36-38 beden elbise arıyorum

yasemin100

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
414
41
118
Kızımın doğumgününde giymek için elbise arıyorum kızlar. elinde olan varsa bana ulaşırsa sevinirim.
not: Abiye tarzı bir şey bakmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
116 ve 123 nolu elbiselerinizin beden ve fiyatlarını da yazar mısınız? Rica etsem bir de bunların üzerinizdeki duruşunuzu gösteren birer fotoğraf da ekler misiniz?

116, 36-38 bedene uygundur..Üstümde göremezsin zira içine giremiyorum
Boyu dizden bir karıştan biraz daha az olmak kaydıyla yukarıda..Önü ve kolları tamamen dantel..Üstte duruşu çok hoş..

123, gri süet mini elbise..Üstü dökümlü alt kısmı çan etek şeklinde geliyor..

116 - 15 lira
123 - 12 lira..

Fiyatları aslında uygunmuş ama çok da mini bir şeyler düşünmüyorum. size hayırlı satışlar.

abiye tarzı istemiyorsanız bu ürünler sade ve şık duruyor üzerinizde bilginiz olsunn

yakası ve omuz kısmı büzgülü dizüstü kullanılmadı hiç

sol bacak kısmı yırtmaçlı ten çorapla falan çok şık duruyor kullanılmadı hiç

kendinden atkılı kumaşı kalın içinden bişi giyip uzun kol olarakta kullanabilirsiniz bi kaç defa kullanıldı temiz ürün

teşekkür ederim bu tarz elbise düşünmüyorum.

Elbiseniz güzelmiş ama benim sütyen takmam gerekiyor ondada sütyen askısı belli olacak. o da hoş görünmeyecek diye düşünüyorum. yine de teşekkür ederim.

Tabi siz bilirsiniz,,, Zaten askısız kullanmak gerekiyor. Ayrıca siyah straplez de giyilebiliyor içten öle daha rahat ediyor insan... Almayı düşünmüyorsunuz anladım, olur da fikir değiştirirseniz straplez i de hediyesi olarak gönderebilirim bilginiz olsun...

İyi akşamlar..

S beden temsili resimden farkı kolları dirsek kol ve boyu bu kadar uzun değil.

Son düzenleme:
elbisenin fiatı nedir

üzerinde duruşunu gösteren bir fotoğraf var mı elinizde? ayrıca fiyat olarak da ne düşünüyorsunuz?

39.90 almıştım ,hiç kullanmadım 30 tl düşünüyorum konuşuruz yine karar verirseniz..
üzerimde duruşunun resmi yok..benim bacak boyum normalden uzun olduğundan bende elbisenin boyu neredeyse ara boy durdu ,bu yüzden satışta zaten.temsili resimden farkı dirsek kol olması ve onun kadar bileklerden aşağı inmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…