• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 36-38 beden hamile kıyafeti arıyorum.

canım mavi pantolonum

Eklentiler

• 01.10.2016 550.JPG
    01.10.2016 550.JPG
    53,1 KB · Görüntüleme: 25
üst alt takım giymiştim ben güzel kombin olmuştu burda otururken güzel çıkmamış normalde hoş duruyor

Eklentiler

• 01.10.2016 643.JPG
    01.10.2016 643.JPG
    46,3 KB · Görüntüleme: 28
pantolonum marka dünyasından -- mavi desenli bady lcw--- üstde siyah bluz var hamile üstü düğünlük gezmelik çok hoştur oda lcw

siyah bluzun ayrıntısı göbeğimi niye kapattıysammm artık :) hamile psikolojisi işte :)

Koyu lacivert pantolon hem spor giyime uyar hem klasiğe üstte çok güzel duruyor .resmim yokmuş çok az giymiştim düğüne özel güne sakladım dar kesimmm lcw marka

Eklentiler

• IMG_1084.JPG
    IMG_1084.JPG
    45,2 KB · Görüntüleme: 44
Mavi olan kot pantolon kalınlığında .38 -40 arası aslında .. Hamilelik başlangıcında 38 bedendim .
Koyu lacivert 38 beden dar kalıplı elastik olduğu için çok rahat olur .kot pantolondan çok az inceliği var bulunduğun yer çok soğuksa kilotlu çorapla giyebilirsin ancak .

Mavi olan kot pantolon kalınlığında .38 -40 arası aslında .. Hamilelik başlangıcında 38 bedendim .
Koyu lacivert 38 beden dar kalıplı elastik olduğu için çok rahat olur .kot pantolondan çok az inceliği var bulunduğun yer çok soğuksa kilotlu çorapla giyebilirsin ancak .
Teşekkür ederim. aradıklarımı buldum.

Back