38 Beden Satılık Abiye

izmirgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
544
14
118
Niğde
Abiyemi 1 defa kına gecemde 2 saatliğine giydim..

Ondan sonrada hiç giymedim.

2012 Ekim sonunda almıştım.

38 bedene uygundur. 1 beden yazıyor üzerinde. İzmir den almıştım.

Kuru temizlemesi yapıldı.

Fiyat:125 TL

Fiyatta pazarlık yapılır.

Kargo bana aittir.

Yaz için ihtiyacı olan şimdiden alıp hazır etsin bu abiye hem çok rahat hem zarif ve şık (tabi benim fikrimce)

en son fiyat ne olur

Siz makul bir fiyat verin anlaşalım. 1 yıllık bir abiye, modeli çok güzell ve çok rahat.. Pişman olmazsınız... 36 38 beden için tam olur. 40 bedene malesef olmaz. çünkü göğüs altı boncuk kısmı dar gelir. Bu abiye, kolye gibi aksesuar gerektirmez. Boncukları kendinden aksesuar. Sadece 1 defa giydim. Kuru temizlemesi de yapıldı. Ekstra bir para ödemeyeceksiniz.. 2 katlı. tül bölümleri çok zarif gösteriyor. Görür görmez bu abiyeyi almıştım.. Ben çok memnun kaldım. fakat doğum neticesiyle artık bana olmuyor.. sadece 2-3 saat kullandım. ardından bindallı giyince bütün gece bile kullanamadım.. Rengi tabiki zevk meselesi ama hoş bir renk. alt tarafı saten fakat satenin parlaklığı tülle kombin edilince şahane durmuş.. Resimlerden güzelliği tam belli olmuyor.. üzerinizde daha güzell. hafif göbek bile olsa dahi hiç belli etmiyor. Extra korse giymenize gerek yok. dilerseniz içten giymeniz için büstiyer de verebilirim. 10 tl yeni inci marka , sadece bir kere düğünümde kullandım temiz vaziyette dolapta bekliyor. 90 tl ye almıştım, 10 tl ye hiçbiryerde hiçkimsede bulunmaz.
bu linkten bakabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/bit-p...markalardan-bay-bayan-pijama-takimlari-2.html

önden bağlamalı model olunca bedeninize çok rahat oturuyor..

dediğim gibi abiye için siz fiyat verin... konuşalımm... yanında arzu ederseniz büstiyer 10 tl alın. ikisini bir çok rahat kullanırsınız..

son fiyatı nedir?

Arkadaşlar abiyenin en son fiyatı 90 tl olur ama kargo size ait olur. İsterseniz 10 tl ye de yanında büstiyer (büstiyerin piyasa fiyatı 90 tl yeni inci marka) alabilirsiniz...

yani 100 tl ye hem abiye hem büstiyer alırsınız.. Kargoyu ptt ile gönderirim. Kargo ücreti de ort 10 tl tutar.

en son fiyat ne olur

Arkadaşlar abiyenin en son fiyatı 90 tl olur ama kargo size ait olur. İsterseniz 10 tl ye de yanında büstiyer (büstiyerin piyasa fiyatı 90 tl yeni inci marka) alabilirsiniz...

yani 100 tl ye hem abiye hem büstiyer alırsınız.. Kargoyu ptt ile gönderirim. Kargo ücreti de ort 10 tl tutar.

Bu arada ürün özel dikim değildir bu yüzden her 38 bedene uygundur... Biliyorsunuz özel dikim olunca vücuda göre oturuyor... Başkasının Vücudunda potlama riski yüksek oluyor... Bu elbisenin potlama gibi bir problemi olmaz.. Bu acıdan da değerlendirinn

Arkadaşlar abiyemin fiyatını düşürüyorum son ama son fiyat 80 tl dir. Kargo size aittir. İsteyene yanın da yeni inci marka büstiyer takımı 10 tl den verebilirim. Büstiyer takımın detaylı resimlerini mail adresi verirseniz gönderebilirim. Büstiyerin piyasa fiyatı 90 tl dir. abiyenin piyasa fiyatı 300 tl dir.

Abiye için en son fiyat 80 tl kargo size ait olur..

Abiye ve büstiyerin satışı devam etmektedir arkadaşlar..

Abiye :80 TL (1 defa kına gecemde kullandım).

Büstiyer Yeni İnci marka: 10 TL (1 defa düğünümde kullandım).

Kargo Size ait..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…