• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38+4 , gerildim :(

Ela6167

Şurişk'imi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
449
200
23
34
Son 10 gün kaldı beklenen doğum tarihime, ama artık dayanamıyorum sanki sabrım kalmadı. Kavuşmak istiyorum. Böyle değişik bir ruh halindeyim. Mutsuz, huzursuz olmaya başladım artık. Hiç bir belirtim yok. Ne nişan, ne en ufak bir sancı, kasılma, hiç bir şey yok. Artık gelsin istiyorum, çok paranoyak oldum :( Napsam ki? Nasıl geçirsem günleri? Doğumu hızlandıran bir şeyler var mı?

ben 39+4 oldum aynı şekilde hiç bir belirtim yok ne yalancı kasılma ne nişan ne ağrı sızı ne hareketlerde yavaşlama artık kiloda almıyomuş cuma günü kontrolüm var ne diyecek çok merak ediyorum :KK43:

ben 39+4 oldum aynı şekilde hiç bir belirtim yok ne yalancı kasılma ne nişan ne ağrı sızı ne hareketlerde yavaşlama artık kiloda almıyomuş cuma günü kontrolüm var ne diyecek çok merak ediyorum :KK43:
Uf çok zor ya, büyük sabır gerektiriyomuş gerçekten :( Ne zaman gelecek diye düşünmekten insan delirecek gibi oluyo. Bir de etrafta arayıp hiç belirti yok mu diye soranlarım var sağolsunlar daha da geriyorlar

Uf çok zor ya, büyük sabır gerektiriyomuş gerçekten :KK43: Ne zaman gelecek diye düşünmekten insan delirecek gibi oluyo. Bir de etrafta arayıp hiç belirti yok mu diye soranlarım var sağolsunlar daha da geriyorlar
Ayy hic sorma kayinvalidem sezaryen iste diyo diyorum sezaryen istemek yok burda ne bicim hastaneymis degistir orayi cocuk ölecek icerde bilmem ne cok guzel moral veriyolar

Son 10 gün kaldı beklenen doğum tarihime, ama artık dayanamıyorum sanki sabrım kalmadı. Kavuşmak istiyorum. Böyle değişik bir ruh halindeyim. Mutsuz, huzursuz olmaya başladım artık. Hiç bir belirtim yok. Ne nişan, ne en ufak bir sancı, kasılma, hiç bir şey yok. Artık gelsin istiyorum, çok paranoyak oldum :KK43: Napsam ki? Nasıl geçirsem günleri? Doğumu hızlandıran bir şeyler var mı?

Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum benimde son 16 gün o kadar garip duygular içindeyim ki artık her şey çok fazla ve ağır gelmeye başladı. Bebeğimde artık sıkıldı ve sığmıyor sanki karnıma. Geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum ordan oraya dönerken bile zorlanıyorum :( birazda korku içindeyim artık insan ne yaşayacağını doğum anında tahmin edemiyor. Hayırlısıyla sağlıkla bi nefeste kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi..

Ayy hic sorma kayinvalidem sezaryen iste diyo diyorum sezaryen istemek yok burda ne bicim hastaneymis degistir orayi cocuk ölecek icerde bilmem ne cok guzel moral veriyolar

Ay inanmıyorumm, sakın kafanıza takmayın kayınvalidenizin sözlerini a aa ne kadae ayıp.. canınız sıkılmasın sadece bebeğe odaklanın her kafadan bir ses çıkıyor maalesef.. tez zamanda kucağınıza alın inşallah

Benimde kayinvalidem cok sorup bunaltiyo ama seninki abartmis olecek ne demek :kızgın: 42. haftaya kadar yolu var bunun. Temennimiz okadar uzun beklememesi tabii..

Benimde kayinvalidem cok sorup bunaltiyo ama seninki abartmis olecek ne demek :kızgın: 42. haftaya kadar yolu var bunun. Temennimiz okadar uzun beklememesi tabii..
Kızlar sizin doğum yakın da benimki de sürekli arıyor rapor bekliyor sanki ben hergün ultrasona mı giriyorum bebek nasıl bebek nasıl. Ne biliyim nasıl yani hareket etmiyo bi şey yapmıyor daha.

Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum benimde son 16 gün o kadar garip duygular içindeyim ki artık her şey çok fazla ve ağır gelmeye başladı. Bebeğimde artık sıkıldı ve sığmıyor sanki karnıma. Geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum ordan oraya dönerken bile zorlanıyorum :KK43: birazda korku içindeyim artık insan ne yaşayacağını doğum anında tahmin edemiyor. Hayırlısıyla sağlıkla bi nefeste kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi..
Ya evet öyle malesef ben de uyurken zorluk yaşıyorum dedigin gibi. Bir de sık sık lavaboya gitme ihtiyacı, artık direk orda uyusam yeridir:işsiz: Korku bende de vardı ama artık korku yerini sabirsızlığa ne olacaksa olsun çabuk olsuna bıraktı :cry:

Kızlar sizin doğum yakın da benimki de sürekli arıyor rapor bekliyor sanki ben hergün ultrasona mı giriyorum bebek nasıl bebek nasıl. Ne biliyim nasıl yani hareket etmiyo bi şey yapmıyor daha.
Ayy sorma o haftalarda bana da aynısını yapıyodu. Ben de bilmem iyidir herhalde diyodum ama insan sinir oluyo tabi hassas dönem birde. Anlayış okadar önemli ki bu zamanlarda...

Ayy sorma o haftalarda bana da aynısını yapıyodu. Ben de bilmem iyidir herhalde diyodum ama insan sinir oluyo tabi hassas dönem birde. Anlayış okadar önemli ki bu zamanlarda...
Normalde ayda bir konuşurduk şimdi gün aşırı arıyor ve gerçekten annem dahil kimseyle konuşmak istemiyorum telefonda.annem beni soruyor yememi içmemi.bu da ultrasona girdin mi kendini gösteriyor mu,bi daha doktora gidecek misin, bebek nasıl. Bebek nasıl olacak hissetsem diyecem ki hareket ediyor etmiyor.ben iyiysem iyi olur yani gün aşırı sana rapor mu vercem. Kendimi dinlemek de istemiyorum sürekli hasta gibi.bunlar doğunca da artık hergün rapor isterler

Normalde ayda bir konuşurduk şimdi gün aşırı arıyor ve gerçekten annem dahil kimseyle konuşmak istemiyorum telefonda.annem beni soruyor yememi içmemi.bu da ultrasona girdin mi kendini gösteriyor mu,bi daha doktora gidecek misin, bebek nasıl. Bebek nasıl olacak hissetsem diyecem ki hareket ediyor etmiyor.ben iyiysem iyi olur yani gün aşırı sana rapor mu vercem. Kendimi dinlemek de istemiyorum sürekli hasta gibi.bunlar doğunca da artık hergün rapor isterler
Seninki önceden ayda 1 arıyormuş en azından :D benimki her gün arar, arayamazsa 2 günde 1 mutlaka. Okadar stres yaşadım ki anlatamam sana. Her aradığında dert anlatması mı dersin, çok aşırı uzun dakikalar süren konuşmaları mı dersin. Yani beterin beteri var inan:deli: Geçiştirmeye bak, bir de tavsiye ben artık çok sıkıldığım için aradığı zaman açıp durgun donuk bir ses tonuyla kısa cevaplar vererek (hmm, aynen, evet, doğru gibi) konusuyorum anlayıp uzun tutmuyor eskisi kadar :D

Ya evet öyle malesef ben de uyurken zorluk yaşıyorum dedigin gibi. Bir de sık sık lavaboya gitme ihtiyacı, artık direk orda uyusam yeridir:işsiz: Korku bende de vardı ama artık korku yerini sabirsızlığa ne olacaksa olsun çabuk olsuna bıraktı :cry:

Ah o tuvaleti hiç sorma 1.5 saate bi kalkıyorum gece uyku muyku kalmıyo zaten bir anda nasık baskı oluyor patlıcam sanki gece susuyorum su içmemeye çalışıyorum içsem bu sefer yarım saate bi kalkıcam işgence gibi :)) bizde bebeği gününden önce bekliyoruz doktor 1 eylülü bulmaz dedi dün o yüzden daha da bi heyecanlandım korktum karmakarışık oldum, 25-27 ağustos arası gelecekmiş gibi hissediyorum hep ama hayırlısı tabii belli olmaz. İşte duygular karmakarışık sabırsızlık,korku,heyecan,merak off off :mad:

Ah o tuvaleti hiç sorma 1.5 saate bi kalkıyorum gece uyku muyku kalmıyo zaten bir anda nasık baskı oluyor patlıcam sanki gece susuyorum su içmemeye çalışıyorum içsem bu sefer yarım saate bi kalkıcam işgence gibi :)) bizde bebeği gününden önce bekliyoruz doktor 1 eylülü bulmaz dedi dün o yüzden daha da bi heyecanlandım korktum karmakarışık oldum, 25-27 ağustos arası gelecekmiş gibi hissediyorum hep ama hayırlısı tabii belli olmaz. İşte duygular karmakarışık sabırsızlık,korku,heyecan,merak off off :mad:
Ya ne güzel doktor en azından doğumla ilgili bi şey söylemiş :) Ben nst ye girdim 2 kez. En son 2 gün önce. Sonuç normal, bu ne demek sancı filan hiç yok herhalde :D hissetmediğim sancı olur ümidi var içimde hep ama yok anam nerdeee. İnşallah istediğin zamanda istediğin şekilde alırsın miniğini kucağına. Korkular yerini büsbüyük mutluluklara bırakır ♡

zaten doktor hastane dediğin ne bilir ki koskoca kayınvalide varken.nasıl sinir oldum..
bir sonraki doktor kontolüne kv de götür doktorada tembihle bir temiz azarlasın doktorun kv yi. için soğur

Ya ne güzel doktor en azından doğumla ilgili bi şey söylemiş :) Ben nst ye girdim 2 kez. En son 2 gün önce. Sonuç normal, bu ne demek sancı filan hiç yok herhalde :KK70: hissetmediğim sancı olur ümidi var içimde hep ama yok anam nerdeee. İnşallah istediğin zamanda istediğin şekilde alırsın miniğini kucağına. Korkular yerini büsbüyük mutluluklara bırakır ♡

Bende 2 kez girsim nst ye bana da her ikisininde normal dedi :)) insan sancın çıkmış fln desin istiyo dimi :) benim akşamları genelde adet sancısı gibi bi ağrı giriyo 5 10 dk ya geçiyo bir kaç kezde gece girdi o sancı sanki adet olacakmışım gibi şiddetli değil ama rahatsız edici. Amiinn inşallah senin ve bekleyen herkesinde öyle olsun :dua:

Bende 2 kez girsim nst ye bana da her ikisininde normal dedi :)) insan sancın çıkmış fln desin istiyo dimi :) benim akşamları genelde adet sancısı gibi bi ağrı giriyo 5 10 dk ya geçiyo bir kaç kezde gece girdi o sancı sanki adet olacakmışım gibi şiddetli değil ama rahatsız edici. Amiinn inşallah senin ve bekleyen herkesinde öyle olsun :dua:
Benim daha hiç olmadı sancı bakalım, olsun artık bişiyler :) Amin inşallah

Back