38 haftada yolculuk

gonulturqut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
237
69
98
32
Merhabalar arkadaşlar 1buçuk saatlik yolculuk yapmam lazım.bana diyorlarki oturunca bebeğın kafasını ezersin falan.böyle bişey olurmu?çok oturursan bebeğın kafası zedelenir diye.lütfen yardım edin

Kafasi ezilmez ama bana doktorum cok mecburi degilse yolculuk yapmamam gerektigini soylemisti 38. Hafyata. Eger kendi arabanizsa sık sık mola vermeniz durimunda bi sorun yasamazsiniz sanirim.

yahu oturmakla kafa mı ezilirmiş bunu söyleyenler evde ayakta mı duruyomuş acaba :KK48:
bence doktorunuza sorun sakıncalı bi durum olup olmadığını. zaten 1buçuk saat uzun bi yolculuk değil benim doktorum uzun yolculuğa çıktığında iki saatte bir kalkıp yürü demişti kendi aracınla zaten istediğin zaman mola da verebilirsin

yahu oturmakla kafa mı ezilirmiş bunu söyleyenler evde ayakta mı duruyomuş acaba :KK48:
bence doktorunuza sorun sakıncalı bi durum olup olmadığını. zaten 1buçuk saat uzun bi yolculuk değil benim doktorum uzun yolculuğa çıktığında iki saatte bir kalkıp yürü demişti kendi aracınla zaten istediğin zaman mola da verebilirsin
Ne bileyim yahu yaşlılar işte her gün bişey söylüyolar.ya bişey olursa diye korkuyorum.

Back
X