstünden ayıramadığım için bu da beni biraz yoruyor :) bazen akşam saat 8.00'i iple çekiyorum, gece uykusuna yattıktan sonra deriiiin bir nefes alabiliyorum ve günün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum :)

neyse hazır oğlan uyuyorken ben de yemek yapayım, hepinizi çok öpüyorum, yine uğramaya çalışırım kızlar, şimdilik hoşçakalın :)

selam kızlar
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

rüzgardeniz açık gördüm senide oğluşunu benim içinde öp opuyorumnanaktan

denizbulut buradayım totomun üstündeyim bi yere giderseniz peşinizdeyim opuyorumnanaktan

erverdi aman doktorunu ihmal etme hakikaten iyi bi doktora denk gelmişşin inşallah şifa olur opuyorumnanaktan

zarpandit tatlım geldiğinde senide ağırlayım bari beklerim inşallah eşinde gelecek mi*
canım benim ben buğday çimi,folik asit bide sevenseas pulse alıyorum bide denizcim söylemişti ace selenyum günde 1 tane opuyorumnanaktan

baharnaz tatlım inşallah sana sıkı sıkı tutunur sendende güzel haberler duyarız inşallah opuyorumnanaktan

alabamam iyi olmana sevindim ama öksürüğede dikkat et emi tatlım hep bu yollardan yürüdüğümüz için bizi en iyi biz anlıyoruz inşallah allah olmayan herkese nasip etsin hayırlıysa tabii opuyorumnanaktan

merye nasılsın canım ? kaydirigubbakcemile5 her şey yolunda değil mi?

hülya59 canım seninde bebekten sonra kilon iyice düşmüş vay vay bebek yapmak için bir sebep daha kaydirigubbakcemile5zemuszemus

ALABAMA;daha iyiymişsin.al bu çiçekleri de kokla.daha iyi ol.Waterssla görüşürsem selamını iletirim.

ZARPANDİT;çilekli dondurma...hımmm.iyi geldi.zaten dondurmam bitmişti.
dünya hali belli olmaz sen hamile kal da belli mi olur belki türkiye de doğurmak kısmet olur burda olursan seni de ziyaret ederiz.yerimseniben

RÜZGARDENİZ;artık oğlundan az da olsa vakit bulmaya başlamış girmeye başlamış..dört döndürüyormuş annesini Rüzgar.kolay gelsin..iğne oyasını ben de farkettim.sengözlerimebaksanab

KİNDER;yedikleriniz içtikleriniz kürleriniz Zarpandit le sana şifa olsun.başka kalmadı değil mi aramızda kür uygulayan..

abcdef;den haber ses yok.

erverdi canım iyiyim iğnemi yaptırıp geldim markete filan gittim yani harekete başladım gerçi dün akşamda markete gitmiştim. Tedavilerini memorıalda olman güzel bence doğru yer benim olmazsa bile ikincisini yine orda devam ederiz diye düşünüyoruz canım

Zarpandit yok canım pek yatmıyorum ara ara gidip uzanıyorum sancılarım olduğunda

Kinder ve sen kürler uyguluyorsunuz sanırım geçen yıl bende çok uygulamıştım önce soğan kürü ardından 4 ay incir kürü uygulamıştım 1 ayda zeytinyağlı incir kürü eşimede 4 ay keçiboynuzu kürü uyguladım Belki yumurtalığıma faydası olmuştur bu durumun diyette genelde sabahları hala incir yerim ılık su ile aç karnına

Benden de sana zemuszemusopuyorumnanaktan

kimseler uğramamış kızlar

Bugün sancım ve minik kahverengi lekelenmelerim oluyor :uhm: insan moralini bozuyor işte ne bileyim hastane ve markete gidip geldikten sonra oldu çokmu geldi acaba bu hareket anlamadımki

iyi geceler

Kesinlikle çok filan değil bu hareket. Aklına kötü şeyler getirme. Lütfen seyrine bırak. Bundan hiçbir şey olmaz inan. Güzel şeyler düşün. Bu senin en güzel günlerin... Tadını çıkart.opuyorumnanaktan

Gunaydin Guzel Hanimlar,a.s.

Baharnaz, endiselenme lutfen. Bazilari bu tarz lekelenmelerin tutunma kanamasi olabilecegini soyluyor, umarim yumoslarin sana iyice tutunuyorlardir. Hem esine hem kendine gecen yil kurler uyguladigini yazmisin, umarim faydali olmustur, sizde spesifik bir sorun belirlenmis miydi?

Alabama ve Deniz Bulut, bugun sacim boyanirken aklima siz geldiniz. Saclarinizi ne yapiyorsunuz, bazilari organik boya yada kina kullanin diyor, bazilari 3 ay hic boyamayin diyor, sizler ne yaptiniz?bayanssulusmile

Erverdi, tamam o zaman belki doguma Istanbul'a gelirim. Yada o zaman artik hangi ulkede olursak siz oraya gelirsiniz. Bir tasla iki kus olur, hem de yeni bir yer daha gormus olursunuz.

Kindersms, tamam bulusalim bari... zemuszemusHatta sen KK'daki kizlari da topla
hepimiz yakalarimiza bir gul, karanfil takariz tamam mi? Super olur! Esim gelemiyor ben yanliz olacagim.

Hulya, insallah canim. Bana ve Kinders'e yarasin.

Mesgul olan arkadaslara...opuyorumnanaktan

günaydın baharnaz;endişelenme canım.büyük ihtimalle tutunma kanamasıdır.öyle umuyorum.geçenlerde bir topikte bir arkadaşın da öyle oldu.okudum.hafif hafif pembe lekeleri vardı.tutunma lekesiymiş.seninki de öyle olabilir.o arkadaş şimdi hamile.markete gidip te çok mu ağırlık taşıdın.gidip gelmeyle birşey olacağını sanmıyorum.yine için rahat olsun diye tüp bebek hemşirelerini arayıp bilgi alabilirsin.ebdişelenme cabım.hem adet günlerin değil şu aralar.(hadi inşallah tutunma kanamasıdır)sahi bugün kaçıncı günün.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…