36. Haftada kızımı kaybettim.

Allah sana sabırlar şifalar versin, bebişe de rahmet eylesin. Çok zor. Rabbim gönlünü ferahlatıp genişletsin dayanma gücü versin

Başınız sağolsun Allah sabır versin.
Pıhtılaşma testi iki çeşit ben erken haftalarda iki kez düşük yaşadım, doktorum da bana tekrar adet olduktan sonra pıhtılaşma testi yaptı. Normal çıktı. Tekrar hamile kalınca kendi memleketimde bir doktora gittim, o bana genetik test yaptırdı onda yüksek riskli çıktım, testi yaptırırken hamileydim. Biri ssnırım hormonlarla alakalı o yüzden gebelik sonrası yapılıyor. Ama genetik test adı trombofili diye geçiyor onu mutlaka yaptırın. Bende factor V mutasyonu vardı, homozigot.

Başınız sagolsun yüce Rabbım mutlulukların en hayırlısını güzeline versin size

Merhaba geçmiş olsun Allah sabırlar versin. Bende geçen yıl kaybetmiştm kızımı 27. Hafta da kalbi durmuştu. Çok zor çok iyi anlıyorum. Kan pıhtılaşması vardı iğne ve coraspn kullanıyordm ona rağmen oldu. Gebelik diyabeti çıkmıştı belkş o etkiledi bilmiyorum. 6 ay sonra yine hamile kaldım doğum için gün sayıyoruz selametle sağlıkla kavuşuruz inş. sana da tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat dilerim

Merhaba. Amin inşallah. Allah razı olsun Üzerinden 1 sene geçmiş olsa da Rabbim size de sabırlar versin cennetinde kavuştursun sizi inşallah Benim de pıhtılaşmadan ötürü ama ben hiçbir şey kullanmamıştım. Sizin doktorunuz neden kullandırmıştı en başta? Ve ilk defa duydum hem iğne hem ilaç kullanılmasına rağmen pıhtılaşmadan kaynaklı kaybı. Şu anki hamileliğinizde farklı olarak ne gibi tedbir aldı peki doktorunuz? Güzel duanızı en içten şekilde amin diyorum. Ve Rabbim sizi bu evladınıza hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inşallah

Amin bu durumu yaşayan herkese sabırlar diliyorum. Genetik testte pıhtılaşma çıkmıştı öyle başlamıştık ama olmadı o da.. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ilacın dozu arttırıldı hem iğnenin hem hapın dozu arttırıldı. Ve tabi ki gebelik şekerine en başından dikkat ettim o da etkili olmuştur. Farklı dr farklı tedaviler ve benim dikkat etmemle çok şükür buraya kadar geldik. Hamile kalmadan önce genetik testi yaptırın derim yapmadıysanız kan sulandırıcıyı iyi ayarlıyacak dr bulun ve şeker vs bence başından bunları takip edin kalp durmasına sebep oluyor bence bunlar. Ben 3 defa yaşadım bu durumu tez vakitte sağlıkla güzel haberleri alırsnz inşallah

Size özelden mesaj yazdım. Dönüş yaparsanız çok sevinirim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…