38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Saol canım güzel güzel güzel düşünüyorum .)) Neşeli hareketli şarkılar yükledim kulaklığı takıp onları dinliyorum

Zarpandit

Eşimde sayı ve hareket problemi var canım

Saç boyayanlardanım bende saçım 3 ay öncesine kadar karameldi Bebiş tedavisine gireceğimden saç boyama işini bıraktım en son 2 ay önce papatya çiçeği aldım bir kapta az az kaynattım ve saçlarıma sürdüm sonra kuruttum Saç rengimi biraz açtı dipten gelenler siyah olduğu için. Sonrada organik boya ile kendi rengime uygun bir boyayla boyadım.

Yalnız papatya suyuyla olan işlemi 3 gün tekrar etmek gerekiyormuş. Saçın tam açılması için.
Şimdide dipler geldi ama birşey yapmıycam bebişlerin sağlığı için biraz çirkin kalayım :)

Erverdi saol canım. Sabahları hep burda karşılaşmamız çok güzel. Lekelenme ile ilgili çok farklı herkese göre herşey değişiyor Tutunma kanaması gibi birşey yok diyenler bile var bekleyip görcez sancılarımda bitti iyi tutundu bebişlerim galiba :)) :ecrin_bebek: emziğe yapışır gibi yapıştılar galiba hiç ses yok

bahar;ben sabahları kalktığımda kahvaltı bitiminde hemen açarım bakarım kim var kim yok.yazan olmuş mu.bir günaydın der evi toplamaya başlarım.arada da dinlenirken yazarım işte...sağ olursak hep burdayız.
bu arada seni pozitif gördüm.geçen yazmışsın.bu olmazsa ikinciyide burada yaptıracağım diye.yani hazırlıklısın.bu çok güzel.güçlü olduğunu gösteriyor.gerçi bu duygular bir gelir bir gider.sen hep güçlü olmaya çalış.

mutfağı topladım.makineye çamaşır attım.gideyim y odasını toplıyayım

Saç boyaları ilerde bebişlerde astım hastalığına neden olabiliyormuş

selam canım dipler beyaz çıkmıyorsa zaten sorun yoktur. benim doktorum ilk 3 aydan önce dahi saçları boyatabileceğimi söyledi. kendisi perinatolog olduğundan güveniyorum adamın işi bebek gelişimi. internette alper mumcu nun sitesinde de böyle yazıyor. ben boyatmaya devam ettim. allah korusun benimki astım da olabilir ama boyadan değil ileri saman nezlesi olan annesi olduğu için. alerji de yüksek oranda genetik bir rahatsızlık çünkü. sen için nasıl rahat edecekse öyle devam et tabii

Seni ve Bebişini Allah korusun canım.
Kişi nasıl rahat ediyorsa iç huzuru nasıl yakalıyorsa öyle yapar. Ben sanırım biraz evham yaptım galiba. Ama şimdi beyaz larım çıkmaya başladı eşimde boyat bakım yaptır filan diye onun dilinden kurtulmak için çözüm bulmam lazım ama ne? Boyadan da korkuyorum.

hakkımızda hayırlısı ayın 29 u gelsin bakalım sonuç ne olacak

erverdi bende çok erken kalkıyorum 7 gibi ayaktayım

ama sende erkencisin işleride sabah erkenden toparlıyorsun ohh maşallah.

SELAM KIZLARR a.s.a.s.a.s.
ben geldim kimseler yoookkk bilmiyorumkismile

bahranaz mrak etme inşallah her şey yolunda sana tutunuyorlar :1hug:

Denizbulut bende saçların boyatıldığını biliyorum herhangi mahsuru yokmuş :1hug:

zarpandit geldiğinde inşallah ayarlayalımda görüşelim :1hug:

alabama sanada günaydınn a.s.

erverdi günaydın şekerim kışa hazırsın artık sanırım çay mı içiyorsun yoksaa:1hug:

günaydın kızlarrr
erverdicim teşekkürler mis kokulu çiçeklerin için :))
zarpandit canım valla ben martta tüp bebek tedavisine başlarken yani başlamadan röflemi yaptırdım o gün bugün daha üstüne yaptırmadım. bilmiyorum benim doktorum da aynı şeyleri söyledi sakıncası yok organik falan yaptırabilirsin dedi ama ben yaptırmadım. benim saçlarım zaten açık kumral hala da sırıtmıyo beyazım da çok az. idare ediyorum zaten sıcaklarda saçım da hep toplu olduğu için bi sıkıntı yok.
kinderscim sana da günaydın
baharnaz canım içimden bi ses sen hamilesin diyor aynı ben dede sancılar olmuştu bu hamilelik belirtisi. kılcal damar gibi az bi renk görmüştüm leke bile değildi ama doktorum pregesteronu iki katına çıkardı. bence bunu doktoruna söyle mutlaka ya ilacını ya iğnenin dozajına ve birtakım şeylere müdahale edebilir.

merhaba ;
benim dün yumurtalarım toplandı. zaten iki tane vardı ve ikiside dolu çıkmış döllenmiş. bugün 1. gün ve 10 30 da aradım henüz ikiside tek hücrelilermiş. 1. gün için sizce normal mi ne dersiniz?
bir tanesi iyi diğeri orta gözüküyormuş ama daha net bişi yokmuş çok erkenmiş. pazar günü büyük olasılık transfer yapılacakmış. yani 3. gün.
alabama senin embriyoların kaç hücreliydi transferden önce hatırlıyor musun?
bir de bana progynex diye bir iğne verdiler sanırım progesteron iğnesiymiş bunu günün hangi saatinde vurunmam daha dpğru bilgisi olan var mı?
bir de eşimin sperm analizinde morfoloji 2 çıktı bu değer kötü mü sizce?

Son düzenleme:
Alabama, Deniz Bulut, Baharnaz, bilgiler icin tesekkurler. Benim de sacim acik kumrala boyali ve balyajli... Ben dip boya yaptirmazsam sacimi o sekli ile yarim yamalak cok sevmiyorum acaba koyu bir renge mi boyatsam? Sonucta kimyasal boyalar, cok masum degiller...Ya her yerde organik boya aramam gerekiyor yada koyu renge boyatmak sanirim.bilmiyorumkismile Baharnaz, papatya kaynatma fikri cok iyi geldi, super dogal! Yada hamilelik boyunca bandana takariz.zemuszemusbayanssulusmile

Beyaz, masallah ikisinin de dolu olmasi super! Sonucta bir sperm ve bir yumurtaya ihtiyacimiz var. Morfoloji dusuk gorunuyor ama yikama sonrasi hareketlilik ve kaliteyi artiriyorlar. IMSI yapildiysa zaten iyi olan spermler secilmislerdir. Icini ferah tut, bol sanslar.a.s.

ben 41 yaşına kadar röfle ile idare ettim ama sonrası yetmez oldu. organik boya iyi kapatmıyormuş. benim dr organik olsun olmasın demedi. saç boyatmanın zararı yok dedi üstelik 8. haftada daha ben sormadan. eee adam prof hem de perinatolog zararı olsa demez dedim kabul ettim. işime de geldi :) internette de mumcunun sitesinde öyle okumuştum. mascara şeklindeki kapatıcılarla boyanın süresini azıcık uzatabilsem de 2 ayda bir normal boya ile boyatıyorum.

inşallah ikisi de güzel bir şekilde devam eder. ilk günü bildiğim en fazla 2 hücreli oluyorlar. ilk başta tek hücreli olmaları önemli değil daha sonra daha hızlı bölünebilirler şimdi buna takılma. progesteronun belli saati yok. sana kolay gelen bir zaman dilimini seç. çok dakik olman gerekmiyor. sadece o günkü dozu yaptır yeter. morfoloji iyi değil gibi ama tüpe yeterli. normali kaç tam bilmiyorum internetten araştırabilirsin.

Son düzenleme:
Deniz Bulut, aslinda ben de daha once eger kafa derisinde herhangi bir yara, bere yoksa sac boyatmanin bir sakincasi olmadigini okumustum. Bir cok tanidigim var, gebeliklerinde saclarini boyattilar, hatta sigara icenler bile vardi. Sadece sanirim bizler daha cok itinaliyiz. Gec bebekler olunca her seyi dusunuyor insan...bilmiyorumkismile

benim kuaförümün eşi yeni doğurdu kendisi de bana zararlı olsa ben eşime yapmam dedi tüm hamileliği boyuncada eşinin röflesini boyasını vs yaptırmış. ben tercih etmedim çünkü etrafımdaki insanların bıdı bıdı etmesini karşılıksız bırakmayacağım ve huzursuzluk olacağı için ammaaan onu da yapmayıver dedim kendime :)) zorlanmadım da açıkçası zorlansaydım belki yaptırırdım.

beyaz canım morfolojinin normalı %4 ama sen takılma kızların dediği gibi tüpde doktor yada embriyolog en iyisini seçiyor merak etme. ayrıca ilk gün ikinci gün kaç hücreli diye sürekli kontrol etmiyorlar. bu embriyo için sağlıklı değil hergün haber alcan diye stres yapma. şu an önemli olan döllenmiş olmaları. benimde üçüncü gün biri 8 biri 6 biri de 5 hücreli üç embriyo transfer edildi. biri tutundu çok şükür. sen bol dua et gerisini allaha bırak olur mu.?

ben de senin yaşındayken boyasız röflesiz idare edebiliyordum. zaten röfle tamam ama 41 ime kadar hiç boyatmamıştım. yaşlandık artık :gitme:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…