- Konu Sahibi izmirgelini
begendım son fiyat ne olur :26:tatlım
En son 80 TL yazmıştım. ama sana 5 tl daha indireyim 75 e bırakırım... Kargo sana ait olur canım
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
begendım son fiyat ne olur :26:tatlım
En son 80 TL yazmıştım. ama sana 5 tl daha indireyim 75 e bırakırım... Kargo sana ait olur canım![]()
Valla tamda izmirde giymek için arıyorum abıyeyı cnm isabet olacak alırsam :) fiyatta azıcık daha indirim yaparsın aen yaparsın benceeee :)
Valla tamda izmirde giymek için arıyorum abıyeyı cnm isabet olacak alırsam :) fiyatta azıcık daha indirim yaparsın aen yaparsın benceeee :)
Almayı düşünüyor musun mlkyy![]()
o zaman belki de nasip bnmdir ben tamam dedim görünce ama tek endişem büyük gelirmi diye yoksa hemen alabilirim![]()
https://www.facebook.com/profile.php?id=1005609008 bu bnm prfilim canım ben özel mesaj atamadım sana o yüzden belki facebook kullanıyosundur diye
Tamam arkadaşım face'den ekliyorum seni, oradan görüşelim...![]()
Arkadaşım ben de begendim satmadıysan görüşelim olur mu acilll
bu arada burdan satış nasıl yapılıyor ilk kez böyle bir platformdan alışveriş yapmaya calışıyorum. önce ödeme mi yapılıyor ürün mü gönderilior acıklarsan sevınırım
yok ben göğs altından bol olan elbiseleri tercih ediyorum o elbiseyi de cok begenmiştm. neyse kısmet. satış olmazsa da yine de bekliyorum.