38 Beden Satılık Abiye

evet canım istiyorum bunu ben sarısınım arkadaslarım yakıstırdı bu rengi bana mezuniyetimz var ve benim söz nişan abiyelerim yepyeni kaldı dolapta yeniden abiye almaktansa bu mantıklı geldi bana ve zarif duruyor ama korkuyorum alırım bana olmaz sonra diye 1 numara abiyelerim favella markada . fotograf koyarmısın lütfen :)

yok ben göğs altından bol olan elbiseleri tercih ediyorum o elbiseyi de cok begenmiştm. neyse kısmet. satış olmazsa da yine de bekliyorum.

bu arada burdan satış nasıl yapılıyor ilk kez böyle bir platformdan alışveriş yapmaya calışıyorum. önce ödeme mi yapılıyor ürün mü gönderilior acıklarsan sevınırım

bu arada burdan satış nasıl yapılıyor ilk kez böyle bir platformdan alışveriş yapmaya calışıyorum. önce ödeme mi yapılıyor ürün mü gönderilior acıklarsan sevınırım

önce ödeme yapılıyor, sonra ürün gönderiliyor, ben banka hesap no veya ıban no verip ödemenin yapıldığı gün kargoyu yapıyorum, kargo takip noyu alan arkadaşa bildiriyorum:) alan kişi netten takip edebiliyor ürünün nerede olduğunu:)

uygun olması açısından ptt kargo tercih ediliyor:)

Back