- 28 Nisan 2013
- 1.977
- 179
- 173
- Konu Sahibi Malta_love
-
Îyi haftasonlarınız olsun bayanlar.. Buyurun alış-veriş'e ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buna bayildimmm ustunde bedeni kac yaziyr tatlm bnn ve sen kac kilosn ona gore hsaplyim kndmi:) Eki Görüntüle 1119617
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birde pantlnlarnz xok hos ama pantlnu denemedn almaya korkyrm ackcasi 53 kiloym ama ust baldrlarm cok biraz 1.73 boyum bilekten pantln istyrm ama bilektn ykarsi olmasnn babam gydrmezz :) ben snu bgndm ama sz bana onerr msnzz hangleri uygn olr Eki Görüntüle 1119619
Selam canım
İnanırmısın bunu bende bayılarak aldım..Renk , kumaş ve model çok tatlı..denememiştim.üstünde M beden yazıyor..olur dedim.60 kiloyum.bende omuz ve gögüs olduğu için üzerime yapıştı..sen 53 kilo isen bu tam senin bedenindir..çok rahat şekilde olur...
ben 60 kiloyum boyumda tam 1:75..Tertemiz,eminim hiç bir sıkıntı yaşamazsın beden konusundada...
Fiyyatta uygunsa super olur cok begendim gercekten :) fiyt alablr mym :) bide pantlnda bana olabilecekleri gstrrblr msnz :)
Selam canım
İnanırmısın bunu bende bayılarak aldım..Renk , kumaş ve model çok tatlı..denememiştim.üstünde M beden yazıyor..olur dedim.60 kiloyum.bende omuz ve gögüs olduğu için üzerime yapıştı..sen 53 kilo isen bu tam senin bedenindir..çok rahat şekilde olur...
ben 60 kiloyum boyumda tam 1:75..Tertemiz,eminim hiç bir sıkıntı yaşamazsın beden konusundada...
Canım sana uyabilecek birde bunun siyah gibi olanı vardır .aynı kalıplar. Ve 1 de colins'in 1 kotu var. Atıyorum resimleri istersen onlara da 1 bakıver..
Eki Görüntüle 1119701
Eki Görüntüle 1119704
Eki Görüntüle 1119740
Canım gördüğün şekilde.Düzmüş
Sey icin srdm yanls anlymayn haniii gyldgnde bazilarii bol duryo o asagisi ondan :)
Anladım canım..dediğim gibi 1 kez giydim..zaten fiyatları düşük tutuyorum o yüzden giyilmiş,yıpratılmış şeye asla giyilmedi yada 1 kez giyildi demem.. onları fotograflamam bile...Bende öyle sıkıntı olmaz..Bilgine
Onaa nee suphee :) zaten belli oluyor durustlgnuz icinde ayrica tesk ederm o mavyi bana ayrnn mtlaka :) pantlnuda eve gdnce olcp dncem size :)
Canım buda 96 çıktı
sizz neden uzunsunuzz acabaa buu kadarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?