Bebek İkinci El 36-38 beden hamile kıyafeti arıyorum.

yasemin100

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
414
41
118
Kızlar kısmetse yavrucak yaza doğru gelecek. elinde 36-38 beden hamile eşyası olan varsa burda fiyatıyla birlikte paylaşırsa sevinirim.

Bende 2 tane pantolon var biri oxxo marka lacivert kadife digeri lcw marka ikisi 20 tl olur m koye yakinsaniz elden teslim de olur

Ozel mesajta attım LCW nın hepsını sıfır almıstım kısa surelı kullandım tertemız sadece dolabımda yer olmadıgı ıcın hurca kaldırmıstım o yuzden kırısık ama utuleyıp gonderırım

Eklentiler

• GARDROPS_30062016_0301.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 76
  • GARDROPS_30062016_0302.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_5486.JPG
    43,2 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20160629-WA0013.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 71

Kot pantolon belki olabilir ama diğerleri tarzım değil. toplu alışveriş yamak istiyorum aslında. bulamazsam pantolon için dönüş yapabilirim. teşekkür ederim.

Benim yazlık hep ve son aylarımda giymiştim karın kısımları büyük olabilir

Gri elbise 1 beden. 2/3 defa giyildi. Baya para vermistim ama hic giyemedim.. Markasi 9 ay 10 gun.
10 TL
Bordo elbise M beden. Bir defa giyildi. Bir kac saat. Sifir gibi.Lcw.
15 TL
Badi M beden.Lcw.5 TL
Pantolon hamile pantolonu degil ama hamileyken almistim. Cok rahat.. 5 TL

Elimde hic kullanmadigim yikayip utuledigim pembe lohusa geceligi var dusunurseniz. O da L beden..
Paketinde hasta bezi var 5/6 adet onlari da ucretsiz gonderebilirim..
Sifir awent shoothie bebek emzigimiz var kutusynda. Uny bebenin yeni aldigim sifir kopuk bebe sampuani ve bebe yagi var dusunurseniz.

Bordo elbise kışlık mı?

Kot elbise 36 beden defective marka. 3 kere girildi. Kapalı olduğum için sadece evde kullanıldı.
Kot pantolon lcw marka 38beden
Koyu yeşil İspanyol paça pantolon defacto marka 36 beden.
Pembe tunık 38 beden.
Pembe yazlık elbise lcw marka 38 beden

Eğer beğendiyseniz pazarlık yapabiliriz.

Ürünlerinizin fiyatlarını da yazr mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…