• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36/38/40 Uygun fiyatlı ,Marka Ürünler burada & Ayakkabı ekledim/satılmıştır

Îyi haftasonlarınız olsun bayanlar.. Buyurun alış-veriş'e ... ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birde pantlnlarnz xok hos ama pantlnu denemedn almaya korkyrm ackcasi 53 kiloym ama ust baldrlarm cok biraz 1.73 boyum bilekten pantln istyrm ama bilektn ykarsi olmasnn babam gydrmezz :) ben snu bgndm ama sz bana onerr msnzz hangleri uygn olr $1400479499929.jpg

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buna bayildimmm ustunde bedeni kac yaziyr tatlm bnn ve sen kac kilosn ona gore hsaplyim kndmi:) Eki Görüntüle 1119617

Selam canım
İnanırmısın bunu bende bayılarak aldım..Renk , kumaş ve model çok tatlı..denememiştim.üstünde M beden yazıyor..olur dedim.60 kiloyum.bende omuz ve gögüs olduğu için üzerime yapıştı..sen 53 kilo isen bu tam senin bedenindir..çok rahat şekilde olur...
ben 60 kiloyum boyumda tam 1:75..Tertemiz,eminim hiç bir sıkıntı yaşamazsın beden konusundada...

Birde pantlnlarnz xok hos ama pantlnu denemedn almaya korkyrm ackcasi 53 kiloym ama ust baldrlarm cok biraz 1.73 boyum bilekten pantln istyrm ama bilektn ykarsi olmasnn babam gydrmezz :) ben snu bgndm ama sz bana onerr msnzz hangleri uygn olr Eki Görüntüle 1119619

Canım bunu geçen yaz 55 kilo iken almıştım..İnce,licralı çok hoş 1 kottur..Boyu çok uzundu.. kestireyim biraz dedim ama ayarı santim kaçırmasından giyemedim..ben 1:75 boy..bilekte.duruyor şuan..kesinlikte bilekten yukarıda olmaz zaten sana..şuan 60 kiloyum hala içine giriyorum ama biraz göbek çıkarıyor..sen 53 ise bunda da hiç bir sıkıntı yaşamazsın.

Selam canım
İnanırmısın bunu bende bayılarak aldım..Renk , kumaş ve model çok tatlı..denememiştim.üstünde M beden yazıyor..olur dedim.60 kiloyum.bende omuz ve gögüs olduğu için üzerime yapıştı..sen 53 kilo isen bu tam senin bedenindir..çok rahat şekilde olur...
ben 60 kiloyum boyumda tam 1:75..Tertemiz,eminim hiç bir sıkıntı yaşamazsın beden konusundada...

Fiyyatta uygunsa super olur cok begendim gercekten :) fiyt alablr mym :) bide pantlnda bana olabilecekleri gstrrblr msnz :)

Fiyyatta uygunsa super olur cok begendim gercekten :) fiyt alablr mym :) bide pantlnda bana olabilecekleri gstrrblr msnz :)

Canım sana uyabilecek birde bunun siyah gibi olanı vardır .aynı kalıplar. Ve 1 de colins'in 1 kotu var. Atıyorum resimleri istersen onlara da 1 bakıver..
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400487377.246334.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400487419.960712.jpg

Selam canım

sonn soruu :) sweatn alt kısmı lastiklimi yoksa düz mü resimden pek anlamadım dA :44:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400489320.579378.jpg
Canım gördüğün şekilde.Düzmüş ;)

Colins daha hoş duruyor :) bnun boyunu ölçebilir misiniz ki zahmet vercem ama:43:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400489683.043959.jpg
Canım bu şekilde ölçüyorum 100 tam. Sende herhangi 1 kotunu bu şekilde ölçersen daha net olur sanırım boyu..

Sey icin srdm yanls anlymayn haniii gyldgnde bazilarii bol duryo o asagisi ondan :)

Anladım canım..dediğim gibi 1 kez giydim..zaten fiyatları düşük tutuyorum o yüzden giyilmiş,yıpratılmış şeye asla giyilmedi yada 1 kez giyildi demem.. onları fotograflamam bile...Bende öyle sıkıntı olmaz..Bilgine :50:

Anladım canım..dediğim gibi 1 kez giydim..zaten fiyatları düşük tutuyorum o yüzden giyilmiş,yıpratılmış şeye asla giyilmedi yada 1 kez giyildi demem.. onları fotograflamam bile...Bende öyle sıkıntı olmaz..Bilgine :50:

Onaa nee suphee :) zaten belli oluyor durustlgnuz icinde ayrica tesk ederm o mavyi bana ayrnn mtlaka :) pantlnuda eve gdnce olcp dncem size :)

Onaa nee suphee :) zaten belli oluyor durustlgnuz icinde ayrica tesk ederm o mavyi bana ayrnn mtlaka :) pantlnuda eve gdnce olcp dncem size :)

Ben teşekkür ediyorum sana canım..Mavi senindir :16:

Back