360 karın germe , lipo ve bbl ameliyatı tecrübelerim ve tavsiyelerim 🤩🤩🤩

Çok teşekkür ederim

Merhaba benim catlaklarimin yoğunlukta olduğu bolgeyi nerdeyse tamamen aldılar size şöyle tarif ediyim suanki göbek telifinizin 2 parmak üstünden kesiyorlar orada ne varsa tamamen gidiyo üst taraflarda varsa kaliyo tabiki ama inanin gözünüze batmiyo

Merhaba geçmiş olsun öncelikle bende aynı işlemleri düşünüyorum kol sırt bel göbek lipo üst bölge yağlarım gitsin istiyorum genetik çünkü kilo versemde alt hep daha zayıf oluyor lipodan çıkacak yağları kalça boşluklarına ve yuvarlak kalçaya sahip olmak için istiyorum iki sezaryen doğum yaptım çok kilo alıp verdim karın germede de istiyorum hepsini aynı anda istiyorum ama cesaretim de yok korkuyorum iyi ve tecrübeli bir doktorda gerekli ve tabi fiyatlar çok yüksek birikim yaptım ama ben yapana kadar hep zam geliyor instagram da muhteşem değişimler görüyorum hevesleniyorum ama kötü sonuç alan memnun kalmayanda oluyor doktoruna bağlı bence kesinlikle o yüzden de hep erteliyorum siz ne kadar toplamda ödediniz acaba özelden yazabilir misiniz birde lipo olan yerlerde çökme gibi bir durum oldu mu

Merhaba geçmiş olsun bende aynı ameliyatları grçirdim karın germe 360 liposuccion ve bbl bugün 17 günüm karın germeden çok memnun kaldım popo büyük ben bukadar büyük istemiyodum zamanla küçülürmü sizinki ne kadar küçüldü doktorum birazının eriyeceğini söyledi

Bnde oldum popoya yag enjekde ama popom tam yuvarlak deil zamanla duzelirmi acaba.sizn yuvarlakmi oldu.sizede cok gecmis olsun.

Teşekkür ederim ben 360 karın germe lipobbl ve sırt germe olarak anlaşmıştık 140 bin dediler 110 bin tl anlaştık ve bende pazarlık yaptım sizde muhakkak yapın ester clinic gerçekten çok yardımcı oluyorburadan görüp gittiğinizi söyleyin muhakkak etkisi olur beni iyi tanıyorlar annem ve teyzemde olucak sürekli görüşüyoruz pazarlık yapın yani kim olursa olsun dr bu pazarlık yapılmaz.demeyin haa bu arada sırt ameliyatımı yapamadılar bende kansızlık vardı o yüzden 90 bin ödedim 3500 de kan takviyesi yaptılar kızılaydan

Teşekkürler o büyüklüğe hiç aldanma canım 3 de 2 si gidiyor ben sigara kullanıyorum baya bi eridi emin ol keşke erimeseydi hahahahahha

Bnde oldum popoya yag enjekde ama popom tam yuvarlak deil zamanla duzelirmi acaba.sizn yuvarlakmi oldu.sizede cok gecmis olsun.
Şuan şekle hiç takılma net görüntü 2 3 aydan sonra belli oluyo vücudunda cok odem var ve dengesiz şekilde dagiliyo vücuda mesela hala daha aksamları ödemim oluyo alt taraf bacaklarım vs baya bi şişiyor ama gündüz bayılıyorum kendime

Merhaba bende şubat ayında ismail barut hocamıza ameliyat olacağım.Meme dikleştirme,3 bölge lipo ve bbl.Ameliyatınız üzerinden zaman geçti acaba memmunmusunuz? Şehir dışından gideceğim.Açıkcası korkuyorum.Rezil ve pişman olmak istemiyorum.Bana bir kaç tavsiye verirmisiniz

Tavsiye ne veriyim bilemedim şimdi ama gözünüz korkmasin agrı acı son derece düşük korkmayın yani. Ameliyattan 1 hafta sonra kontrol dren çıkışı falan oluyo istanbulda kalacak yer ayarlayin kendinize

Merhaba arkadaşlar bende 10 ocakta karın germe ve meme oldum bugün bantlar çıktı tamamen gördüm kendimi ve panik atak geçirdim resmen göbek deligim sol tarafta görünüyor ve sağ memenin meme ucu da sağ tarafa kaymış gibi eşim ödemlerden dolayı böyle görünüyor olabilir dedi biraz mantıklı geldi ama çok tedirginim haftaya tekrar kontrolüm var doktoruma sorucam böyle birşeyle karşılaşan var mı acaba

Selam,oldunuz mu acaba, nasıl geçti?

Merhaba

Forumda gördüm ismail hoca ile kaça anlaştınız acaba, ben de randevu aldım bbl ve meme büyütme için, sizin ne zaman olucak?

teşekkürler

Günaydınnn, kimseden dönüş alamadım ama ismail hocaya cumartesi gittim, bu cuma benim de ameliyat günüm, meme dikleştirme ve protezi, bbl + popo kaldırma, eski liposuction'dan kalma parçaların alınması, basen lipo, kol germe yapılıcak. anlıycağınz baya uzun bir operasyona giricem. bana şans dileyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…