360 karın germe , lipo ve bbl ameliyatı tecrübelerim ve tavsiyelerim 🤩🤩🤩

Bende ikisini oldum nasıl yatacağız ya sırt üstü yatıyorukmaltımda bbl yastığı ama güvenemiyorum eridiğini düşünüyorum
Kesinlikle etkisi çok oluyor ne kadar yastık koysakta eritiyor ama hiç takma şişlerin i nince bile çok güzel bi görüntü oluyor bu süreçte sabır çok önemli allah şifa versin

Peki popo da kuculme nezamaan belli oldu acaba

Peki popo da kuculme nezamaan belli oldu acaba
2.-3. Haftadan sonra hafiften belli olmaya başlıyor. Benim erkek tipi vücudum olduğu için popomun üst tarafları dolduruldu. Onlar duruyor. Yani ters üçgen düşünebilirsin. Alt taraflar daha hızlı eriyor gibi hissettim.

Merhava popo nezaman erimeye basladı acaba ? Benım10.gunum bana cok buyuk gelıyor

Ester clinic Ersin beyle görüşme sağladım bugün kendisi gayet ılımlı biri fakat aynı işleme 190 bin lira fiyat verdi ve fiyatta değişiklik olamayacağını söyledi kibarca, burada 110 bin yazıyor diye heveslendim fakat 80 bin zam aşırı fazla bir kaç ay için aradan 2 yıl geçse okey ama bu kadar sürede bu zam beni şok etti yani bilemedim ticaret usulü bakılması üzdü açıkçası.

Harika bir detaylı paylaşım olmuş. Kaleminize sağlık benim de hikayem benzer tüp mideyle 30 kilo verdim ben de sora bir çocuğum var. Siz de üç çocuk demişsiniz. Ne zaman kucağınıza alabildiniz en erken? Ben de Temmuzda olacağım inşallah meme küçültme ve karın germe kombine. Çocuk kucağa alamamak en çok korkutan şeylerden biri beni. 14 aylık bir çocuğum var, annem kalacak benimle de sarılmadan etmeden nasıl olacak bilmiyorum. Alakasız zamanlarda kucağıma da atlamayı sever Bir de foto paylaşmıyorum demişsiniz ama özelden de olsa paylaşma şansınız var mı? Bir de süreç ile ilgili öncesinde ya da sonrasında tavsiyeleriniz olur mu? 77 kiloyum ben de ölüm orucuna girdim resmen ameliyat için

İçinize sindiyse ne mutlu size darısı başıma cihan şahinin paylaşımlarında yapılan işlem görünmüyor sanırım merak ettim bende inşallah en iyi şekilde atlatırsınız

İçinize sindiyse ne mutlu size darısı başıma cihan şahinin paylaşımlarında yapılan işlem görünmüyor sanırım merak ettim bende inşallah en iyi şekilde atlatırsınız
Evet instagramda yayınlanmıyor ama wa'dan yazıp sizi teyit ettikten sonra özel bir şifre ile göre biliyorsunuz. Randevu sırasında ekrandan tek tek her şeyi gösteriyor zaten. Profesyonel geldi bana yaklaşımı açıkçası.

Çok iyiymiş yani kendi reklamını çok yapanlar bir bir döküldü zaten sizin adınıza sevindim açıkçası sorun olmazsa özelden kaç bölge anlaştınız fiyat olarak öğrenebilirmiyim çünkü 2016 yılındada karar vermiştim paramda yeterliydi burada ismi geçen biraz adı duyulan yerler fiyatları çarpı 2 yapıyor o zaman kızıp vazgeçtim bu defa kararlıyım bütçeme uyana direk gidip olucam şu son kiloları verip

Yazıyorum şimdi

Merhaba bende aynı ameliyatları düşünüyorum doktorunuz kimdi acaba memnun musunuz özelden fiyat bilgisi verebilir misiniz lütfen çok araştırdım ama fiyatlar çok yüksek geldi birde boy ve kilonuz öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…