36-38 beden elbise arıyorum

bende de bu elbiseler var
gri yazlık model ama ceketle olabilir diye ekledim..

bu elbise kaç beden ve fiyatı nedir

Canım elbise m beden özelden de yazdım sana, sana olur bence, çünkü boy kilo oranım seninki gibiydi yani kilom boyumdan bir tık üstteydi bende elbiseyi aldığım zamanlarda. fiyatını 25 düşündüm. ama alcam diyorsan konuşuruz. elbisenin uzunluğunu da özelden yazdım sana..

çok karışıkk oldu özür dilerim ama düzen oluşturmak çok zor bu upload sisteminde... bir çoğu kullanılmadı hatta etiketliler,bazıları da 1 kez kullanıldı sadece,ilgilendiğiniz olur ise belirtirseniz bilgi veririm

6 numaradaki siyah elbise (kolunda fiyonk olan) 21( altına siyah tayt giydiğiniz elbise)-22 deki elbiseleriniz gögüs çevresini ve boy uzunluklarını yazar mısınız? fiyatlarını da yazarsanız sevinirim.

6 numaradaki siyah elbise (kolunda fiyonk olan) 21( altına siyah tayt giydiğiniz elbise)-22 deki elbiseleriniz gögüs çevresini ve boy uzunluklarını yazar mısınız? fiyatlarını da yazarsanız sevinirim.

siyah kolları fiyonk detaylı dokuma kumaştan likralı elbise hiç kullanılmadı etiketli 40 tl (göğüs:42 boy :83)
vizon rengi volanlı elbise 1 kez kullanıldı 20 tl (göğüs:40 boy:75)

siyah kolları fiyonk detaylı dokuma kumaştan likralı elbise hiç kullanılmadı etiketli 40 tl (göğüs:42 boy :83)
vizon rengi volanlı elbise 1 kez kullanıldı 20 tl (göğüs:40 boy:75)

hıımm üst kısmı bana dar gelir. teşekkür ederim. size hayırlı satışlar.

hıımm üst kısmı bana dar gelir. teşekkür ederim. size hayırlı satışlar.
canım resimler burda.gıcır gıcır:)beğenmezsen ve uzerine olmazsa iade ediyosun biliyosun canım

Eklentiler

• fab.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 56
  • fabrıka.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 61
Aradığınız elbiseyi buldunuz mu acaba bende ipek bir elbise var ama spor markası garize isterseniz foto atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…