- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
- Konu Sahibi Malta_love
-
Kuzum kardeşim için ayrdığımız elbiseyi satmıosn dimi siyah olanı her hatrlatayımda sen dalgnsn bu aralar
Sakın hee belertirm seni😀😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sen bu siyahtan mı bahsediyordun??Büyük bedende ki siyah değil mi??kardeşin 42 beden değilmi?? ay yazdım sana özelden.. dön acil görür görmez bana...
Canm siyah evet o 38 beden kardeşim ben 42 bedenim ona alıyorm bunu kuzum onn için ayırdık ya satma kaldr onu yarn para yolluyorm sana kargo yapıver tatlm😃😃😃
Tamam kuşum kaldırıyorum onu hemen..şimdi 38'i aldın..42 kaldı yani banasabahtan hallediyorum
Satışlar devam kızlar ...
yukardakı boyfriend tarzı 28 beden pantolon varya onun fiyatı ne kadar canım?
Canım onu 25tl verebilirim ancak..79.90'a aldım..Birkaç ay olduğu için hala kredi kartımdan taksidini ödüyorum..1 kez bile giymedim..
Canim.selam.kruvaze deri cekete ve 28numara boyfriende bayildim.ama sadece takas yapabilirim.bakarmisin sayfama....?sevgiler...
Canım onu 25tl verebilirim ancak..79.90'a aldım..Birkaç ay olduğu için hala kredi kartımdan taksidini ödüyorum..1 kez bile giymedim..
canım bu ay durumum yok ama onumuzdekı ay duruyo olursa tekrar konusalım ben begendım cunku
Konuşalım canım..Hem o zamana kadar belki yüklediklerimden beğendiklerin de çogalır
Saol caim.senin urunlerinde muhtesem.pars ayarlayinca tiklarim ssyfani tekrar.artik azaldi benimkiler.bitcek insallah.Selam canım..Malesef Takas düşünmüyorumevde yer açılsın diye uğraşıyorum..Şuan için ihtiyacım olan hiçbirşey yok..Gene de baktım topiğine.Öncelikle Ürünlerin çok hoş belirtmek istedim..Yardımcı olabilceğim 1 şey varsa.seve seve yapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?