36/38/40 Uygun fiyatlı ,Marka Ürünler burada & Ayakkabı ekledim/satılmıştır

Mango-38 beden-yazlık gri/ mavi çizgili Astarlı hoş 1 etek-1 yada 2 giymişimdir .

C&A Yessica-38 beden-Licralı kot etek-çok kısa değildir-bunda 1/2 giymişimdir.

Polin-36/38 beden-ince kışlık bir kumaşı var-kalem etek-duruşu muhteşemdir-anca 1 kez giyebildim. Göbeğim yüzünden

C&A-36/38 beden-lacivert tulum- yanda ve arkada cebi var.çok kısa olduğu için hiç giyemedim.xl beden koymuşlar ama alakası yok

Morgan-Staples kot elbise-38 beden- vücudu komple sarıyor-muhteşem 1 duruşu var -Giyilmiştir -Temizdir - satılmasada önemli değil

Tally Wejl-38 -Bej Licralı etek - Buda hiç giyilmemiştir-

NU-38 beden-penye elbise-penyesi çok kalitelidir-1/2 giymişimdir .

Derin-38 beden-siyah penye Asimetrik kesim-1 kez giyebildim -çok iddialı bir elbise

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tally Wejl-38 -Bej Licralı etek - Buda hiç giyilmemiştir-

Morgan-Staples kot elbise-38 beden- vücudu komple sarıyor-muhteşem 1 duruşu var -Giyilmiştir -Temizdir - satılmasada önemli değil

Mango-38 beden-yazlık gri/ mavi çizgili Astarlı hoş 1 etek-1 yada 2 giymişimdir

fiyatları nedir.takas düşünürmüsün canım

Canım şuan için ihtiyacım olan birşey olmadığı için takas düşünmüyorum. Elbiseyi 30 dan aşağı veremem. Eteklerde 5 tl den olur.

Bunlarda 5tl.Alıp hiç kullanmadığım ürünler...mango,koton,yurt dışı...

Marks & Spencer- 38 beden 40 a da uyar-yurt dışı şubesinden aldığım için 10 beden yazıyor.lacivert spor tarzda bir elbise-duruşu çok şıktır-1 yada 2 giymişimdir.

Derin-38 beden.40 a da uyar-ince bir Licralı hafif parlak gibi çok hoş bir kumaşı var-Asimetrik kesim yırtmacı var yürürken oluyor fotolamaya çalıştım.sadece 1 kez giymiştim.

Yurt dışı-38 beden 40 a da uyar.Gri üstü tül gibi altı penye.iç göstermiyor şık bir duruşu var.aldığımda giymiştim sadece..

Acsess-38 beden-mor ince kumaşı vardır-hiç giymedim.aldığımda birde sarısını almıştım o yüzden sarıyA takılmıştım bayağı-şık 1 duruşu vardır.

Îyi haftasonlarınız olsun bayanlar.. Buyurun alış-veriş'e ...

Nişantaşı butik-38/40 uyar-geçen sene iyi bir paraya aldım.çok da severek aldım ama 1 kez giydim rengi kendine yakıştıramadım nedense tertemiz,çok şık bir deri ceket...

Mudo-38 beden-hiç giyilmemiş spor 1 gömlek

Koton-38 beden-Buda hiç giyilmemiş ve spor tarzda 1 gömlek

C&A-38 beden-yeşil spor tarzda 1 gömlek .taytla falan giyerim diye aldım ama tayt hiç gitmediğim için bunuda hiç giyemedim . Tuniz tarzı uzundur biraz.

Colins-38 beden-spor tarzda bir gömlek bunu da hiç giymedim.

Yurt dışı-38 beden-ince Saten bir gömlek.çok şık bir duruşu var. 1 kaç kez giydim-Temizdir

Yurt dışı-38 beden-Saten bluz-şık bir duruşu var-aldığım zaman giydim sadece 1 kez

Koton-38 beden-hiç giyilmedi..

Sıfır ayarında bu kalitede,bu ucuzlukta bu ürünleri kaçırmayın bayanlar..

Ürünler satıştadır 👏👏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…